Joulu, vuodenvaihde ja laskiainen oli ja meni. Pikkusen on ollut ongelmia tämän blogin kanssa, tosin ajanpuute myöskin on estänyt asian selvittämistä. Vaikka päivittäin käytän nettiä, niin kirjoittamaton sääntö on, että kun teen jotain tärkeää, alkaa kone tökkimään tai olen muuten vaan pihalla koko hommasta. Jospa tämä tästä nyt!

Alkuvuoteen on kuulunut näyttelyihin (tarkoittaa valmistamieni teräsveistosten esillelaittoa) valmistautumista ihan konkreettisesti pajassa hitsaten sekä kirjallisia hommia tehden. Ulkoiltukin on, viikonloppuna vielä moottorikelkalla ja potkutellen jäällä. Nyt jään päällä on vettä niin paljon, että voisi melkein soudella. Jos ei tule pakkasia, niin saadaan tosi pitkä veneilykausi. Puolensa silläkin.

Eilen satoi vettä melkeinpä koko päivän, joten sisähommiksi meni. Jonkinlaista sarvipäätä luonnostelin metallista pajassa ja illalla vielä iski piirustusvimma. Vuosia kului niin, etten piirtänyt juuri ollenkaan, nyt on vähän innostusta taas siihenkin - tosin harjoitusta vaatii paljon ja sitähän saa vain piirtämällä.

Suden päätä yritin luonnostella, näyttää kyllä hyvin paljon meidän lapinkoirilta... Jatkanpa harjoituksia.

Ps. Nyt voit katsella instagramista kuviani - aah, mikä tekniikan ihme oonkaan :D

Kommentit (0)

Seuraa 

Artesaani ja taidekäsityöläinen. Kiinnostunut kaikenlaisesta käsillä tekemisestä, kierrätyksestä, piirtämisestä, valokuvauksesta, musiikista, teatterista, eläimistä, mökkeilystä, luonnosta, matkustelusta. Elämä <3

Instagram