Aperol Spritz on yksi suosikkijuomistani ja en varmasti ole ainoa joka näin ajattelee! Jos pidät Aperol Spritzistä ja olet glögin ystävä, voisin ajatella, että tulet rakastamaan tätä Aperol -glögiä. Ensi ajatus oli, että mitenhän Aperol mahtaa taipua joulun makuiseksi juomaksi, mutta tulimme huomaamaan, että vallan täydellisesti! Vaikka Aperol ei kuuluisikaan suosikkeihisi, niin tälle juomalle tulee täältä suunnasta erittäin iso suositus. Tämän vuoden ehdoton jouluglögihitti on löytynyt! Ohje tuli vastaan Me Naiset -lehdestä.

Aperol-glögi 4 annosta

2 appelsiinia
4 dl Aperolia
4 dl puolikuivaa valkoviiniä, esim. Riesling
1 pss Santa Maria glögimausteita

Purista yhden appelsiinin mehu, leikkaa toinen appelsiini renkaiksi. Mittaa kattilaan viini ja Aperol. Lisää joukkooon appelsiinimehu sekä glögimausteet. Kuumenna juomaa miedolla lämmöllä hitaasti välillä sekoittaen, jotta glöimausteet ehtivät masutaa juoman. Me pidimme juomaa liedellä n. 30 minuttia. Glögi on valmista 20-30 min lämmityksen jälkeen ja kun se on höyryävän kuumaa. Kaada juoma kuppeihin, koristele appelsiininrenkailla ja nauti!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

"No siitä tuli parempaa kuin ihan huonoo", totesi keittiömestari. Hauska lentävä lausahdus jäi elämään meidän keittiöön. Parempaa kuin ihan huonoo on rentoa kotikokkailua raaka-aineita kunnioittaen pilke silmäkulmassa.

 

Blogissa häärää Annukka ja Micke. Kotikokkaus on yhteinen harrastuksemme, jota teemme välillä kiireessä ja välillä ajan kanssa intohimolla. Kokkaamme tavallista kotiruokaa, rakastamme grillailua ja panostamme illanistujaisten herkkuihin. Tervetuloa mukaan meidän makumaailmaan!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2015
2014

Kategoriat