Yhteistyömme Kodin Kuvalehden kanssa päättyy ja Parempaa kuin ihan huonoo -blogi palaa takaisin juurilleen. Löydät meidät jatkossa osoitteesta www.parempaakuinihanhuonoo.com

Tämä blogi on meidän oma sähköinen reseptikirja ja se onkin ollut pystyssä jo kuusi vuotta! Toivottavasti blogimme on tarjonnut lukijoillemme inspiraatiota, ideoita ja apuja kokkauksiin niin arkeen kuin juhlaan. Samaa tuttua kokkailua on luvassa jatkossakin, osalle vanhassa tutussa osoitteessa ja osalle uudessa. Toivottavasti näemme mahdollisimman monet teistä myös siellä!

Iso kiitos Kodin Kuvalehdelle kun uskoitte meihin ja valitsitte meidät yhdeksi blogeistanne. Kiitos kaikki vanhat ja uudet lukijat! Nähdään osoitteessa www.parempaakuinihanhuonoo.com <3

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin!
KIITOS,
Annukka & Micke

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

"No siitä tuli parempaa kuin ihan huonoo", totesi keittiömestari. Hauska lentävä lausahdus jäi elämään meidän keittiöön. Parempaa kuin ihan huonoo on rentoa kotikokkailua raaka-aineita kunnioittaen pilke silmäkulmassa.

 

Blogissa häärää Annukka ja Micke. Kotikokkaus on yhteinen harrastuksemme, jota teemme välillä kiireessä ja välillä ajan kanssa intohimolla. Kokkaamme tavallista kotiruokaa, rakastamme grillailua ja panostamme illanistujaisten herkkuihin. Tervetuloa mukaan meidän makumaailmaan!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2015
2014

Kategoriat

Instagram