Hyvä ystäväpariskuntamme asustaa idyllisissä maisemissa järven rannalla Hämeenlinnan suunnilla. Saimmekin kunnian päästä testaamaan isännän uutta grilliä, suurta vihreää munaa. :) Olipa ihanaa mennä valmiiseen pöytään, vaikka tuntuikin vähän hassulta, kun ei "päässyt" ollenkaan osallistumaan kokkaushommiin. Toisaalta, mikäs siinä oli istuskella näissä maisemissa aurinkoisella terassilla ja seurata ruuan valmistumista.

Meitä hemmoteltiin kotimaisilla uusilla perunoila (kesän ensimmäiset!), grillatulla kasslerilla, kanalla, bratwursteilla, nakeilla ja grillatuilla kasviksilla. Huh, ei ainakaan puuttunut valinnan varaa! Käytössä olikin kaksi grilliä, jotta kaikki ruuat mahtuivat kypsymään. Toisessa grillissä on mukana keittolevy, missä perunat porisivat sekä hieno kasvisten paisto"vuoka", joka on kuulemma todella toimiva ja hyvä. Uusi grilli suoriutui myös hyvin tehtävästään ja kyllähän hiiligrillistä vaan tulee hyvä maku grilliruokaan.

Jälkiruuassa oli todellakin ajateltu minua, sillä tarjolla oli all time favourite jälkkäriä, eli minttujäätelöä ja nonparelleja, jei! Ainolassa asuva ystäväni onkin kerran yllättänyt minut lähettämällä minulle postilla suuren purkin nonparelleja :) Annos kruunattiin salmiakki-lakritsikastikkeella. Täydellinen kesäsunnuntai, kiitos Ainolan kokit ♥

IMG_2834

IMG_2836

IMG_2842

IMG_2838

IMG_2841

IMG_2845

IMG_2847

IMG_2848

IMG_2851

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

"No siitä tuli parempaa kuin ihan huonoo", totesi keittiömestari. Hauska lentävä lausahdus jäi elämään meidän keittiöön. Parempaa kuin ihan huonoo on rentoa kotikokkailua raaka-aineita kunnioittaen pilke silmäkulmassa.

 

Blogissa häärää Annukka ja Micke. Kotikokkaus on yhteinen harrastuksemme, jota teemme välillä kiireessä ja välillä ajan kanssa intohimolla. Kokkaamme tavallista kotiruokaa, rakastamme grillailua ja panostamme illanistujaisten herkkuihin. Tervetuloa mukaan meidän makumaailmaan!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2015
2014

Kategoriat

Instagram