Kirjoitukset avainsanalla avocadosalsa

Arki-illan vieraat - mikä ihana tekosyy vähän herkutella. Kuten aikasemminkin on todettu, arki-illan tarjoiluissa nopeus ja helppous on valttia. Tällä kertaa päätimme tarjota hodareita kahdella tapaa, nämä kun maistuvat niin aikuisille kuin lapsillekin. Varasimme jokaiselle 3 hodaria ja kaikki meni!

Tarvitset hodarisämpylöitä (varaa min. 2 per syöjä) sekä pitkiä nakkeja yhtä monta kuin hankit sämpylöitä. Tavallisiin hodareihin tuli täytteeksi nakin lisäksi maun mukaan sinappia, ketsuppia, kesäsipulisilppua, kuivattua sipulia, cheddarjuustoa ja chili-aiolia. Perusaiolin ohje löytyy TÄÄLTÄ , lisää vain ohjeeseen n. 1/4 tl La Chinata savupaprikamaustetta.

Lisäksi valmistimme "avocadosalsan", joka antaa perushodarille pientä lisäsäväystä.

Avocadosalsa

2 avocadoa
2 vihreää jalapenoa
1 sipuli
1 -2 limen mehu
suolaa
korianteria
fetajuustoa (n. puolikas paketti vaikka Patros fetaa)

Pilko avocadot, jalapenot, sipuli ja korianteri ja sekoita ne keskenään. Purista limen mehu ja mausta seos limellä maun mukaan. Lisää myös suolaa maun mukaan. Revi lopuksi sekaan fetajuustoa ja sekoita. (Meillä korianteri tarjoiltiin erillisestä kulhosta, sillä minä en sen mausta oikein pidä.)

Avocadosalsa pitää tarjoilla kohtuu pian valmistuksesta, ettei avocado ehdi kovin tummumaan. Kaikista näistä täytteistä muodostui herkullinen hodaribuffet, josta jokainen sai kasata omanlaisensa herkkuhodarin. Kun täytteet olivat valmiit ja vieraat paikalla, grillasimme nakit ja lämmitimme sämpylät uunissa. Nakit voi hyvin myös keittää jos grilausmahdollisuutta ei ole. Laita keitinveteen muutama maustepippuri ja laakerinlehti, niin nakit saavat hyvän lisäaromin. Tämän jälkeen päästiin hodareitten kimppuun ja niinkuin sanottu, niin kaikki meni! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

"No siitä tuli parempaa kuin ihan huonoo", totesi keittiömestari. Hauska lentävä lausahdus jäi elämään meidän keittiöön. Parempaa kuin ihan huonoo on rentoa kotikokkailua raaka-aineita kunnioittaen pilke silmäkulmassa.

 

Blogissa häärää Annukka ja Micke. Kotikokkaus on yhteinen harrastuksemme, jota teemme välillä kiireessä ja välillä ajan kanssa intohimolla. Kokkaamme tavallista kotiruokaa, rakastamme grillailua ja panostamme illanistujaisten herkkuihin. Tervetuloa mukaan meidän makumaailmaan!

Teemat

Blogiarkisto

2018
2015
2014

Kategoriat

Instagram