Kirjoitukset avainsanalla dippijuusto

Stockmannin Herkku, sieltä on vaikea päästä ulos ilman yhtään heräteostosta :) Tällä kertaa heräteostoksena oli pieni, pyöreä valkohomejuustokiekko ja se toi mieleemme juuri bongatun ohjeen dippijuustosta Hyvää Joulua -ruokakirjasta. Pikkuinen lisä illaksi suunnittelemaamme tapaspöytään. Ja aika herkullinen lisä olikin! Seuraavat illallisvieraat jotka syövät meillä, tätä tarjoillaan todennäköisesti alkupaloiksi!

Dippijuusto
1 kpl Mont D´Or juusto tai joku muu valkohomejuusto "puutuokkosessa"
1 rkl juoksevaa hunajaa
tuoretta rosmariinia
Tarjouiluun rapeakuorista leipää

Kuori juusto kääreestään ja asettele se takaisin puutuokkoseen. Tee juuston pintaan viiltoja. Valuta juuston pinnalle hunajaa ja sirottele päälle muutama rosmariininlehti. Laita tuokkosen kansi päälle ja kiepauta juusto folioon. Paista uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia. Avaa foliopaketti ja tuokkosen kansi, poista tarvittaessa veitsellä juuston kuori. Tarjoile heti rapeiden leipäpalojen kera. Ah, mitä herkkua! Tähän saattaa jäädä koukkuun...

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

"No siitä tuli parempaa kuin ihan huonoo", totesi keittiömestari. Hauska lentävä lausahdus jäi elämään meidän keittiöön. Parempaa kuin ihan huonoo on rentoa kotikokkailua raaka-aineita kunnioittaen pilke silmäkulmassa.

 

Blogissa häärää Annukka ja Micke. Kotikokkaus on yhteinen harrastuksemme, jota teemme välillä kiireessä ja välillä ajan kanssa intohimolla. Kokkaamme tavallista kotiruokaa, rakastamme grillailua ja panostamme illanistujaisten herkkuihin. Tervetuloa mukaan meidän makumaailmaan!

Teemat

Blogiarkisto

2018
2015
2014

Kategoriat

Instagram