Kirjoitukset avainsanalla hyrskypotut

Kesän uusista perunosita voi valmistaa vaikka ja mitä herkkuja! Vaihtelu virkistää, vaikka uudet perunat maistuvat vain keitettyinäkin tillin ja voin kanssa taivaalliselta. Tämä resepti sai kovasti hehkutusta kollegani Instagram-tilillä ja päätimme tiimimme kanssa yhteistuumin testata näitä juhannuksena.  Juhannuksen jälkeen arvostelimme porukalla hyrskypotut ja kaikki meistä oli sitä mieltä että JATKOON! Yhdessä perheessä näitä oli tehty vallan kahdesti juhannuksen aikana. Kannattaa siis testata, oli herkkua! Hyrskypotut sopivat kaveriksi aika lailla kaikelle grilliruualle :)

Hyrskypotut 4-6 annosta

1 kg uusia perunoita
4 kevätsipulia varsineen
1 ruukku tilliä
1 prk ranskankermaa
50 g voita

Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Perunoiden kiehuessa hienonna kesäsipulit varsineen ja tilli. Kun perunat ovat kypsiä, kaada keitinvesi pois kattilasta. Lisää perunoiden joukkoon hienonnetut sipulit, tilli, voi ja ranskankerma. Pidä kansi tiukasi kiinni ja ravistele kattilaa voimakkaasti niin että perunat hieman hajoavat ja ainekset sekoittuvat. Laita perunat tarjolle heti kuumina.

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

"No siitä tuli parempaa kuin ihan huonoo", totesi keittiömestari. Hauska lentävä lausahdus jäi elämään meidän keittiöön. Parempaa kuin ihan huonoo on rentoa kotikokkailua raaka-aineita kunnioittaen pilke silmäkulmassa.

 

Blogissa häärää Annukka ja Micke. Kotikokkaus on yhteinen harrastuksemme, jota teemme välillä kiireessä ja välillä ajan kanssa intohimolla. Kokkaamme tavallista kotiruokaa, rakastamme grillailua ja panostamme illanistujaisten herkkuihin. Tervetuloa mukaan meidän makumaailmaan!

Teemat

Blogiarkisto

2018
2015
2014

Kategoriat

Instagram