Kirjoitukset avainsanalla Joulusnapsi

Pian on kaksi viikkoa Jouluun ja on aika valmistella raikas snapsi Joulupöytään. Snapsin maustaa raikkaat, Joulunpunaiset karpalot ja pirteä lime. Ohje on peräisin sisareltani ja se maistuu pakkaskylmänä usein myös niille, jotka eivät niin perinteisestä snapsista välitä. Snapsi sopii värinsäkin puolesta täydellisesti Joulupöytään, mutta on tämä resepti todettu toimivaksi myös rapujuhlissa :)

Joulusnapsi
n. 2 pussia pakastekarpaloita
n. puolikkaan limen kuori
0.75 l kirkasta viinaa

Tiputtele jäiset karpalot litran pulloon. Pese lime huolellisesti ja leikkaa kuoresta pitkiä suiroja. Lisää myös limen kuoret pulloon. Kaada kirkas viina päälle ja ravista varovasti ainekset sekaisin. Anna snapsin maustua pari viikkoa jääkaapissa, muista sekoitella sitä aika ajoin. Aaton aattona siivilöi snapsi marjoista ja limen kuoresta ja laita pakkaseen jäähtymään aattoiltaa varten. Kippis!
 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

"No siitä tuli parempaa kuin ihan huonoo", totesi keittiömestari. Hauska lentävä lausahdus jäi elämään meidän keittiöön. Parempaa kuin ihan huonoo on rentoa kotikokkailua raaka-aineita kunnioittaen pilke silmäkulmassa.

 

Blogissa häärää Annukka ja Micke. Kotikokkaus on yhteinen harrastuksemme, jota teemme välillä kiireessä ja välillä ajan kanssa intohimolla. Kokkaamme tavallista kotiruokaa, rakastamme grillailua ja panostamme illanistujaisten herkkuihin. Tervetuloa mukaan meidän makumaailmaan!

Teemat

Blogiarkisto

2018
2015
2014

Kategoriat

Instagram