Kirjoitukset avainsanalla kauppalaiva

Tämä postaus ei liity varsinaisesti mitenkään ruuanlaittoon, mutta onhan tätä hehkutettava! Nimittäin Helsingin ja Sipoon saariston alueella toimivaa ihanaa kauppalaiva Christinaa, joka palvelee saaristolaisia kesän ajan. Kesän aikana pyrimme tekemään edes muutaman kauppareissun kauppalaivalle, täytyyhän tätä toimintaa ehdottomasti tukea ja se on samalla myös mahtava elämys. On huippua miten paljon tavaraa ja valikoimaa on saatu pieneen laivaan mahdutettua ja sieltä saakin lähes kaikki peruselintarvikkeet, sekä lisäksi perusjuttuja, mitä saaristossa saattaa tarvita, kuten multaa, kaasupulloja ja bensaa. Samoin tyhjät pullot otetaan vastaan, tosin vähän eri menetelmällä kuin normikaupassa. Pullot kaadetaan läjään ja arvoidaan silmämääräisesti paljonko niistä tulee panttirahaa. :) Erittäin toimiva systeemi.

Kauppalaivassa kuljetaan jonossa ja toimitaan ripeästi, jotta laiva pääsee ajoissa jatkamaan matkaa seuraavaan laituriin. Tavallaan se on vähän sääli, sillä siellä olisi kiva hengailla hetken pidempäänkin ja ihmetellä valikoimaa. Mutta kauppa se on mikä kannattaa. Valikoiman tähtiä ovat tuoreet munkit, marjat ja tietenkin jäätelö. Joten saaristolaiset, käykää jatkossakin kauppalaivalla, jotta tämän kaltaiset palvelut säilyvät! Extrapisteitä saa eräs saaristolaisnainen, joka aina urhoollisesti soutaa ostoksille ja takaisin. Matkaa hänellä kertyy yhteensä noin 6 kilometriä, joten kunnioitettava suoritus varsinkin näissä ihanissa helteissä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

kuva 4

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

kuva 1

kuva 2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

"No siitä tuli parempaa kuin ihan huonoo", totesi keittiömestari. Hauska lentävä lausahdus jäi elämään meidän keittiöön. Parempaa kuin ihan huonoo on rentoa kotikokkailua raaka-aineita kunnioittaen pilke silmäkulmassa.

 

Blogissa häärää Annukka ja Micke. Kotikokkaus on yhteinen harrastuksemme, jota teemme välillä kiireessä ja välillä ajan kanssa intohimolla. Kokkaamme tavallista kotiruokaa, rakastamme grillailua ja panostamme illanistujaisten herkkuihin. Tervetuloa mukaan meidän makumaailmaan!

Teemat

Blogiarkisto

2018
2015
2014

Kategoriat

Instagram