Kirjoitukset avainsanalla NJK

Kohta alkaa loma! Se ja Stockmannin kanta-asiakastarjous oli erinomainen syy käydä maanantaidinnerillä upeassa NJKssa. Olen käynyt täällä kerran lukiokaisen ystäväni vieraana ja kokemus oli kertakaikkiaan unohtumaton! Mieletön ruoka, erittäin hyvä palvelu ja mikä miljöö! Siitä asti olen halunnut mennä uudestaan ja tämän viikon maanantaina menimme NJKhon ystäväpariskuntamme kanssa. Sää ei tälläkään kertaa meitä hellinyt, mutta tunnelma paikan päällä on vaikuttava säästä huolimatta.

Söimme kolmen ruokalajin menun, joka oli aika lailla täydellinen kokonaisuus. Alkupalana toiminut lohitartar oli ehkä paras kala-alkupala pitkään aikaan, tässä annoksessa oli todellakin maut kohdillaan! Pääruoka maistui myös erittäin hyvin ja jälkiruuan pannukakun kuohkeus sekä vadelmat olivat piste i:n päälle. Ruokien kanssa nautimme ammattitaidolla valituista, annoksiin sopivista viineistä.

Menu:
Lohitartar ja tillikreemiä
Ylikypsää lampaan niskaa, lammasmakkaraa ja timjamikastiketta
Ahvenanmaan pannukakkua ja vadelmahilloketta.

NJK hurmasi todellakin uudestaan. Paikasta on vaikea olla vaikuttumatta, maisemat hivelevät silmää ja merihenkinen tunnelma välittyy sisustuksesta. Ikkunoista voit ihailla erinäköisiä  ja erimaalaisia veneitä sekä ohi lipuvaa laivaliikennettä. Palvelu pelasi tälläkin kertaa erinomaisesti ja ruoka oli herkullista. Vinkkinä vaan, että kyseinen menu on Stockmannin kanta-asiakastarjouksessa vielä heinäkuun loppuun :) Illallisen jälkeen oli fiilis, että tämä on sitä henkistä pääomaa parhaimmillaan.

kuva 2

kuva 3

kuva 4

kuva 5

kuva 1

kuva 2

kuva

kuva 2

kuva 3

kuva 3

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

"No siitä tuli parempaa kuin ihan huonoo", totesi keittiömestari. Hauska lentävä lausahdus jäi elämään meidän keittiöön. Parempaa kuin ihan huonoo on rentoa kotikokkailua raaka-aineita kunnioittaen pilke silmäkulmassa.

 

Blogissa häärää Annukka ja Micke. Kotikokkaus on yhteinen harrastuksemme, jota teemme välillä kiireessä ja välillä ajan kanssa intohimolla. Kokkaamme tavallista kotiruokaa, rakastamme grillailua ja panostamme illanistujaisten herkkuihin. Tervetuloa mukaan meidän makumaailmaan!

Teemat

Blogiarkisto

2018
2015
2014

Kategoriat

Instagram