Kirjoitukset avainsanalla parempaakuinihanhuonoo

Yhteistyömme Kodin Kuvalehden kanssa päättyy ja Parempaa kuin ihan huonoo -blogi palaa takaisin juurilleen. Löydät meidät jatkossa osoitteesta www.parempaakuinihanhuonoo.com

Tämä blogi on meidän oma sähköinen reseptikirja ja se onkin ollut pystyssä jo kuusi vuotta! Toivottavasti blogimme on tarjonnut lukijoillemme inspiraatiota, ideoita ja apuja kokkauksiin niin arkeen kuin juhlaan. Samaa tuttua kokkailua on luvassa jatkossakin, osalle vanhassa tutussa osoitteessa ja osalle uudessa. Toivottavasti näemme mahdollisimman monet teistä myös siellä!

Iso kiitos Kodin Kuvalehdelle kun uskoitte meihin ja valitsitte meidät yhdeksi blogeistanne. Kiitos kaikki vanhat ja uudet lukijat! Nähdään osoitteessa www.parempaakuinihanhuonoo.com <3

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin!
KIITOS,
Annukka & Micke

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joulun leivonnaisista meidän perheessä yksi on ylitse muiden, nimittäin kermakarkkicookiet. Nimi jo kertoo, että tässä ei voi mennä vikaan :) En ole mitenkään keksi-ihminen, mutta tämä oli rakkautta ensi silmäyksellä. Artikkelissa sanotaan "kukapa ei rakastaisi tahmeanrapeita pikkuleipiä" ja tämä kuvaus osui täysin nappiin! Keksit todellakin ovat ihanan tahmeanrapeita ja paistovaiheessa kotiin tuleva tuoksu oli sekin erittäin houkutteleva. Keksit syntyy pienellä vaivalla ja lopputulos on taivaallinen.

Keksit myös säilyyvät hyvin parisenkin viikkoa, joten ensi vuonna näitä voi tehdä jo hyvissä ajoin ennen joulua. Reseptin on peräisin taannoisesta Maku -lehden joulunumerosta.

Kermakarkkicookies (n. 50 kpl)
250 g voita
3 dl ruokosokeria
2 1/2 dl fariinisokeria
2 tl vaniljasokeria
2 munaa
5 1/2 vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
12 Omar kermakarkkia

Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokerit vaahdoksi. Lisää joukoon munat yksitellen samalla vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään. Leikkaa Omarit veitsellä pieniksi kuutioiksi. Tässä vaiheessa kannattaa vaihtaa vatkaimeen taikinakoukut. Lisää taikinaan kuivat aineet ja karkkimurut ja vatkaa seos huolellisesti sekaisin. Nostele teelusikalla taikinasta nokareita leivinpaperinpäälle uunipellille. Jätä väleihin turpoamisvaraa. Paista 175 asteisessa uunissa 20-25 min. Anna keksien jäähtyä ennen maistamista ja purkittamista. Rauhallista ja herkullista joulunaikaa ♥

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

"No siitä tuli parempaa kuin ihan huonoo", totesi keittiömestari. Hauska lentävä lausahdus jäi elämään meidän keittiöön. Parempaa kuin ihan huonoo on rentoa kotikokkailua raaka-aineita kunnioittaen pilke silmäkulmassa.

 

Blogissa häärää Annukka ja Micke. Kotikokkaus on yhteinen harrastuksemme, jota teemme välillä kiireessä ja välillä ajan kanssa intohimolla. Kokkaamme tavallista kotiruokaa, rakastamme grillailua ja panostamme illanistujaisten herkkuihin. Tervetuloa mukaan meidän makumaailmaan!

Teemat

Blogiarkisto

2018
2015
2014

Kategoriat

Instagram