Kirjoitukset avainsanalla kinder

Pääsiäisen lähestymisen myötä myös Instagram alkaa täyttyä erilaisilla pääsiäisruokien ja pääsiäsherkujen kuvilla. Inspiroivaa! Yksi kuva jäi tällä kertaa erityisesti mieleen, se oli taas Perinneruokaa prkl -tililtä. Siinä tarjoiltiin kaffet pääsiäismunasta, mikä mahtava idea! Micke rakastaa suklaata ja kahvia, joten hän oli erittäin innokas koekaniini tälle helpolle pääsiäsjälkiruokakahville ja niinpä me laitoimme viikonlopun kunniaksi espressot kiehumaan.

Pääsiäisen jälkiruokakahvi 1 annos

1 Kindermuna
n. 1 dl kermavaahtoa
1/2 dl espressoa tai vahvaa kahvia
kaakaojauhetta koristeluun

Keitä ensin kahvi. Vatkaa sitten kerma vaahdoksi ja lusikoi se kahvikuppiin niin että muki tulee lähes täyteen. Leikkaa Kindermunasta varovasti hattu irti ja poista yllätys munan sisältä. Upota Kindermuna lähes kokonaan kahvikupissa olevaan kermavaahtoon. Koristele annos tässä vaiheessa kaakaojauheella. Kaada kuuma kahvi Kindermunaan ja tarjoa heti, muna meinaan sulaa aika nopeasti kuuman kahvin ansioista kermavaahdon joukkoon. Meillä munan sulamisen jälkeen kuppiin lorahti vielä hiukan lisää kahvia. Nam!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

"No siitä tuli parempaa kuin ihan huonoo", totesi keittiömestari. Hauska lentävä lausahdus jäi elämään meidän keittiöön. Parempaa kuin ihan huonoo on rentoa kotikokkailua raaka-aineita kunnioittaen pilke silmäkulmassa.

 

Blogissa häärää Annukka ja Micke. Kotikokkaus on yhteinen harrastuksemme, jota teemme välillä kiireessä ja välillä ajan kanssa intohimolla. Kokkaamme tavallista kotiruokaa, rakastamme grillailua ja panostamme illanistujaisten herkkuihin. Tervetuloa mukaan meidän makumaailmaan!

Teemat

Blogiarkisto

2018
2015
2014

Kategoriat