Kuluneiden kuukausien aikana olemme pääseet osallistumaan moniin ihaniin juhiin, jotka ovat pitäneet sisällään myös kaikenlaisia ihania herkkuja. Mutta yksi juoma oli ylitse muiden! Tätä ihanuutta tarjoiltiin ystäväpariskuntamme lapsen rippijuhlissa ja sen jälkeen tottahan toki myös meidän rippijuhlissa. Ihanan raikas raparperijuoma saattaa kuulostaa alkuun täydelliseltä kesäjuomalta ja sitä se toki on myös, mutta kyllä se toimii loistavasti vuodenajasta riippumatta. Juoma on meinaan hurmannut nyt kaksissa juhlissa niin lapset kuin aikuisetkin, joten tohtii suositella!

Kupliva raparperijuoma

1 plo raparperimehutiivistettä, esim. Brunneby
1,5 litraa Schweppes Ginger Alea
3 l sitruunavichyä

Laita juoman ainekset hyvissä ajoin kylmään ennen tarjoilua. Yhdistä kaikki juoman aineet keskenään ja tarjoa jääpaloilla raikastettuna. Kippis!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

"No siitä tuli parempaa kuin ihan huonoo", totesi keittiömestari. Hauska lentävä lausahdus jäi elämään meidän keittiöön. Parempaa kuin ihan huonoo on rentoa kotikokkailua raaka-aineita kunnioittaen pilke silmäkulmassa.

 

Blogissa häärää Annukka ja Micke. Kotikokkaus on yhteinen harrastuksemme, jota teemme välillä kiireessä ja välillä ajan kanssa intohimolla. Kokkaamme tavallista kotiruokaa, rakastamme grillailua ja panostamme illanistujaisten herkkuihin. Tervetuloa mukaan meidän makumaailmaan!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2015
2014

Kategoriat

Instagram