Kevään aikana olen nähnyt useamman kerran erilaisia parsahodareita Instagramissa ja niistä inspiroituneena päätimme kokeilla omaa versiota. Kylmäsavulohi, parsa ja kananmuna ovat lyömätön yhdistelmä ja toimivat erittäin hyvin myös hodarin täytteinä. Majoneesi takaa sen, että hodari ei jää kuivaksi. Helppoa ja herkullista! Me tarjosimme näitä ystävillemme alkupaloiksi, mutta koska nämä olivat niin hyviä, täytyi tehdä vielä toiset kullekin!

Kylmäsavulohi-parsahodarit

8 kpl pieniä hotdog sämpylöitä
n. 100g kylmäsavulohta
8 kpl vihreää parsaa
2 kananmunaa
majoneesia
kesäsipulia
tilliä

Keitä kananmunia 6 min, niin että munat jäävät vielä hitusen löysiksi. Puolita kylmäsavulohisiivut ja pilkkoa sipuli varsineen. Grillaa parsoja n. 6-7 minuuttia niin, että niihin jää vielä suutuntumaa. Voit valmistaa parsat myös uunissa. Lämmitä hotdog sämpylät grillissä tai uunissa. Viipaloi sillä aikaa kananmunat. Levitä hodarisämpylälle majoneesia, lisää kylmäsavulohi, yksi parsa ja munansiivuja. Viimeistele hodarit kesäsipulilla ja tillillä. NAM!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

"No siitä tuli parempaa kuin ihan huonoo", totesi keittiömestari. Hauska lentävä lausahdus jäi elämään meidän keittiöön. Parempaa kuin ihan huonoo on rentoa kotikokkailua raaka-aineita kunnioittaen pilke silmäkulmassa.

 

Blogissa häärää Annukka ja Micke. Kotikokkaus on yhteinen harrastuksemme, jota teemme välillä kiireessä ja välillä ajan kanssa intohimolla. Kokkaamme tavallista kotiruokaa, rakastamme grillailua ja panostamme illanistujaisten herkkuihin. Tervetuloa mukaan meidän makumaailmaan!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2015
2014

Kategoriat