No nyt sattui silmään hyvä ja nopea lohipastan ohje. Helppoa, nopeaa ja maukasta, eli aika lailla täydellinen arki-illan ruoka, joka syntyy hetkessä kiljuvaan nälkään. Makunsa puolesta ruoka sopii myös illanistujaisiin. Ohjeen bongasin White Trash Disease -blogista, olemme vain vaihtaneet graavilohen tilalle kylmäsavulohen. Graavilohi on liian "kalaisaa" mun makuun, kylmäsavulohi parempi :)

Kylmäsavulohipasta 4lle

12-14 tagliatellekerää
n. 350g kylmäsavulohta
200 g maustamatonta tuorejuustoa
n. puolikkaan sitruunan mehu
loraus oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria myllystä
tilliä

Keitä pasta al denteksi. Pastan kiehuessa purista sitruunan mehu ja leikkaa kylmäsavulohi pienemmiksi siivuiksi. Valuta pasta ja kaada se kulhoon. Sekoita joukkoon tuorejuusto sekä kala. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunanmehulla, sekä silppua joukkoon vielä tilli. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa vielä mausteita ja sitruunaa. Tarjoa heti, ettei pasta pääse jäähtymään.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

"No siitä tuli parempaa kuin ihan huonoo", totesi keittiömestari. Hauska lentävä lausahdus jäi elämään meidän keittiöön. Parempaa kuin ihan huonoo on rentoa kotikokkailua raaka-aineita kunnioittaen pilke silmäkulmassa.

 

Blogissa häärää Annukka ja Micke. Kotikokkaus on yhteinen harrastuksemme, jota teemme välillä kiireessä ja välillä ajan kanssa intohimolla. Kokkaamme tavallista kotiruokaa, rakastamme grillailua ja panostamme illanistujaisten herkkuihin. Tervetuloa mukaan meidän makumaailmaan!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014

Kategoriat