Pavlova on kaunis, herkullinen ja helppo jälkiruoka, jolla hurmaat illallisvieraasi taatusti. Kun hieman oikaiset ja ostat kaupasta valmiit marenkipohjat, tämän jälkiruuan valmistukseen kuluu kymmenisen minuuttia, joten sen valmistaa todellakin käden käänteessä. Kesä on mielestäni pavlovan parasta aikaa, koska toreilla ja kaupoissa on tarjolla ihania, tuoreita kotimaisia marjoja.

Nopea pavlova
2 kpl valmiita marenkipohjia
1 prk vispikermaa
1 prk mascarponea
vaniljasokeria
kauden marjoja / hedelmiä

Vatkaa vispikerma vaahdoksi. Lisää joukkoon mascarpone ja vatkaa tasaiseksi. Mausta vaniljasokerilla. Aseta toinen marenkipohja tarjoiluastialle ja levitä puolet vispikerma-mascarponeseoksesta pohjan päälle. Lisää pilkottuja marjoja / hedelmiä. Laita toinen marenkipohja kanneksi ja lisää loput vispikerma-mascarponet sekä koristele marjoilla / hedelmillä. Tarjoa tämä ihanuus heti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

"No siitä tuli parempaa kuin ihan huonoo", totesi keittiömestari. Hauska lentävä lausahdus jäi elämään meidän keittiöön. Parempaa kuin ihan huonoo on rentoa kotikokkailua raaka-aineita kunnioittaen pilke silmäkulmassa.

 

Blogissa häärää Annukka ja Micke. Kotikokkaus on yhteinen harrastuksemme, jota teemme välillä kiireessä ja välillä ajan kanssa intohimolla. Kokkaamme tavallista kotiruokaa, rakastamme grillailua ja panostamme illanistujaisten herkkuihin. Tervetuloa mukaan meidän makumaailmaan!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2015
2014

Kategoriat