Itsenäisyyspäivä ja varsinkin jo juhlitut Suomen 100-vuotissynttärit ovat varmasti inspiroineet monia kokkailijoita. Juhlavuoden ansiosta moni on ehkä kokkaillut enemmän suomalaisia perinneruokia ja suosinut entisestään suomalaisia raaka-aineita ruuanvalmistuksessa. Meidän Suomimenu on kasattu suomalaisista herkuista, joista löytyy kuitenkin myös pientä twistiä.

Menua voi helposti muokata ja keventää tekemällä vain yhden alkuruuan ja jättämällä juustot pääruuan ja jälkiruuan välistä pois. Menun rapukakun sekä mustikka-valkosuklaamoussekakun voi tehdä puolikkaana pieneen irtopohjavuokaan, jolloin kakuista tulee juuri sopivasti noin 4-6lle hengelle osana näin monen ruokalajin menussa.

Suomimenu

Napue gin
Lohi-granaattiomenacarpaccio ja graaviavocadot
Rapukakku
Grillattua poroa, puolukka-piparjuurimajoneesia, pottuvoita ja paahdettua ruusukaalia
Suomalaisia juustoja
Mustikka-valkosuklaamoussekakku

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

"No siitä tuli parempaa kuin ihan huonoo", totesi keittiömestari. Hauska lentävä lausahdus jäi elämään meidän keittiöön. Parempaa kuin ihan huonoo on rentoa kotikokkailua raaka-aineita kunnioittaen pilke silmäkulmassa.

 

Blogissa häärää Annukka ja Micke. Kotikokkaus on yhteinen harrastuksemme, jota teemme välillä kiireessä ja välillä ajan kanssa intohimolla. Kokkaamme tavallista kotiruokaa, rakastamme grillailua ja panostamme illanistujaisten herkkuihin. Tervetuloa mukaan meidän makumaailmaan!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2015
2014

Kategoriat

Instagram