Kesälomalla pitää näköjään kiirettä, kun ei olla blogipostauksiakaan ehditty tekemään. Huh! Tänään oltiin pitkästä aikaa kotona ja päivä pyhitettiin pihahommille ja pyykinpesulle. Maalausprojekti etenee ja pensasaidat tuli leikattua taas siisteiksi. Nälkä yllätti uurastajat ja apuun karautti herkulliset, täytetyt patongit.

Patongin sisään voi laittaa juuri sitä mitä jääkaapista löytyy tai mitä ikinä tekee mieli. Tänään tehtiin kinkku-cheddarpatonkeja. Pohjaksi ostettiin ihana Fazerin valkosipulipatonki, joka olikin uudistunut viime ostoskerrasta. Sisältä paljastui melko kerros ihanaa valkosipuli"tahnaa", nam! Yhdestä isosta ruokkii kaksi suurnälkäistä tai kolme pienemmällä nälällä varustettua syöjää.

Täytety patongit:
1 patonki
kirsikkatomaatteja
kesäsipulia varsineen
ruohosipulia
savukinkkua
cheddarjuustoa
valkosipulimajoneesia

Valmista ensin valkosipulimajoneesi. Ohjeet löytyvät TÄÄLTÄ. Pilko tomaatit, kesäsipulit ja ruohosipulit. Halkaise patongit, lado pohjimmaiseksi kinkkua ja juustoa, lisää sipulit ja tomaatit sekä viimeistele majoneesilla. Sitten ei muuta kuin ääntä kohti, kyllä maistui!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

"No siitä tuli parempaa kuin ihan huonoo", totesi keittiömestari. Hauska lentävä lausahdus jäi elämään meidän keittiöön. Parempaa kuin ihan huonoo on rentoa kotikokkailua raaka-aineita kunnioittaen pilke silmäkulmassa.

 

Blogissa häärää Annukka ja Micke. Kotikokkaus on yhteinen harrastuksemme, jota teemme välillä kiireessä ja välillä ajan kanssa intohimolla. Kokkaamme tavallista kotiruokaa, rakastamme grillailua ja panostamme illanistujaisten herkkuihin. Tervetuloa mukaan meidän makumaailmaan!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2015
2014

Kategoriat

Instagram