Micke bongasi lounaalla Kotilieden Jouluelämää -lehdestä meidän makunystyröitä houkuttelevan alkupalareseptin, nimittän vuodenjuustolla täytetyt taatelit, jotka kääritään parmankinkkuun. Taatelit kuuluvat Joulun makuihin ja nämä sopivat loistavasti Joulupöytään ruokahalun herättäjiksi, pikkujouluihin alkupaloiksi tai tapaspöytään.

Täytetyt parmankinkkutaatelit

pehmeitä taateleita
50g levittyvää vuohenjuustoa (esim. Chavroux)
1 pkt parmankinkkua

Halkaise taatelit ja poista kivi. Lisää taatelin kuoppaan vuohenjuustoa, laita "kansi" kiinni ja kääri ympärille parmankinkkusiivu. Avot, valmista! Nämä voivat odottaa tovin jääkaapissakin ennen tarjoilua. Suolainen juusto ja kinkku sopivat loistavasti makean taatelin kanssa yhteen.

Vinkki! Jos et pidä vuohenjuustosta, niin nokare sinihometta toimii myös erinomaisesti.

   

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

"No siitä tuli parempaa kuin ihan huonoo", totesi keittiömestari. Hauska lentävä lausahdus jäi elämään meidän keittiöön. Parempaa kuin ihan huonoo on rentoa kotikokkailua raaka-aineita kunnioittaen pilke silmäkulmassa.

 

Blogissa häärää Annukka ja Micke. Kotikokkaus on yhteinen harrastuksemme, jota teemme välillä kiireessä ja välillä ajan kanssa intohimolla. Kokkaamme tavallista kotiruokaa, rakastamme grillailua ja panostamme illanistujaisten herkkuihin. Tervetuloa mukaan meidän makumaailmaan!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014

Kategoriat