Lämmin, keskeltä valuva juusto, hedelmiä, pähkinöitä ja keksejä. Kuulostaa aika vastustamattoman herkulliselta, eikö totta? Uunissa lämmitetty, pähkinöillä ja manteleilla päällystetty valkohomejuusto on helppo valmistaa ja on aivan ihana talvipäivien tarjottava. Tarjoile uunibrie alkupalana tai lisää se osaksi juustotarjotinta. Lämmin juusto juustotarjottimella on kiva ja erilainen lisä kokonaisuuteen.

Uunibrie

4 kpl pieniä, pyöreitä valkohomejuustoja tai yksi isompi juusto
2-3 dl erilaisia pähkinöitä
1 dl manteleita
juoksevaa hunajaa

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Ota juustot pois pakkauksistaan ja asettele uunipellille leivinpaperin päälle tai uuninkestäville annoslautasille. Laita pähkinöitä ja manteleita jokaisen juuston päälle. Valuta pinnalle hunajaa.

Kuumenna juustoja uunin keskitasolla 5–10 minuuttia, kunnes niiden sisus on valuvaa. Älä kuumenna liian pitkään, etteivät juustot sula kokonaan. Tarjoa juustot hedelmien, pähkinöiden ja keksien kanssa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

"No siitä tuli parempaa kuin ihan huonoo", totesi keittiömestari. Hauska lentävä lausahdus jäi elämään meidän keittiöön. Parempaa kuin ihan huonoo on rentoa kotikokkailua raaka-aineita kunnioittaen pilke silmäkulmassa.

 

Blogissa häärää Annukka ja Micke. Kotikokkaus on yhteinen harrastuksemme, jota teemme välillä kiireessä ja välillä ajan kanssa intohimolla. Kokkaamme tavallista kotiruokaa, rakastamme grillailua ja panostamme illanistujaisten herkkuihin. Tervetuloa mukaan meidän makumaailmaan!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2015
2014

Kategoriat

Instagram