Tämä on vinkki valkosipulin ystäville! Valkosipuli-yrittiöljy on täydellinen salaatinkastike, joka antaa salaatille vähän potkua ja makua. Öljy on myös täydellistä pizzan päälle. Oliiviöljyyn kannattaa panostaa, eikä valita sitä edullisinta versiota kaupan hyllyltä. 

Valkosipuli-yrttiöljy

n. 1/2 dl oliiviöljyä
puolikas yksikyntinen valkosipuli
basilikaa
timjamia
oreganoa

Lisää oliiviöljyyn raastettu puolikas yksikyntinen valkosipuli, sekä reilut niput silputtua basilikaa, timjamia ja oreganoa. Voit käyttää myös muita yrttejä omien mieltymysten mukaan. Jos käytät öljyn salaatinkastikkeeksi, lisää seokseen suolaa. Jos öljy menee esim. pizzan päälle, suolaa ei tarvita. Valkosipuli-yrttiöljy säilyy noin viikon verran jääkaapissa ja maku sen kuin paranee.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

"No siitä tuli parempaa kuin ihan huonoo", totesi keittiömestari. Hauska lentävä lausahdus jäi elämään meidän keittiöön. Parempaa kuin ihan huonoo on rentoa kotikokkailua raaka-aineita kunnioittaen pilke silmäkulmassa.

 

Blogissa häärää Annukka ja Micke. Kotikokkaus on yhteinen harrastuksemme, jota teemme välillä kiireessä ja välillä ajan kanssa intohimolla. Kokkaamme tavallista kotiruokaa, rakastamme grillailua ja panostamme illanistujaisten herkkuihin. Tervetuloa mukaan meidän makumaailmaan!

Teemat

Blogiarkisto

2015
2014

Kategoriat