Mikä on mielestäsi parasta Vapussa? Meille se hauska vappupallo, jokin ihana kuohuva ja tietenkin perinteiset vappuherkut. Nakkeja ja perunasalaattia on oltava joka kerta tarjoilla ja vapun kruunaa tietenkin itseleivotut  ja -paistetut munkit. Ah!

Vappu on ihanan keväinen juhla, vaikka tuntuu että sitä vietetään usein varsin koleassa säässä. Mutta säästä viis, silloin on päästävä ulos picnicille tai brunssille. Meidän vappubrunssi on usein hiukan normaalia ruokaisampi ja se korvaakin päivän aamiaisen sekä lounaan. Samaa menua voi käyttää hyvin pohjana myös picnicille, ainoastaan parsat ja lammaspötkylät ovat parhaimmillaan lämpiminä, muut voi pakata helposti matkaan mukaan. Tässä siis yksi vinkki mitä laittaa tarjolle vappubrunssille!

Vappubrunssi

Nakkeja
Perunasalaattia
Peruna-parsa-lohisalaatti
Parsaa ja parmankinkkua
Lammaspötkylät
Marinoituja oliiveja
Juustoja ja keksejä
Viinirypäleitä
Vadelmasimaa
Munkkeja
Kuohuviiniä

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

"No siitä tuli parempaa kuin ihan huonoo", totesi keittiömestari. Hauska lentävä lausahdus jäi elämään meidän keittiöön. Parempaa kuin ihan huonoo on rentoa kotikokkailua raaka-aineita kunnioittaen pilke silmäkulmassa.

 

Blogissa häärää Annukka ja Micke. Kotikokkaus on yhteinen harrastuksemme, jota teemme välillä kiireessä ja välillä ajan kanssa intohimolla. Kokkaamme tavallista kotiruokaa, rakastamme grillailua ja panostamme illanistujaisten herkkuihin. Tervetuloa mukaan meidän makumaailmaan!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2015
2014

Kategoriat

Instagram