Tästä ravintolareissusta on jo tovi aikaa, herkulliset kuvat olivat hautautuneet puhelimen kätköihin. Maut palautuvat kyllä kuvien mukana mieleen, samoin illan tunnelma loistavassa seurassa. Ravintola oli ystäväpariskuntamme valitsema ja he olivat buukanneet meille arvoikkaan Presidentti -kabinetin. Tuntui että seinillä oli kerrottavana monen monta tarinaa ja tuoleissa kuuluu istua arvokkaasti selkä suorassa. Ravintolassa voi hyvin kuvitella kuinka illan mittaan kabineteissa viina virtaa, balalaikka soi ja tunnelma on railakas!

Minä olin ensimmäistä kertaa Saslikissa ja senkin perustella päädyimme kaikki syömään ravintolan klassikkomenun. Alkuun tarjoiltiin lajitelma erilaisia venäläisiä alkupaloja, joiden myötä pääsi hyvin venäläiseen makumaailmaan kiinni. Pääruokana oli maustehärkää venäläiseen tapaan valkosipuliperunoilla ja maustekurkku-paprikakastikkeella. Menu huipentui Katariina Suuren uunijäätelöön, jota saimme nauttia venäläisten trubaduurien laulujen siivittämänä. Voi vaan todeta että ravintola Saslik tarjosi meille mielettömän elämyksen, niin ruuan kuin tunnelmankin puolesta! Iso kiitos vielä illan isännälle ja emännälle ♥

kuva 1

kuva 3

kuva 5

kuva 1

kuva 2

kuva 3

kuva 4

kuva 1

kuva 2

kuva 4

kuva 5

kuva 2

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

"No siitä tuli parempaa kuin ihan huonoo", totesi keittiömestari. Hauska lentävä lausahdus jäi elämään meidän keittiöön. Parempaa kuin ihan huonoo on rentoa kotikokkailua raaka-aineita kunnioittaen pilke silmäkulmassa.

 

Blogissa häärää Annukka ja Micke. Kotikokkaus on yhteinen harrastuksemme, jota teemme välillä kiireessä ja välillä ajan kanssa intohimolla. Kokkaamme tavallista kotiruokaa, rakastamme grillailua ja panostamme illanistujaisten herkkuihin. Tervetuloa mukaan meidän makumaailmaan!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2015
2014

Kategoriat

Instagram