Vuosi 2017 on ollut Parempaa kuin ihan huonoo -blogille jännittävä vuosi! Ikää blogille on kertynyt jo neljä vuotta ja tämä blogin neljäs vuosi toikin mukanaan uusia tuulia. Blogimme siirtyi elokuun lopussa Kodin Kuvalehden ruokablogiksi ja se oli meille tietenkin iso ja jännittävä juttu! Jännitti että mitenhän me pärjätään täällä suuressa blogimaailmassa! Vielä ollaan hengissä :)

Vuoden päätteeksi on hyvä aika kiittää kaikkia uusia lukijoita, rakkaita vakkarilukijoita sekä kaikkia jotka ovat meidän ruokia kokkailleet. Se tuntuu vaan kerta toisensa jälkeen supermahtavalta, kun joku kertoo kokanneensa jotain meidän blogin ohjeilla. Kokkaillaan taas kaikkea kivaa ensi vuonnakin!

Nämä ovat vuoden 2017 pidetyimmät ohjeet:

1. Lohi-granaattiomenacarpaccio
2. Lohi-parsa-kananmunavuoka
3. Kuusijäädyke
4. Basilikarisotto
5. Nopea kana-pestopasta

Omia suosikkeja vuoden 2017 kokkailuista oli edellisten lisäksi mm. myös nämä:

1. Täydellinen tomaattikastike - kastike joka tekee pizzasta vielä paremman, sopii myös spagettikastikkeen pohjaksi.
2. Grillatut kesäporkkanat - ihana, helppo ja kaunis lisuke kesäiselle grilliruualle.
3. Kesän maukkain tomaattisalaatti - siis niiiiiin herkullinen tomattisalaatti, toimii ympäri vuoden!
4. Baileys juustokakku - tämä kakku pääsi oikein yllättämään herkullisuudellaan, niin ihana!
5. Pirteän tulinen limekana - arjen pelastaja, ihanan maukas kanakastike joka syntyy nopeaan.

Upeaa ja herkullista Uutta Vuotta 2018!
Annukka & Micke

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

"No siitä tuli parempaa kuin ihan huonoo", totesi keittiömestari. Hauska lentävä lausahdus jäi elämään meidän keittiöön. Parempaa kuin ihan huonoo on rentoa kotikokkailua raaka-aineita kunnioittaen pilke silmäkulmassa.

 

Blogissa häärää Annukka ja Micke. Kotikokkaus on yhteinen harrastuksemme, jota teemme välillä kiireessä ja välillä ajan kanssa intohimolla. Kokkaamme tavallista kotiruokaa, rakastamme grillailua ja panostamme illanistujaisten herkkuihin. Tervetuloa mukaan meidän makumaailmaan!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2015
2014

Kategoriat