Kirjoitukset avainsanalla Facebook

Pastaakos tässä-Facebooksivulla arvonta kaikille lukijoille!

Muutin blogini Kodin Kuvalehden sivuille viime lokakuun lopussa ja se oli kyllä parasta, mitä saatoin ikinä tehdä. Koska lukijoiden tavoitettavuus muuttui, muuttui myös sivujeni kävijäluvut ja siitä olen todella iloinen! Jos aiemmalla blogillani kävijöitä ehti tulla noin 4000 vajaassa vuodessa, olen Kodin kuvalehden sivuilla kirjoittaessani tavoittanut noin kolmessa kuukaudessa lähes 12 000 kävijää. Se tuntuu hyvältä ja kehitys on mennyt oikeaan suuntaan 😊

Ja koska kiitos tästä hyvästä fiiliksestä kuuluu jokaiselle teille, jotka juttujani luette, päätin järjestää teille kiitokseksi arvonnan.

Jos haluat ottaa osaa arvontaan

Näin olet mukana virkatun bambutiskirätin àla Pastaakos tässä! – arvonnassa. FB-julkaisun saa myös tietenkin jakaa 😉

Rättejä arvotaan kaksi kappaletta ja arvonta suoritetaan 10.2.2019 klo 18.00. mennessä sivusta ja julkaisusta tykänneiden ja julkaisua kommentoineiden kesken.

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voitot toimitetaan perille.

Facebook tai mikään muukaan taho ei ole osallinen arvonnassa. Arvonnan tarjoaa yksinomaan Pastaakos Tässä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Käsin tekemisen iloa.

 

Pastaakos tässä on Etelä-Pohjalainen nainen, yhden lapsen äiti, komian luontoinen ja ylpeä juuristaan.

Silmää ja sielua miellyttää kauniit asiat. Kaikesta uudesta tekemisestä herkästi syttyvä ja jos ei ihan pioneeri tai pyörän keksijä olekaan, niin toistot, soveltaminen ja omien mausteiden lisääminen liittyy lähes kaikkeen tekemiseen.

Omien käsien jälki näkyy ympärillä. Suurimpia nautintoja on saada jokin projekti onnistuneesti valmiiksi. Huomata että kaikki se kulutettu aika ja vaivannäkö kannatti.

Elämässä on niin paljon vakavia asioita, että jaksaakseen ne täytyy vaan selättää. Huumori ja itselleen nauraminen on melko varmoja kavereita siinä hommassa. Eikä meidän elämästä naurua ja iloa puutukaan.

Blogiarkisto

Kategoriat