Kirjoitukset avainsanalla Adventti

Adventtikynttilät ovat jotenkin vain niin joulun odotukseen kuuluva elementti, että vaikka kuinka ajattelen ettei tänä vuonna niitä kynttilöitä minulle ole tulossa, niin joka jukelin kerta ne tavalla tai toisella tulee... Jos ne ei kaupasta lähde mukaan, olen ne sitten lopulta ennen ensimmäistä adventtia itse tuunannut tavallisista pöytäkynttilöistä. Ja niin myös tänä vuonna.

Tuunaamisessa käytän nauhoja, tarroja tai muita sopivia koristeita. Kynttilän alareunaan kaksipuolisella teipillä liimaamani nauhat tai tarrat eivät ole ongelma kynttilää poltettaessa, kun kynttilöitä ei oikeastaan pysty niin alas asti edes polttamaan. 

Numerot maalaan kynttilöiden kylkiin sabluunan läpi. Vaikka ne voisi varmasti vedellä vapaalla kädellä, niin pidän siitä symmetrisyydestä ja tarkkuudesta, jonka sabluunoilla tehden numeroihin saa. Sabluunan voi tehdä myös itse ihan tavallisesta paperista ja se kestää kertamaalauksen varsin hyvin. En ihan joka vuosi ole löytänyt kynttilämaalejakaan, mutta ohut kerros akryyliväriä tai askartelumaalia ei ole ainakaan aistein havaittavia ongelmia kynttilää poltettaessa aiheuttanut.

Tänä vuonna löysin edullisia neljän kynttilän settejä ihan ruokakaupasta. Vaikka tuskin kenenkään talous kynttilöiden hintaan kaatuu niin on se jotenkin hieno tunne kun kokee säästäneensä rahaa. 😃

Odotan innokkaana kuin lapsi ensimmäistä adventtia ❤️
 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Käsin tekemisen iloa.

 

Pastaakos tässä on Etelä-Pohjalainen nainen, yhden lapsen äiti, komian luontoinen ja ylpeä juuristaan.

Silmää ja sielua miellyttää kauniit asiat. Kaikesta uudesta tekemisestä herkästi syttyvä ja jos ei pioneeri tai pyörän keksijä olekaan, niin toistot, soveltaminen ja omien mausteiden lisääminen liittyy lähes kaikkeen tekemiseen.

Omien käsien jälki näkyy ympärillä. Suurimpia nautintoja on saada jokin projekti onnistuneesti valmiiksi. Huomata että kaikki se kulutettu aika ja vaivannäkö kannatti.

Elämässä on niin paljon vakavia asioita, että jaksaakseen ne täytyy vaan selättää. Huumori ja itselleen nauraminen on melko varmoja kavereita siinä hommassa. Eikä meidän elämästä naurua ja iloa puutukaan.

Blogiarkisto

2019

Kategoriat