Tämä paria astetta isompi muna on ollut jo muutaman vuoden tekemättömien käsitöiden listalla. Alun perin Maija lähetti inspiraatioksi kuvan tällaisesta virkatusta munasta ja siitä se ajatus sitten lähti... En vain ollut ihan täydellisen varma siitä, kuinka se olisi parasta toteuttaa.

Edestakaisin virkkaamalla ja purkamalla se sitten lopulta alkoi muistuttaa edes kohtuullisissa määrin muotoa, mitä halusinkin. 

Keltuainen on tehty pylväistä. Valkuaisosan tekeminen ei sitten enää näyttänytkään pylväistä tehtynä kovin hyvältä, joten sen toteutin kiinteistä silmukoista, jotka on virkattu silmukan molempien lankojen alta. Ja että pintakuvio pysyisi suurinpiirtein tasaisena, aina kierroksen päättyessä käänsin työn ja virkkasin seuraavan kierroksen toiseen suuntaan. Ympärykseltä valitsin alueet johon tein lisäyksiä, että pyöreä muoto muuttuisi enemmänkin epätasaiseksi kolmioksi. 

Iloisen mielen matto! 😊

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Käsin tekemisen iloa.

 

Pastaakos tässä on Etelä-Pohjalainen nainen, yhden lapsen äiti, komian luontoinen ja ylpeä juuristaan.

Silmää ja sielua miellyttää kauniit asiat. Kaikesta uudesta tekemisestä herkästi syttyvä ja jos ei pioneeri tai pyörän keksijä olekaan, niin toistot, soveltaminen ja omien mausteiden lisääminen liittyy lähes kaikkeen tekemiseen.

Omien käsien jälki näkyy ympärillä. Suurimpia nautintoja on saada jokin projekti onnistuneesti valmiiksi. Huomata että kaikki se kulutettu aika ja vaivannäkö kannatti.

Elämässä on niin paljon vakavia asioita, että jaksaakseen ne täytyy vaan selättää. Huumori ja itselleen nauraminen on melko varmoja kavereita siinä hommassa. Eikä meidän elämästä naurua ja iloa puutukaan.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019

Kategoriat