Ajatus lähti siitä, että halusin ovenpieleen postilaatikon, johon voisin istuttaa kukkia ja vaihdella niitä aina kauden mukaan. Tarkoituksena lisätä nimitaulun kohtaan kauniisti tekstattu ”TERVETULOA”-teksti.

Kun se siinä sitten tönötti kukkinensa, mietin miten iloinen näky olis postilaatikko, jossa olisi kukkia tai vaikka maalaismaisema kyljessä...

Pohjana siis vanha peltinen ja ruostunut postilaatikko. Maalina taas hammerite. Maali, jonka voi maalata ruosteen päälle, kunhan kaikki irtonainen aines on poistettu ja pinta hiottu ja puhdistettu. Hiekkapuhallusta ei tarvita.

Ensin kokeilin maalata pari kukkakoristeista laatikkoa, joiden taustaksi maalasin vanhan näköistä lautakuviota.

 

 

Testasin sitten myös sen hempeän niittymaiseman, joka mielessäni oli alusta asti vilkkunut... Hammerite ei taivu parhaalla mahdollisella tavalla tällaisiin maalauksiin, mutta kun löytää sen oikean tekniikan ja antaa vähän anteeksi, lopputulos on kokonaisuutena varsin viehättävä.

Jokainen laatikko on omalla tavallaan kaunis. Tai ainakin persoonallinen. Ja ainakaan näin maalla, kun postilaatikot usein on yksittäin, ei riko kirjoittamattomiakaan sääntöjä, jos oma postilaatikko on astetta yksilöllisempi.

Mun pää on täynnä ideoita näistä. Vielä kun vaan joku päivä ehdin ne kaikki toteuttaa... 😊

Kommentit (2)

Pastaakos tässä
Liittynyt28.10.2018

Kiitos Alli ❤️ Siinä olet ihan oikeassa, että alkaa olla turhia kapistuksia koko laatikot... Ettäs sattuikin osumaan meidän postaukset näin liki samaa aihetta ja ihan peräkanaa 😃

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Käsin tekemisen iloa.

 

Pastaakos tässä on Etelä-Pohjalainen nainen, yhden lapsen äiti, komian luontoinen ja ylpeä juuristaan.

Silmää ja sielua miellyttää kauniit asiat. Kaikesta uudesta tekemisestä herkästi syttyvä ja jos ei pioneeri tai pyörän keksijä olekaan, niin toistot, soveltaminen ja omien mausteiden lisääminen liittyy lähes kaikkeen tekemiseen.

Omien käsien jälki näkyy ympärillä. Suurimpia nautintoja on saada jokin projekti onnistuneesti valmiiksi. Huomata että kaikki se kulutettu aika ja vaivannäkö kannatti.

Elämässä on niin paljon vakavia asioita, että jaksaakseen ne täytyy vaan selättää. Huumori ja itselleen nauraminen on melko varmoja kavereita siinä hommassa. Eikä meidän elämästä naurua ja iloa puutukaan.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019