Päivä alkoi ajomatkalla Fiskarsiin antiikkipäiville . Aamu aukeni poikkeuksellisesti aurinkoisena. Luulimme olevamme paikalla ajoissa, mutta pieni kylä kuhisi jo väkeä ja parkkipaikan etsintään meni tovi jos toinenkin. Torilla oli hyvä tunnelma ja paljon kojuja, mutta itse antiikkipäivät on sijoitettu seitsemänkymmenen antiikkikauppiaan ammattitaidolla Vanhalle veitsitehtaalle.

Sisäänpääsymaksu markkinoille on 10 euroa.
Meille kävi aivan uskomaton tapahtuma portilla. Takaani kuului naisen kysymys: "Haluatteko vapaaliput?". Käännyin hämmästyneenä ympäri ja kaiksi naista ojensi minulle vapaalipun kahdelle henkilölle ja toivottelevita hyvää päivää ja tervehdyksen Tampereelta.
Jäin sopertelemaan kiitoksia portinpieleen. 

Antiikkipäivien tarjonta on monipuolinen.
Etsipä sisutukseen mausteita tai olipa keräilyssä perinnetyökalut - kaikille löytyy kiinnostavia kohteita.

Kippoja ja kuppeja 7. - 10.7.2016 Fiskarsin Vanhalla veitsitehtaalla.

Fiskarsissa vieraillessa täytyi käydä myös maistelemassa suklaata Petris Chocolate Room. Lounaan söimme Lukaalissa, joka vielä etsii omaa paikkaansa ravintolana.

Jos aterimia kaipailee, niin kannattaa kierrellä antiikkikauppoja. Laatua ja tyyliä löytyy ja usein pikkurahalla.

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogissa pohditaan elämää esineiden kautta. Hanne Lotsarin piironki pursuaa menneiden sukupolvien tavaraa tarinoineen. Pohdintojen ponnistuslautana toimivat tavallinen elämä maustettuna kauneudella ja kovalla punttitreenillä.

Instagram