Yöpöydälläni on tällä hetkellä (JHT - Musta lammas kirjan lisäksi) Anna-Leena Härkösen  "Kaikki ¨'oikein".  Ajattelin että luen sen, ennen kuin käyn lunastamassa edellisen leffakerran yhteydessä voittamani edun, joka siis lupasi seuraavasta leffalipustani tuntuvan hinnanalennuksen. Kävin kuitenkin menneenä keskiviikkona TYKSissä silmänpainekontrollissa, ja sen jälkeen päädyimme ihan extempore J:n kanssa Kinopalatsiin suunnitellun kotiinpaluun sijaan. Kirjasta vain 1. luku luettuna.  Olen iso Antti Luusuanniemen fani, eikä Elsa Sainiossakaan mitään huonoa ole. Sen sijaan ihmettelen, miksemme näe häntä useammin valkokankaalla?  Tämä elokuva oli siinä mielessä erikoinen, että sen pääasiallinen teema, (lottovoitto) jäi puhuttelemaan minua niin pitkäksi aikaa, että ajattelin istuuntua kirjoittamaan mietteitäni siitä. 

 

Suomalaiset maksavat viikottain siitä, että saavat hetken unelmoida.  Ajattelepa hetki, mitä jos niin kävisi -  tästä tuhansien ihmisten haaveesta tulisikin sinun kohdallasi täyttä totta? jos sinulla olisi kaikki oikein? 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Näppiksen takana kirjoittelee; 

30-vuotias harvinaisen sairauden kanssa elävä nainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, musiikkia ja kaikkea kesään liittyvää rakasta avomiestään unohtamatta. Nainen joka unelmoi suurista, pitää kaikesta tyttömäisestä ja ihastuu ja innostuu välillä asiasta kuin asiasta liiankin kanssa. Mutta ennenkaikkea ihminen jonka toinen nimi voisi olla aitous, ja joka haluaa kyseenalaistaa juttuja ja haastaa itseään mahdollisimman useasti, mahdollisimman monipuolisella otteella. Ihan vaan "pisaran verran"

Tervetuloa moninaiseen arkeeni!

 

 

Blogiarkisto

Kategoriat

Instagram