Kirjoitukset avainsanalla Kodin Kuvalehti

Sain aiemmin keväällä kutsun Sanomatalolle Helsingin keskustaan, Kodin Kuvalehden lukijabloggaajien yhteisötapaamiseen. En ole ikinä ollut mikään erityisen suuri jännittäjätyyppi, mutta tuon tapaamisen myötä eilinen oli yksi alkukesän jännittävimpiä päiviä!  Kutsun saatuani olin ihan innoissani; "ensimmäinen bloggaajien tapaaminen - vähänkö siistiä!" Hetken tuntui jotenkin erityisen hienolta saada kutsu johonkin tuollaiseen itselle "suureen" juttuun. 

Loppukevät oli itselläni aika hektistä aikaa, ja kaiken tuon touhun keskellä unohdin ilmoittautua tapaamiseen siihen määrättyyn päivään mennessä, vaikka se monesti olikin mielessä. Itseasiassa minun ei alunperin pitänyt ottaa siihen osaa ollenkaan, koska ajattelin ettei ole järkeä lähteä Naantalista Hesaan vain 2 tunnin tapaamisen tähden. Olin jo haudannut ajatukset pikavisiitin teosta  pääkaupunkiimme, kunnes sain sähköpostin, jossa kerrottiin ilmoittautumisen olevan vielä mahdollista. 

Uteliaisuuteni ja mielenkiintoni heräsi uudelleen, ja pian olikin junaliput hommattu. Ja nyt kun jälkeenpäin miettii, olen iloinen että päätin kuitenkin lähteä, vaikkakin jännitin reissua hieman. 

Ilta  ja tapaaminen oli onnistunut, Oli kiva päästä tapaamaan ihmisiä, jotka ovat osana samaa, isoa yhteisöä muutakin kautta, kuin vain "ruudun takaa". - Ja hei, olihan se nyt upea kokemus päästä käymään koko Sanomatalossa. Pienen iltapalan ohella keskustelimme kaikesta blogeihin ja bloggaamiseen liittyvästä, kävimme läpi 5 ehdotonta blogiin liittyvää muistisääntöä ja kuulimme ihastuttavan Nelliinan ajatuksia omasta bloggaajaurastaan.

Pystyin samaistumaan moniin asioihin, joita Nelliina puheenvuorossaan toi esille. Varsinkin se oli tosi mahtava fiilis, kun ymmärsi ettei ole ainut joka on saanut harmaita hiuksia esimerkiksi miettiessään, saako otettua tarpeeksi laadukkaita valokuvia, tai ovatko blogitekstit tarpeeksi hyviä. Nelliinan pitämä esitys sai minutkin ymmärtämään että ei se lopulta olekaan niin vakavaa. 

Vaikkakin harrastus - ja ammattibloggaaminen painivat ihan eri sarjassa, kirjoittamisen tulee olla hauskaa ja mielekästä puuhaa. Niin minä itse ainakin ajattelen. Jokaisella bloggaajalla on omat tavoitteet joita kohti edetä, mutta jos asioista tekee itselleen liian vaikeita tai tavoittelee aina vain täydellisyyttä, niin juuri silloin siitä helpommin tulee rasite, kuin mukava arkirutiini.  Joten ei stressiä, se on tappavaa. Se oli paras oppi, jonka illasta sain. Ilta kului, kivassa seurassa yllättävänkin nopeaa ja pian oli pakko hypätä jälleen junaan ja suunnistaa kohti kotia. Kotiinviemisiksi saimme Sanoman paperikassin, jonka sisältöä alan nyt vasta tutkailemaan - illalla ei enää jaksanut...  

Haluan kiittää kaikkia mukana olleita, ja minua matkan varrella opastaneita. Jään innolla odottamaan uutta tapaamista, sekä eilen sopimaamme pikkuhaastetta toteutettavaksi ;) 

 

With love;

-Ninni- 

 

 

Kommentit (8)

Mari - KK
Liittynyt1.10.2013
4/8 | 

Kiitos kun jaksoit lähteä Naantalista asti tapaamiseen. Oli tosi kiva tavata! Ja niin myös teitä, Murehtija, Marjan hetkiä ja allikalliolla! Ilman muuta otamme uusiksi.

Nuttu nurin onni oikein
Liittynyt30.8.2015
5/8 | 

Samoja fiiliksiä myös täällä! Tapaaminen toi blogiyhteisön kirjoittajat ihan uudella tavalla "eläviksi", blogitekstejänne lukee eri kulmasta, kun on tavannut kirjoittajat. Kiitos tapaamisen järjestäjille - ja kaikille, jotka jaksoivat tulla paikalle (jopa Naantalista asti!)!

nakymatonninni
Liittynyt3.12.2015
8/8 | 

Kiitos  Marjan Hetkiä, Murehtija, allikalliolla, Mari-KK, Nuttu nurin, onni oikein, Maanviljelijän vaimo, ja Pulina Elli teille kaikille myös illasta ja palautteesta!  Oli kiva nähdä, vaikkakaan harmikseni kaikkien kanssa ei todellakaan ehditty jutustelemaan. Samaistun moniin kommentteihin, joita yllä on jo kirjoitettukin! Toivottavasti tapaamme vielä uudestaan. Ihanaa kesän jatkoa teille jokaiselle!

- Ninni - / Pisaran verran poikkeavampi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat