Kirjoitukset avainsanalla Fazer

 Makeaa maanantaita kaikille! Joulu  - ja sen alusaika on paitsi ihmeiden, myös herkkujen aikaa.  Kuten lupailin "kotiinpaluu"- videossani kuluvan kuun alkupuolella, luvassa on ennen joulua vielä mm pari arvostelua, joiden toteuttamista olen itse odottanut innoissani kuin pikkulapsi.  Heti alkuun todettakoon, että tekemiini arvosteluihin ei kuitenkaan liity minkäänlaista etukäteen sovittua yhteistyötä, (sillä ne ovat täällä kiellettyjä) vaan teen niistä jokaisen täysin omasta aloitteestani ja kiinnostuksestani tuotetta kohtaan. Mikään osapuoli ei siis hyödy tästä postauksesta, paitsi tietysti te lukijat :)  

Olen tehnyt näitä "tuotearvosteluja"   jo aiemminkin muutaman, mutta tällä kertaa mulla on kokonainen laatikollinen arvosteltavaa odottamassa, sillä tilailin itselleni testiin Fazerin talven 2019 -uutuusboxin sillä a) rakastan testailla kaikkia uutuuksia, ja b) Fazerin makeiset on vaan ihan parhautta <3 . Näitä et siis vielä saa kaupasta, mutta halutessasi voit myös tilata samanlaisen boxin heidän candy storesta, tai vaihtoehtoisesti odottaa tuotteiden kauppaan ilmestymistä jonkin aikaa.  

Ennen kuin lähdetään käymään tämän uutuusboxin sisältöä enempää läpi, on kuitenkin yksi tuote, joka suorastaan vaatii tulla arvostelluksi ensin. Se nimittäin on suomalaiset marraskuussa sekaisin saanut "pinkiksi kullaksi"kin tituleerattu FAZER PURE RUBY.  Onnistuin saamaan tuota harvinaislaatuista, n 15 500 kpl erään kuuluvaa suklaata käsiini muutaman levyllisen monien mutkien kautta, ja odotukseni siitä ovat .. Hmm, no en oikein osaa selittää tai pukea niitä sanoiksi.  Toisaalta on hyvin outoa, että pelkkä suklaa(?!) saa ihmiset näin sekaisin.  Mutta pakkohan tätä oli itsekin päästä testaamaan. :) Pitemmittä löpinöittä mennään asiaan...  Ja ihan BTW, tässä ja muiden tuotteiden arvosteluraadissa on myös allekirjoittaneen avopuoliso. :) 

 

Ninni testaa... 

 

ENSIKSI... 

 

Mikä tuote? 

Fazer PURE RUBY (limited edition)

 

Mistä & hinta?

Fazer candy store / 4,95€/kpl (omani ostin FB:n kautta koska en ehtinyt saamaan tilausta candy storesta läpi)

 

Mitä kautta kuulit tuotteesta?   

Sain FazerCafelta uutiskirjeen, (minulla on heidän mobiilikortti käytössä) jossa kerrotaan ajankohtaisista jutuista, siellä oli maininta myös tästä PURE RUBYsta, josta tulisi rajoitettu erä myyntiin. 

 

Mikä tuotteessa houkutti, entä miksi päädyit ostamaan sen? 

Halusin ehkä eniten  selvittää, onko suklaan väri todella pinkki, ja että  miltä  se oikeasti maistuu... Olin lueskellut monia mielipiteitä. 

Odotukset tuotteelta? 

Fazerin tuotteena odotan että tämä on hyvää, muuten en oikein tiedä mitä muuta odottaa. Noh tietty sitä pinkkiä väriä, kun sitä on luvattu. 

 

Tätä mieltä olen... 

 

Tuotteen ulkonäkö/pakkaus?

Pakkauksen ulkonäkö erottuu kivasti muista PURE-sarjan pakkauksista värinsä puolesta - jos  tuotteen  näkisi hyllyssä, se erottuisi sieltä helposti ja siksi saisi myös mielenkiinnon heräämään jotta sitä alkaisi tutkimaan syvemmin ja harkitsemaan ostoa. Raadissa tykättiin myös yläreunan simppelistä kuvioinnista ja kultaisesta fontista jotka luovat pakkaukselle persoonallisuutta. Plussaa pakkaus saa myös siitä että se on helppo avata nätisti, ja sen voi kierrättää monella tapaa - esim takan sytykkeenä näin joulun alla.   Itse suklaa on sitä mitä luvattu; eli pinkkiä, kuviointi suklaassa saa myös peukut nousemaan ylös. 

 

Maku?

Maultaan PURE RUBY on jonkin verran makeampi kuin normaali suklaa. Ensimmäisenä siitä maistaa selkeästi valkosuklaan, mutta suklaanpalan ensipuraisu tuo mukanaan runsaan marjaisan maun levittäen sen koko suuhun, joten raatilaiset kuvailisivat suklaan maistuvan pääasiassa marjaisalta. 

 

Kenelle? 

Nautiskelijalle, tätä levyä todella pitää nauttia, sillä hinta on kokoon (95g) nähden melko kallis. Toisaalta sen ymmärtää levyssä käytettyjen kaakaopapujen takia. Levy sopisi myös keräilijälle, tai lahjaksi erityiselle ihmiselle joka osaa arvostaa tuotteen ainutlaatuisuutta. 

 

Missä tilanteessa sopivin?

Kun haluat nauttia pienen ja erityisen palasen jotakin makeaa, esim viinilasillisen tai kahvikupillisen kanssa, ota palanen tai pari PURE RUBY-levystä. 

 

Mihin muualle voisi käyttää? 

Ei tätä tätä suklaata raaskisi käyttää kovin paljon muuhun, kuin omaan suuhun laitettavaksi - ja sitäkin erittäin spesiaalitilanteissa. Näkisimme silti että jokin hieno ravintola voisi taikoa tästä jälkiruokiinsa upeita koristeita huipputekniikalla höystettynä. 

Ostaisitko itse uudelleen? 

Olettaen että tuotetta myytäisiin edelleen, niin pakkauksen koon ja hinnan suhdetta ajatellen tämä olisi todennäköisesti sellainen "Once in a lifetime"- osto ja kokemus. Vaikka kaakaopaput olisivatkin kuinka harvinaisia tahansa, mielestämme hieman alle 5€ n 100g suklaalevystä on liikaa.

Suosittelisitko tuotetta ystävälle? 

Ehkä, isolla E:llä. 

 

 

 

Kokonaispisteet tälle tuotteelle: 

8,5p/10p 

 

Muita kommentteja; 

Pakkauksen pieni ja hauska yksityiskohta on levyjen numerointi. Raatilaisilla oli maistelussa levy numero 6079 / 15 500 

 

 

 

 

With love; 

- Ninni - 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

"Sanokaa Fazer, kun haluatte hyvää!"

Tämä on se kuuluisa lausahdus, joka on monen suomalaisen mielissä ja huulilla ollut  vuodesta toiseen - eikä turhaan. Onhan Fazer Suomen tunnetuin ja arvostetuin brändi. Sen tunnetuin tuote on eittämättä Fazerin Sininen maitosuklaa, joka sai alkunsa lahjareseptin pohjalta, jonka Karl Fazer sai  ystävänpalveluksesta kiitoksena vuonna 1922. ( Ensimmäisen konditorian hän sen sijaan avasi jo paljon aiemmin, vuonna 1891, tuohon legendaariseen Kluuvikatu 3:meen, Helsingin keskustaan.) Siihenkin miksi tuosta kaikkien tuntemasta suklaalevystä tuli juuri sininen on ihan syykin; se oli Karl Fazerille tärkeä väri, joka symboloi hänelle Suomen luontoa ja itsenäistä isänmaata. Väri on ensimmäinen, joka hyväksyttiin rekisteröidyksi tavaramerkiksi ja Fazerilla on yksinoikeus sen käyttöön.  Kultainen singeeraus sinisessä kääreessä on myös tae tuotteen laadulle.

Fazerin historia on pitkä, ja monivaiheinen. Voisin kertoa teille siitä vaikka mitä ja kuinka kauan, sillä tein Fazerista yrityksenä vielä opiskellessani laajahkon esitelmän. Minulle on suuri tunneside tähän paitsi myös merkkinä niin suurena suklaan ystävänä... Mutta jätetäänpä tämä nyt vain suosiolla tähän. Sen sijaan tänään on aihetta juhlaan -  on nimittäin tämän suuren ihailemani ja intohimoisesti arvostamani brändin 125:des syntymäpäivä. PALJON ONNEA!

Toki Fazer on paljon muutakin kuin vain suklaata ja muita  makeisia, mutta ne tulevat ensimmäisinä mieleen Fazerista puhuttaessa. Fazer on aina ollut iso osa elämääni, niin lapsena kuin aikuisena. Viime  vuonna pääsin vierailemaan tehtaillakin - ja voi sitä ilon päivää!

 Vaikka olenkin muuttanut viimeaikoina elämäntapojani terveellisimmiksi, niin lapsuudesta tuttu karkkipäivä on säilytetty: lauantai-iltana saa siis hieman herkutella. :) Kävimme toissapäivänä mieheni kanssa aamucappuccinoilla Turun FazerCafessa, ja sieltä tarttui mukaan myös yksi houkuttelevasti esille laitetuista synttäritarjoustuotekasseista.

Kassin sisältö oli minulle positiivinen yllätys, ja se ilahduttaa meitä kumpaakin aivan varmasti vielä monta viikonvaihdetta - viikolla kun ei karkkia tai muita herkkuja nykyään enää syödä, enkä todellakaan ole kajoamassa kassin koko sisältöön heti. Mua odottaa nimittäin tuolla keittiössä n 100g 70%;sta  tummaa suklaata. Se on Fazerin uutuusfestareiden tähti; PureDark lemon squeezy.  Valitsin tämän tän viikonlopun herkkuhetkeen siksi, että tumma suklaa on terveellistä, ja rakastan uutuuksien testaamista. ;)

Odotan myös kovin pääseväni kuun vaihteessa tutkimaan Fazerin (yllätys yllätys) messuosastoa Turun ruoka&viinimessuille, johon olen myös vannoutuneena  kulinaristina tietysti  jo varannut paikan viini&lakritsitastingiinkin. Aion myös hankkia itselleni pienen Fazeriin liittyvän nimpparilahjan ensikuun loppupuolella sillä ihastuin siihen ensinäkemältä. <3 Se mitä/mikä tuo juttu on, näette ehkä lokakuun lempparilistalta sitten joskus lähitulevaisuudessa. Nyt toivotan kaikille makeaa lauantai-illan jatkoa sinne ruudun toiselle puolen.

 

With love;

-Ninni-

 

Kommentit (0)

Viikko on kulunut siihen pisteeseen, että on lauantai. Sehän tarkittaa blogin puolella uutta makeaa  arvostelua, jossa  on tällä viikolla luvassa jatkoa edelliselle. Vuorossa on  siis nelihenkisen Karl Fazer travel -suklaalevyperheen toinen jäsen,  ja  kaupunkina oma ennakko-suosikki Rio De Janeiro.  

 

Ninni testaa:

Karl Fazer Travel - Rio De Janeiro,

MINT & CHOCO DROPS Infused into delicious milk chocolate. 

 

ENSIKSI... 

Mikä tuote? 

- Karl Fazer travel - Rio De Janeiro, - suklaalevy 130g 

 

Mistä & hinta?

- Naantalin S-market, 1,95€ 

 

Mitä kautta kuulit tuotteesta?   

- TV:ssä mainostettiin, ja sen jälkeen näin kaupassa. niin en voinut olla vastustamatta kiusausta, ja tämä tarttui mukaan. 

 

Mikä tuotteessa houkutti, & miksi päädyit ostamaan sen? 

- koska halusin maistaa tätä suklaata,  ja tietää eroaako muista vastaavista miten paljon. Kun kävin ostamassa suklaan, se oli asetettu näkyville muiden travel-levyjen kanssa erilliseen "massaan" ja siksi erottui paremmin joka taas oletettavasti sai tekemään ostopäätöksen. 

 

Odotukset tuotteelta? 

- odotukseni olivat aika korkealla, koska rakastan minttusuklaata. 

 

Tätä mieltä olen... 

 

Tuotteen ulkonäkö/pakkaus?

-  Tämä saattaa nyt kuulostaa vanhan toistamiselle, mutta  vaaleataustainen kääre suklaan ympärillä on  edelleen mukavaa vaihtelua, ja saa tuotteen hyvin erottumaan kaupan hyllyltä.  Se on väritykseltään pirteä & raikas  Pakkaus on mielestäni myös kivankokoinen ja keväinen. Juuri oikea väritys tälle Rio De Janeiron levylle. 

 

Maku?

Mmm... Minttusuklaa ei voi olla kun hyvää. Kun pakkauksen avasi ekaa kertaa jo pelkkä mintun tuoksu, joka kääreen sisuksista pöllähti  oli niin ihana. Maussa minttua oli juuri sopivasti ja maitosuklaa oli juuri sellaista kuin muistinkin Fazerin maitosuklaan olevan. ( valitsen suklaata ostaessa useimmin Marabou:n levyjä)  suklaan seossa olevat pienet suklaarakeet antavat kivaa suutuntumaa. PIDIN TÄSTÄ! 

 

Kenelle? 

- ihmiselle, joka ei halua ostaa ns. "sikaa säkissä", vaan pelaa varman päälle ja luottaa mieluummin tuttuun ja turvallisempaan vaihtoehtoon. 

 

Missä tilanteessa sopivin?

- en keksi yhtään tilannetta, mihin tämä ei muka sopisi...  Mutta itse nauttisin tätä mieluiten kahvikupillisen kanssa. 

 

Mihin muualle voisi käyttää? 

. tämä(kään) kysymys ei mielestäni tarvitse yksityiskohtaista vastausta.  Minttusuklaa on niin muuntautuvainen että vain mielikuvitus on rajana sen käytölle; kokeile sitä  vaikkapa kaakaoon, muffineihin, kakun kuorrutteeksi tai vaikkapa kesällä "dippinä" mansikoille, banaanille, tai appelsiinille... 

 

Ostaisitko itse uudelleen? 

- ostaisin, ehkä vielä heti tänään käyn hakemassa  :D <3 

 

Suosittelisitko tuotetta ystävälle? 

- kyllä, jos minttusuklaa on hänen lempparilistalla. 

 

Kokonaispisteet tälle tuotteelle: 

10p/ 10 pisteestä

 

Muita kommentteja; 

- Lyhyeksi perusteluksi pisteistä voisin todeta, että hyvä ja toimiva tuote, joka täytti odotukseni ja hinta-laatusuhdekin kohtasi.   Monikäyttöisyys on myös plussaa.  Erinomaisen hyvä näin pääsiäisen tienoilla. 

- Kun suklaalevy on päässyt loppumaan, älä heitä käärettä heti roskiin! Kääreen sisäpuolella on nimittäin koodi, jonka voit käyttää osoitteessa http://karlfazertravel.com/fi Kannattaa käydä katsomassa mitä kaikkea kivaa koodista voikaan paljastua. 

 

Rio De Janeiro on koettu, ja se oli täyttä rakkautta koko 10 pisteen edestä. Saa nähdä, yltääkö ensi viikon kaupunki samaan, kun vuorossa on  LONTOO.

 

With love; 

- Ninni - 

Kommentit (0)

"Jos olen sitä mitä syön, olen todennäköisesti aika magee tyyppi"- tälläisellä tekstillä sonnustettu t-paita sopisi minulle kuin nenä päähän. 

Olen aina tykännyt lukea erilaisia - ja tyylisiä arvosteluja, joten ajattelin että ehkä minäkin voisin sellaisia alkaa tekemään täällä blogin puolella.  T-paitaa en ole vielä onnistunut löytämään, mutta siitä huolimatta suuren suklaa- ( & kahvi)addiktin unelma on aina päästä testailemaan uusia tulokkaita ensimmäisten joukossa.  Olisi kivaa jos jollekin arvostelukerralle saisin  ylipuhuttua  mukaan  ystävän/ystäviä mielipiteitään heittelemään Näin tekin saisitte enemmän irti niistä.  

Tästä alkaakin siis epäsäännöllisen säännöllinen "Ninnin testissä" juttusarja,  jonka jokainen "osa"  julkistuu teidän lukijoiden iloksi aina lauantaisin niiltä osin kun jotakin mielestäni tarpeeksi kiinnostavaa arvostelun kohteeksi löytyy. Toiveita voi toki myös heitellä kommentteihin.  Pääasiassa siis arvostelujen kohteeksi tulevat päätymään uutuusmakeiset, & elokuvat, mutta kuka tietää mitä muuta matkan verralla keksinkään. ..  Mutta koska pääsiäinen on jo ovella, mikä olisikaan  parempi vaihtoehto aloittaa arvostelut kuin suklaa. 

                                    

                                                  

Tämän "juttusarjan" neljä (4) ensimmäista osaa kuluvat Fazer Travel-suklaalevyjen ja neljän eri kaupungin parissa, joista ensimmäisenä vuorossa on  Copenhagen eli kööpenhamina.En ole itse koskaan käynyt Kööpenhaminassa, mutta tahtoisin kyllä kerran suurena Disneyfanina päästä näkemään livenä pieni merenneito patsaan.   Koska olen ottanut käytäntöön lapsuudesta tutun karkkipäivän, ja karkkihammastani jo selkeästi hieman kolottaa, niin jätetään haaveilu sikseen, ja aloitetaan!  

 

Ninni testaa:

Karl Fazer Travel - Copenhagen

rasberry&liquorice infused into delicious white chocolate.

 

ENSIKSI... 

Mikä tuote? 

- Fazerin uusi 130g travel perheen suklaalevy, makuna valkosuklaa-vadelma-lakritsi. 

 

Mistä & hinta?

- Naantalin S-market, 1,95€ 

 

Mitä kautta kuulit tuotteesta?   

- TV:ssä mainostettiin. 

 

Mikä tuotteessa houkutti, & miksi päädyit ostamaan sen? 

- Tämä yhdistelmä kuulosti mielenkiintoiselta, ja halusin testata sitä. 

 

Odotukset tuotteelta? 

- Odotuksia ei varsinaisesti ollut. 

 

Tätä mieltä olen... 

 

Tuotteen ulkonäkö/pakkaus?

- Vaaleataustainen kääre suklaan ympärillä on mukavaa vaihtelua, ja saa tuotteen hyvin erottumaan kaupan hyllyltä.  Se on väritykseltään pirteä & raikas  Pakkaus on mielestäni myös kivankokoinen. 

 

Maku?

Suklaa oli kevyttä, mutta samalla kermaisaa. Sen pystyi huomaamaan jo ensimmäisellä palalla. Vadelma&lakritsi maistuvat juuri sopivalla tavalla. Valkosuklaa on aina ihanaa, mutta kun siihen lisätään liikaa jotakin, niin senkin saa helposti pilattua. Vaikka pidän lakritsistakin hyvin paljon, niin mielestäni pelkkä vadelma olisi toiminut tässä suklaan kaverina paremmin. 

 

Kenelle? 

 Henkilölle,  joka haluaa maistaa jotain jännää makuyhdistelmää. 

 

Missä tilanteessa sopivin?

- Itse nautin tämän levyn kotisohvalla televisiota katsoen, mutta pystyn helposti kuvittelemaan vaikkapa pitkän junamatkan hyvän kirjan ja tämän suklaan kanssa. :) 

 

Mihin muualle voisi käyttää? 

- Mietin tätä pitkään. Oli kyseeessä mikä tuote vaan, mulle on tärkeetä että se on mahdollisimman muuntautuva ja monikäyttöinen.  Tätä suklaata  voisin kokeilla leipoessa,  ja siitä voisi tulla muffinien kuorrutteena aikas kiva. 

 

Ostaisitko itse uudelleen? 

- Ehkä. En välttämättä karkkipäivän karkiksi, mutta voisin kokeilla uudestaan esim yllämainitussa, eli leipoessa. 

 

Suosittelisitko tuotetta ystävälle? 

- Kyllä, jos hän pitää Classicin -valkosuklaa-salmiakki jäätelöpuikosta, hän saattaisi tykätä tästäkin. 

 

Kokonaispisteet tälle tuotteelle: 

6p / 10 pisteestä. 

 

Muita kommentteja; 

- Kun suklaalevy on päässyt loppumaan, älä heitä käärettä heti roskiin! Kääreen sisäpuolella on nimittäin koodi, jonka voit käyttää osoitteessa http://karlfazertravel.com/fi Kannattaa käydä katsomassa mitä kaikkea kivaa koodista voikaan paljastua. 

 

 

Ensi viikolla "matkustetaan" sitten makujen parissa Rio De Janeiroon... Olen aina halunnut matkustaa Etelä-Amerikkaan monestakin syystä. Ehkä vielä jonain päivänä sen teenkin - unissani. :D  Siihen asti voin viettää täällä Suomessa  ja todellisuudessa melko mageeta elämää. :) 

 

                                                                                               With love;

                                                                                                - Ninni -  

 

 

 

 

Kommentit (0)

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat