Kirjoitukset avainsanalla Joulukalenteri

Aamulla kun heräsin, vielä viluissani kaikki peitot päälle keräsin. Katsoin ulos huomasin, lunta tuli sittenkin - oli päivä ensimmäinen joulukuun.! ... 

 

Kun sen hoksasin, kimppuun kalenterin kävin innoissani niinkuin joka vuosi ennenkin. Eikä aikaakaan, kun ekan luukun auki sain - ja mitä sieltä tuli tiedän minä vain!  Ja kohta myös moni muu, sillä Pisaran verran poikkeavamman joulukalenteri on taas täällä!  

Kyllä - olen palannut ns. "kotiin", ja ai että miten mukava fiilis se onkaan, vaikka pidin vierailustani Tukilinjalla hyvin paljon. Availinkin päällimmäisiä ajatuksiani tähän liittyen  sekä joulukuisia ideoitani oman blogin suhteen jo Facebookissa aiemmin, mutta pidemittä puheitta siirrytään kurkkimaan nyt 1. luukun kimppuun, ja nautitaan leppoisesta viikonvaihteesta. Yritän pohtia maanantaiksi jotakin järkevää tekstiä, mutta juuri nyt pääni on aivan tyhjä. 

 

With love; 

-Ninni 

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Se on kuulkaa niin, että joulukuu on saapunut tuoden mukanaan kaikenlaiset touhut ja meiningin. Normaalisti tässä kohtaa listaisin teille marraskuun lemppareitani teille listan muodossa, mutta koska tämä listojen "sarja" katkesi tuossa syksyllä, niin päätin että jätän sen nyt tältä vuodelta ja otataan ensi vuonna uusi yritys. Loka-marraskuussa oli kuitenkin pari sellaista "kohokohtaa" ylitse muiden, jotka haluan lyhykäisyydessään listata tähän.

1. Kirjat.

"Kaikki tuntevat Cheekin, mutta kukaan ei Jarea"  Lokakuun 6 päivä ilmestyi Mikko Aaltosen kirjoittama & Otavan kustantama JHT - Musta lammas. - Koko loppuvuoden odotetuin elämänkerrallinen teos, joka tottakai oli ennakkovarattu pitkälti ennen julkistuspäivää. Yritin kipeänä lueskella ahkerasti, mutta väsymys vei voiton, ja lainasin kirjaa jo välissä ystävällekin. Olen tarkoituksella jättänyt kirjan lukemisen omalta osaltani nyt joulunpyhille, ja välipäiviin.

Noin kuukausi Cheekin kirjan jälkeen loppui viimein toinen pitkä odotus, kun J.K. Rowlingin John Tiffanyn & Jack Thornen luoma uusi tarina, "Harry Potter ja kirottu lapsi" (osat 1&2)  ilmestyi viimeinkin suomeksi. Jaana Kapari-Jatta tekee kyllä kääntäjänä huikeaa työtä. Ilman häntä, meillä ei olisi Tylypahkaa, huispausta tai mitään muutakaan tällä maailmalle olennaisia paikkoja/asioita. Olen ollut suuri Harry Potter fani jo tarinan alkuajoista asti, vaikka ensimmäistä kertaa sarjan ensimmäistä osaa kädessäni pitäen vannoin, että en tule ikinä ymmärtämään sitä hehkutusta. :D. Kun sitten aikoinaan luin paria sivua pidemmälle, olin myyty. Samoin kävi aikoinaan Twilight-saagan kanssa. Kahdeksannen tarinan odotus tuntui kauhealta piinalta, kun olisi halunnut sen heti käsiinsä. Alku tässä tarinassa vaikuttaa lupaavalle, ja kirja on yllättävän helppolukuinen, kun pitää mielessä että lukee ns käsikirjoitusta. Toivon vain, että tämä näytelmä rantautuisi Lontoosta joskus myös Suomeen... 

 

 

2. Voimavirta tour

"Anna sen soida" ja #hallussa ovat pieniä ytimekkäitä sanontoja jotka riittävät kiteyttämään kaiken, mitä Elastisen keikoilla tarvitsee. Elastisen voimavirta tour pysähtyi kulkureineen Turun logomoon 29.11 - 2016. Jo loppukesästä lipun omaavana sain olla mukana imemässä itseeni jälleen kerran sähköpitoista energiaa, jolla jaksaa porskuttaa loppuvuoden ja alkuvuotta 2017. Ilta oli monella tapaa hyvin erikoinen ja ainutlaatuinen.  Sain tavata Elan, ja pääsin seuraamaan soundcheckiäkin ennen varsinaista keikkaa joka yllätti monta kertaa. Tämä naurava kulkuri ei ikinä petä <3 Oli ilo olla mukana - kiitos, E.L.A <3

Tälläiset illat ovat niitä jotka jaksaa hymyilyttää vielä pitkään. :) .

 

Nyt kun menneet kuukaudet on käsitelty, voidaankin siirtyä nykyiseen, eli joulukuuhun ja sen juttuihin - nimittäin blogin joulukalenteriin. !! Joulukalenteri toteutetaan videoin jotka löytyvät blogin YouTube kanavalta, ja ilmestyvät sinne viimeistään aamupäivisin. Koska havahduin joulukuun alkuun hieman "myöhässä" niin 1. ja 2. luukku ilmestyvät  youtubeen poikkeuksellisesti nyt samana päivänä.  Käykääpä kurkkimassa, mitä "luukun  takaa paljastuu mukavaa joulunalusaikaa.!

 

 

With love;

-Ninni-

 

 

Kommentit (0)

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat