Kirjoitukset avainsanalla tarot

 

 

 

Eilen kun olimme yllättävän ajoissa menossa J:n kanssa yöpuulle, hän kysyi onko meillä pelikortteja, jos tänään voisimme pelata ihan jotain peruskorttipeliä. En ollut vielä ehtinyt lämpimän peiton suojaan, joten aloin sitten etsimään korttipakkaa sängyn välittömässä läheisyydyssä olevasta yöpöydän laatikosta. En löytänyt peruskorttipakkaa (jonka lupasin etsiä aamulla herätessäni) mutta löysin jotakin muuta; kauan, joskus vuosia sitten jostain alemyynnistä ostamani TAROT-kortit, ja sen yhteydessä tulleen ohje kirjan, jotka olin ihan unohtanut omistavani.  

 

Väsymys kaikkosi siinä silmänräpäyksessä, ja sain ylipuhuttua kullalta puoli tuntia aikaa kokeilla nopeasti yhtä mielenkiintoista kirjan pöytäesimerkkiä, ja sitten sammuttaisimme valot ja painaisimme päät tyynyyn. Tein meille kummallekin ihan leikkimielisesti  "Kalenteripöydän", joka kertoo siis koko vuodelle ns. ennusteen.  Pöydälle asetetaan siis yhteensä 13 korttia; 12 jokaista kuukautta kohden, ja 1  käsittääkseni koko vuodelle yleisesti.  Halusin kirjata pöytämme muistiin, jotta voin mielenkiinnolla sitten vuoden kuluessa seurata, onko näissä omissa tekemissäni tulkinnoissa (kirjan avulla toki) mitään totuusperää. Ei näitä kannata ottaa kovinkaan vakavasti mutta olen silti hieman taikauskoinen, että jos jokin näistä sitten osuisi kohdilleen... Ei sitä voi tietää ;) J:n pöytää en vielä tulkitse julkisesti, mutta omani voin avata teillekin.  Tässä siis minun jonkinnäköinen kalenteripöytäni vuodelle 2018.

 

 

1. Tammikuu (kortti: Maljat VII, avainsana valinnat) 

Mun on tehtävä heti alkuvuodesta jokin tärkeä ratkaisu tai päätös, mutta mulla tuntuu olevan liikaa vaihtoehtoja sen tekemisen suhteen. Mua kehoitetaan valitsemaan huolellisesti, koska kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Ovet aukeavat mahdollisuuksille, joita mulla selkeästi on odotettavissa, mutta mun on luotettava intuiitiooni, jotta voin valita oikean oven mistä kulkea. 

Käänteinen merkitys: Saatan menettää tilaisuuden, väärän päätöksen tai jahkailun seurauksena. 

 

2. Helmikuu (kortti Miekat, kuningas.) 

Tulen tapaamaan jossain vaiheessa kuuta tummatukkaisen - ja silmäisen, aikuisen mieshenkilön. Tämä henkilö on luultavammin korkeasti koulutettu, todennäköisesti lääkäri tms neuvoja joka on tyyni, eikä tunteile turhia. Voin luottaa häneen sillä hän uskollinen ja viisas. 

Käänteinen merkitys; Tämä tapaamani henkilö voi olla myös huijari, kaksinaamainen ja hämätä toisia puheillaan.  Joten minua myös varoitetaan uskomasta kaikkea mitä minulle sanotaan. 

 

3. Maaliskuu (kortti Hierofantti V, hallitsija härkä) 

Kevään alkupuolella, tulen tapaamaan henkilön esim. opettajan, jolta saan viisaita neuvoja. Neuvot voivat esiintyä myös sääntöjen muodossa, joita noudattamalla tulen menestymään jatkossa. 

Käänteinen merkitys; Hämmentyneisyyttä, sekaannuksia tai huonoja neuvoa havaittavissa. Usko johonkin saattaa myös kokea pienen kriisin, ja käyttäytyminen on melko hillitöntä. Myönteisessä mielessä omien sääntöjen noudattaminen voi olla parempi, kuin se joita on ennen noudatettu. 

 

4. Huhtikuu (kortti Maljat, kuningatar) 

Saan jossain vaiheessa kuuta seuraa kauniista, vaaleatukkaisesta naisesta, joka on lämmin, sympaattinen ja seurallinen minua kohtaan. Hän saattaa olla myös taiteellisesti lahjakas ja omata vilkkaan mielikuvituksen. Hän on rehellinen, uskollinen ja huolehtii rakkaimmistaan.  Kenties uusi ystävä? 

Käänteinen merkitys; tämä naishenkilö on turhamainen petollinen ja kieroutunut. Hän on erittäin huomionkipeä, Hänen käytöksensä voi olla jopa kevytkenkäistä. 

 

5. Toukokuu (kortti Sauvat V, avainsana, haasteet)

Toukokuu tuo eteeni eteeni innostavan haasteen, joka saa adrenaliinini suonissa virtaamaan. Mulla on suuri tarve näyttää, mihin pystyn, ja tämä näkyy esim kilpailun merkeissä. Liikunta tai urheiluinnostus saattaa myös viritä, tai voimistua. Työasioista neuvotteleminen voi olla myös erittäin ajankohtaista kevään loppupuolella. 

Käänteinen merkitys;  Riidat ja väärinymmärrykset voivat nostaa päätään, lakiasioista voi olla murhetta ja niiden myötä  on olemassa kauaskantoisen petoksen vaara. 

 

6. Kesäkuu (kortti Maljat, lähetti)

Kesä alkaa, ja seuraani hakeutuu vaaleaihoinen - ja hiuksinen, ilmeisemmin sinisilmäinen nuori tai nuorekas henkilö. Hän on taiteellisuuden ja oivalluskyvyn lisäksi erittäin lempeä ja lähimmäisenrakas. Jos kyse on tytöstä on hänessä hieman poikatyttöä, jos pojasta hhänestä huokuu naisellisuus. Tämä ihminen on erittäin herkkätunteinen ja kaipaa hellyyttä. 

Käänteinen merkitys; pinnallinen & hemmoteltu ihminen, joka manipuloi toisten tunteita ja elää omassa haavemaailmassaan. 

 

7. Heinäkuu (kortti Pentaakkelit VII, avainsana, suunnittelu)

Pitkäaikaiset suunnitelmat alkavat vihdoin kantaa hedelmää, mutta kärsivällisyyttä en silti saa unohtaa. Paiskin paljon töitä, ja vaikka musta tuntuu että poljen vaan paikoillaan, niin ei ole. En saa antaa periksi. 

Käänteinen merkitys; Saatan tuntea itseni hyvinkin turhautuneeksi, joutilaaksi ja lannistua helposti. 

 

8. Elokuu (kortti Sauvat II, kumppanuus) 

Elokuussa kumppanuus alkaa kukoistamaan. Yhteisymmärrykseen pääsy eräiden henkilöiden kanssa edistää projekteja, ja johtaa menestykseen. On aihetta ajatella mahdollisuuksiani tähänastista positiivisemmin.  

Käänteinen merkitys; Mahdollista kitkaa vakiintuneessa kumppanuudessa, tai menestys joka ei tuota toivottua mielihyvää. 

 

9. Syyskuu (kortti Pentaakkelit VI avainsana, anteliaisuus) 

Syyskuu tuo mukanaan odottamatonta taloudellista apua/tukea, hyväntekeväisyyden, lahjan, tai ihan vain anteliaan luonteen muodossa. Tätä lahjaa kehoitetaan kuitenkin käyttämään viisaasti, eli en siis saa haaskata sitä. Joku näkee minussa myös kätkettyjä lahjoja. Pääsen irtautumaan myös mieltäpainaneista veloista. 

Käänteinen merkitys; rahakäyttö saattaa karata käsistä, ja resursseja haaskataan. Varomattomuuden seurauksena saattaa olla omaisuuden menetys. 

10. Lokakuu (kortti Miekat II tasapaino)

Syksyllä mieltäni painavat vastoinkäymiset.  Minun odotetaan tekevän rationaalinen päätös, mutta siihen ei näy viitteitä, mihin suuntaan se kannattaisi tehdä. Minun on tasapainoiltava hetki kahden tasaväkisen vaihtoehdon välillä. Edessä on eräänlainen kaksintaistelu joko sanallisesti tai fyysisesti.  Tukenani on kuitenkin ihminen, joka on puolellani ja jonka varaan voin laskea. 

Käänteinen merkitys; Ikävyyksien lietsionta. Joku johon olen luottanut pettää minut. Syy voi kuitenkin olla itsessäni jos viivytän päätöksen tekoa liikaa. 

 

11. Marraskuu (kortti Miekat VII avainsana, vilpillisyys) 

Marraskuussa minulta vaaditaan oveluutta sekä juonittelua, jotta saan vihamieheni voitettua. Vastustajan kovisteluista ei ole apua, ja joudun ehkä uhraamaan jotakin, että onnistun tavoitteessani. Yritykseni ovat ehkä turhia. 

Käänteinen merkitys; Varkaus ja valheet saattavat tulla esille. Muista että et luota toisiin liian köykäisin perustein. 

 

12. Joulukuu (kortti Aurinko XIX, hallitsija aurinko) 

Joulukuu on selvästi vuoden parhaintaa aikaa, se tuo mulle mukanaan suuren määrän onnea, mainetta, menestystä, iloa ja/tai saavutuksia. Iloiset jälleennäkemiset, sekä onnellinen lemmenelämä saattavat olla myös olla ajankohtaisia ennen joulua. Nautin myös mielihyvästä, elinvoimasta ja hyvästä terveydestä. Aurinkokortti voi myös merkitä kesää, tai aurinkoisia paikkoja. Joskus se symboloi myös lapsia, ja enteilee esimerkiksi hyviä uutisia jälkeläisistä tai pitkään kaivatun lapsen syntymää. 

Käänteinen merkitys: Aurinkokortti ei ikinä ole kovin negatiivinen, sen sijaan auringosta nauttiminen voi viivästyä hetken. Matkalla voi olla pieniä vastoinkäymisiä. 

 

13. Koko vuosi yleisesti ottaen (kortti Maljat II, avainsana sitoutuminen) 

Yleisesti katsottuna vuonna 2018 olen emotionaalisesti tyytyväinen nykytilanteeseeni. Ympärilläni olevat ihmissuhteet ovat sopusointuisia, Vastakohdat tuntuvat pääasiassa vain täydentävän toisiaan ja jos kyse ei ole voimakkaasta tunnesuhteesta, kyseessä voi olla yhteistyötä, ystävyyttä, ja keskinäisen kilpailun päättymistä. 

Käänteinen merkitys; tämä vuosi voi  yhtä hyvin olla päätepysäkki esimerkiksi seuraavin termein; avio - tai asumusero mahd. tilapäisenä, uskottomuus ja sitä kautta pettäminen ja pettyminen. 

 

 

Että tälläistä kaikkea mukamas tähän vuoteen, noh aika näyttää .... 

With love; 

-Ninni-

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat