Kirjoitukset avainsanalla uutuus

 Makeaa maanantaita kaikille! Joulu  - ja sen alusaika on paitsi ihmeiden, myös herkkujen aikaa.  Kuten lupailin "kotiinpaluu"- videossani kuluvan kuun alkupuolella, luvassa on ennen joulua vielä mm pari arvostelua, joiden toteuttamista olen itse odottanut innoissani kuin pikkulapsi.  Heti alkuun todettakoon, että tekemiini arvosteluihin ei kuitenkaan liity minkäänlaista etukäteen sovittua yhteistyötä, (sillä ne ovat täällä kiellettyjä) vaan teen niistä jokaisen täysin omasta aloitteestani ja kiinnostuksestani tuotetta kohtaan. Mikään osapuoli ei siis hyödy tästä postauksesta, paitsi tietysti te lukijat :)  

Olen tehnyt näitä "tuotearvosteluja"   jo aiemminkin muutaman, mutta tällä kertaa mulla on kokonainen laatikollinen arvosteltavaa odottamassa, sillä tilailin itselleni testiin Fazerin talven 2019 -uutuusboxin sillä a) rakastan testailla kaikkia uutuuksia, ja b) Fazerin makeiset on vaan ihan parhautta <3 . Näitä et siis vielä saa kaupasta, mutta halutessasi voit myös tilata samanlaisen boxin heidän candy storesta, tai vaihtoehtoisesti odottaa tuotteiden kauppaan ilmestymistä jonkin aikaa.  

Ennen kuin lähdetään käymään tämän uutuusboxin sisältöä enempää läpi, on kuitenkin yksi tuote, joka suorastaan vaatii tulla arvostelluksi ensin. Se nimittäin on suomalaiset marraskuussa sekaisin saanut "pinkiksi kullaksi"kin tituleerattu FAZER PURE RUBY.  Onnistuin saamaan tuota harvinaislaatuista, n 15 500 kpl erään kuuluvaa suklaata käsiini muutaman levyllisen monien mutkien kautta, ja odotukseni siitä ovat .. Hmm, no en oikein osaa selittää tai pukea niitä sanoiksi.  Toisaalta on hyvin outoa, että pelkkä suklaa(?!) saa ihmiset näin sekaisin.  Mutta pakkohan tätä oli itsekin päästä testaamaan. :) Pitemmittä löpinöittä mennään asiaan...  Ja ihan BTW, tässä ja muiden tuotteiden arvosteluraadissa on myös allekirjoittaneen avopuoliso. :) 

 

Ninni testaa... 

 

ENSIKSI... 

 

Mikä tuote? 

Fazer PURE RUBY (limited edition)

 

Mistä & hinta?

Fazer candy store / 4,95€/kpl (omani ostin FB:n kautta koska en ehtinyt saamaan tilausta candy storesta läpi)

 

Mitä kautta kuulit tuotteesta?   

Sain FazerCafelta uutiskirjeen, (minulla on heidän mobiilikortti käytössä) jossa kerrotaan ajankohtaisista jutuista, siellä oli maininta myös tästä PURE RUBYsta, josta tulisi rajoitettu erä myyntiin. 

 

Mikä tuotteessa houkutti, entä miksi päädyit ostamaan sen? 

Halusin ehkä eniten  selvittää, onko suklaan väri todella pinkki, ja että  miltä  se oikeasti maistuu... Olin lueskellut monia mielipiteitä. 

Odotukset tuotteelta? 

Fazerin tuotteena odotan että tämä on hyvää, muuten en oikein tiedä mitä muuta odottaa. Noh tietty sitä pinkkiä väriä, kun sitä on luvattu. 

 

Tätä mieltä olen... 

 

Tuotteen ulkonäkö/pakkaus?

Pakkauksen ulkonäkö erottuu kivasti muista PURE-sarjan pakkauksista värinsä puolesta - jos  tuotteen  näkisi hyllyssä, se erottuisi sieltä helposti ja siksi saisi myös mielenkiinnon heräämään jotta sitä alkaisi tutkimaan syvemmin ja harkitsemaan ostoa. Raadissa tykättiin myös yläreunan simppelistä kuvioinnista ja kultaisesta fontista jotka luovat pakkaukselle persoonallisuutta. Plussaa pakkaus saa myös siitä että se on helppo avata nätisti, ja sen voi kierrättää monella tapaa - esim takan sytykkeenä näin joulun alla.   Itse suklaa on sitä mitä luvattu; eli pinkkiä, kuviointi suklaassa saa myös peukut nousemaan ylös. 

 

Maku?

Maultaan PURE RUBY on jonkin verran makeampi kuin normaali suklaa. Ensimmäisenä siitä maistaa selkeästi valkosuklaan, mutta suklaanpalan ensipuraisu tuo mukanaan runsaan marjaisan maun levittäen sen koko suuhun, joten raatilaiset kuvailisivat suklaan maistuvan pääasiassa marjaisalta. 

 

Kenelle? 

Nautiskelijalle, tätä levyä todella pitää nauttia, sillä hinta on kokoon (95g) nähden melko kallis. Toisaalta sen ymmärtää levyssä käytettyjen kaakaopapujen takia. Levy sopisi myös keräilijälle, tai lahjaksi erityiselle ihmiselle joka osaa arvostaa tuotteen ainutlaatuisuutta. 

 

Missä tilanteessa sopivin?

Kun haluat nauttia pienen ja erityisen palasen jotakin makeaa, esim viinilasillisen tai kahvikupillisen kanssa, ota palanen tai pari PURE RUBY-levystä. 

 

Mihin muualle voisi käyttää? 

Ei tätä tätä suklaata raaskisi käyttää kovin paljon muuhun, kuin omaan suuhun laitettavaksi - ja sitäkin erittäin spesiaalitilanteissa. Näkisimme silti että jokin hieno ravintola voisi taikoa tästä jälkiruokiinsa upeita koristeita huipputekniikalla höystettynä. 

Ostaisitko itse uudelleen? 

Olettaen että tuotetta myytäisiin edelleen, niin pakkauksen koon ja hinnan suhdetta ajatellen tämä olisi todennäköisesti sellainen "Once in a lifetime"- osto ja kokemus. Vaikka kaakaopaput olisivatkin kuinka harvinaisia tahansa, mielestämme hieman alle 5€ n 100g suklaalevystä on liikaa.

Suosittelisitko tuotetta ystävälle? 

Ehkä, isolla E:llä. 

 

 

 

Kokonaispisteet tälle tuotteelle: 

8,5p/10p 

 

Muita kommentteja; 

Pakkauksen pieni ja hauska yksityiskohta on levyjen numerointi. Raatilaisilla oli maistelussa levy numero 6079 / 15 500 

 

 

 

 

With love; 

- Ninni - 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

" Kevään makein uutuus Hartwall Jaffa Guarana! Hartwall Jaffa Guarana 0,5 l on uusi makea vaihtoehto herkutteluhetkiin. Eksoottinen guarana on energiajuomista tuttu maku, mutta juoma ei sisällä kofeiinia. Luonnollinen maku tulee aidosta hedelmästä."

Näin kuului houkutteleva ja kiinnostukseni herättävä tekstinpätkä noin viikko sitten, kun selaillessani nettiä törmäsin R-kioskin mainokseen, jossa kerrottiin ärrän sivuilla jaettavan 14 000 kappaletta etukoodeja, jolla pääsi lunastamaan ilmaiseksi tämän Hartwall Jaffan uutuuslimun. Limuthan ovat pahimpia sokeripesiä, eivätkä edes karkit vedä niille vertaa, vaikka nekin tietty ovat epäterveellisiä. Ajattelin että antaa nyt mennä vaikka epävirallisesti laihiksella onkin, - uutuuksien testailu on aina sallittu ;).  Olin yksi niistä iloisista, muutaman ystäväni lisäksi  jotka saivat koodin ja ajattelin kertoa teille nyt mielipiteeni/ajatuksiani tästä punaisesta juomasta pienehkön arvostelun kautta.

 

 

Tuote on siis Hartwall Jaffa Guarana, & kyseessä on 0.5l pullo.

  • Limun lunastin tälläkertaa siis yllämainitulla etukoodilla paikallisesta R-kioskista, mutta sen normaalihinta on 2,60€, joka mielestäni on tämän kokoisesta pullosta aika iso, mutta laittaisin sen kioskihinnoittelun piikkiin. Voi myös olla että ns. merkki maksaa... Ilman etukoodia en välttämättä olisi nyt tekemässä tätä juttua.

 

  • Syy, miksi päädyin limun hakemaan, oli lähinnä sen maku ja siihen liittyvä uteliaisuus.  En ole aiemmin kuullutkaan hedelmästä nimeltä guarana, joten päätin ottaa selvää miltä tämä maistuu. Mietin löytyisikö viimein jaffa minunkin makuuni, sillä useimmiten vannon Coca-Colan nimiin.  

 

Ja tätä mieltä olen;

  • Tuote ei ulkonäöllisesti pääse kauheasti yllättämään, mutta uutuusmaun etiketti on mielestäni hauska ja helposti erottuva. "Pakkauksen" koko on hyvä - pullo on helppo ottaa mukaan treeneihin, lenkille, leffaan, rannalle tai mihin ikinä keksiikään limulla, tai vedellä myöhemmin täytettynä.

  • Kun pullon avaa ensimmäistä kertaa sen sisältä pöllähtää hedelmäinen tuoksu. Jollain jännällä tavalla se tuo ensimmäiseksi mieleeni jonkin pesuaineen.  - En tiedä miksi, joten älkää kysykö.

 

  • Ensimmäinen hörppäys sen sijaan tuo mieleen kesän, ripauksella eksotiikkaa ja raikkautta. En tiedä myöskään sitä miksi, mutta limun punaoranssinen väri muistuttaa minua ensimmäisenä haaveilemastani pitsimekosta, jonka niin kovin tahtoisin kesäksi hommata. Pidän siitä että jokin juttu siivittää ajatuksia näin asiasta toiseen. 

 

  • Limu on kevyesti hiilihapotettu, ja siinä maistuu hedelmä kuten on luvattu.  Makumaailma on samaan aikaan makea ja raikas, mutta ehkä hiukan liian "mehumainen" omaan makuuni. Tiettekö se lasten punainen "skumppa" jota kaupoista saa, tää on vähän verrattavissa siihen. Mutta ei siltikään mikään paha. Mutta jos juot tätä, niin juo se kylmänä!

 

  • Pakkaisin tätä mukaan kesäiselle piknikille patongin tuorejuuston ja jonkun kivan salaatin seuraksi. Tää saattaisi toimia myös boolissa, taikka kakun kostukkeena. Omatekoisena mehujäänä/sorbettinakin vois olla ihan jees, mutta kannattaa lisätä esimerkiksi jotain hedelmäpaloja sekaan.

 

Suosittelen tätä kaikille niille yhtä utelijaille kokeilijoille kuin itse olen, en kuitenkaan voi sanoa että juoksisin itse hakemaan tätä kaupasta heti edellisen loputtua, niin suurta ihastusta tämä ei mussa tälläkertaa saanut aikaan. Voi olla että tämä johtuu etäisesti siitä etten ole ikinä tykännyt energiajuomista, joissa tätä guaranaa yleensä pääasiassa käytetään. Onkohan tämä muuten tehty niille energiajuomien lipittäjille - olisi ainakin  turvallisempi vaihtoehto, koska ei sisällä tuota kofeiinia...

Kokonaispisteet tälle uutuudelle omalta osaltani ovat;  7,5p/10p

 

Oletko sinä  jo maistanut  Jaffa Guaranaa? piditkö siitä? samaistutko ajatuksiini?

 

With love:

-Ninni-

 

 

 

Kommentit (0)

Viikko on kulunut siihen pisteeseen, että on lauantai. Sehän tarkittaa blogin puolella uutta makeaa  arvostelua, jossa  on tällä viikolla luvassa jatkoa edelliselle. Vuorossa on  siis nelihenkisen Karl Fazer travel -suklaalevyperheen toinen jäsen,  ja  kaupunkina oma ennakko-suosikki Rio De Janeiro.  

 

Ninni testaa:

Karl Fazer Travel - Rio De Janeiro,

MINT & CHOCO DROPS Infused into delicious milk chocolate. 

 

ENSIKSI... 

Mikä tuote? 

- Karl Fazer travel - Rio De Janeiro, - suklaalevy 130g 

 

Mistä & hinta?

- Naantalin S-market, 1,95€ 

 

Mitä kautta kuulit tuotteesta?   

- TV:ssä mainostettiin, ja sen jälkeen näin kaupassa. niin en voinut olla vastustamatta kiusausta, ja tämä tarttui mukaan. 

 

Mikä tuotteessa houkutti, & miksi päädyit ostamaan sen? 

- koska halusin maistaa tätä suklaata,  ja tietää eroaako muista vastaavista miten paljon. Kun kävin ostamassa suklaan, se oli asetettu näkyville muiden travel-levyjen kanssa erilliseen "massaan" ja siksi erottui paremmin joka taas oletettavasti sai tekemään ostopäätöksen. 

 

Odotukset tuotteelta? 

- odotukseni olivat aika korkealla, koska rakastan minttusuklaata. 

 

Tätä mieltä olen... 

 

Tuotteen ulkonäkö/pakkaus?

-  Tämä saattaa nyt kuulostaa vanhan toistamiselle, mutta  vaaleataustainen kääre suklaan ympärillä on  edelleen mukavaa vaihtelua, ja saa tuotteen hyvin erottumaan kaupan hyllyltä.  Se on väritykseltään pirteä & raikas  Pakkaus on mielestäni myös kivankokoinen ja keväinen. Juuri oikea väritys tälle Rio De Janeiron levylle. 

 

Maku?

Mmm... Minttusuklaa ei voi olla kun hyvää. Kun pakkauksen avasi ekaa kertaa jo pelkkä mintun tuoksu, joka kääreen sisuksista pöllähti  oli niin ihana. Maussa minttua oli juuri sopivasti ja maitosuklaa oli juuri sellaista kuin muistinkin Fazerin maitosuklaan olevan. ( valitsen suklaata ostaessa useimmin Marabou:n levyjä)  suklaan seossa olevat pienet suklaarakeet antavat kivaa suutuntumaa. PIDIN TÄSTÄ! 

 

Kenelle? 

- ihmiselle, joka ei halua ostaa ns. "sikaa säkissä", vaan pelaa varman päälle ja luottaa mieluummin tuttuun ja turvallisempaan vaihtoehtoon. 

 

Missä tilanteessa sopivin?

- en keksi yhtään tilannetta, mihin tämä ei muka sopisi...  Mutta itse nauttisin tätä mieluiten kahvikupillisen kanssa. 

 

Mihin muualle voisi käyttää? 

. tämä(kään) kysymys ei mielestäni tarvitse yksityiskohtaista vastausta.  Minttusuklaa on niin muuntautuvainen että vain mielikuvitus on rajana sen käytölle; kokeile sitä  vaikkapa kaakaoon, muffineihin, kakun kuorrutteeksi tai vaikkapa kesällä "dippinä" mansikoille, banaanille, tai appelsiinille... 

 

Ostaisitko itse uudelleen? 

- ostaisin, ehkä vielä heti tänään käyn hakemassa  :D <3 

 

Suosittelisitko tuotetta ystävälle? 

- kyllä, jos minttusuklaa on hänen lempparilistalla. 

 

Kokonaispisteet tälle tuotteelle: 

10p/ 10 pisteestä

 

Muita kommentteja; 

- Lyhyeksi perusteluksi pisteistä voisin todeta, että hyvä ja toimiva tuote, joka täytti odotukseni ja hinta-laatusuhdekin kohtasi.   Monikäyttöisyys on myös plussaa.  Erinomaisen hyvä näin pääsiäisen tienoilla. 

- Kun suklaalevy on päässyt loppumaan, älä heitä käärettä heti roskiin! Kääreen sisäpuolella on nimittäin koodi, jonka voit käyttää osoitteessa http://karlfazertravel.com/fi Kannattaa käydä katsomassa mitä kaikkea kivaa koodista voikaan paljastua. 

 

Rio De Janeiro on koettu, ja se oli täyttä rakkautta koko 10 pisteen edestä. Saa nähdä, yltääkö ensi viikon kaupunki samaan, kun vuorossa on  LONTOO.

 

With love; 

- Ninni - 

Kommentit (0)

"Jos olen sitä mitä syön, olen todennäköisesti aika magee tyyppi"- tälläisellä tekstillä sonnustettu t-paita sopisi minulle kuin nenä päähän. 

Olen aina tykännyt lukea erilaisia - ja tyylisiä arvosteluja, joten ajattelin että ehkä minäkin voisin sellaisia alkaa tekemään täällä blogin puolella.  T-paitaa en ole vielä onnistunut löytämään, mutta siitä huolimatta suuren suklaa- ( & kahvi)addiktin unelma on aina päästä testailemaan uusia tulokkaita ensimmäisten joukossa.  Olisi kivaa jos jollekin arvostelukerralle saisin  ylipuhuttua  mukaan  ystävän/ystäviä mielipiteitään heittelemään Näin tekin saisitte enemmän irti niistä.  

Tästä alkaakin siis epäsäännöllisen säännöllinen "Ninnin testissä" juttusarja,  jonka jokainen "osa"  julkistuu teidän lukijoiden iloksi aina lauantaisin niiltä osin kun jotakin mielestäni tarpeeksi kiinnostavaa arvostelun kohteeksi löytyy. Toiveita voi toki myös heitellä kommentteihin.  Pääasiassa siis arvostelujen kohteeksi tulevat päätymään uutuusmakeiset, & elokuvat, mutta kuka tietää mitä muuta matkan verralla keksinkään. ..  Mutta koska pääsiäinen on jo ovella, mikä olisikaan  parempi vaihtoehto aloittaa arvostelut kuin suklaa. 

                                    

                                                  

Tämän "juttusarjan" neljä (4) ensimmäista osaa kuluvat Fazer Travel-suklaalevyjen ja neljän eri kaupungin parissa, joista ensimmäisenä vuorossa on  Copenhagen eli kööpenhamina.En ole itse koskaan käynyt Kööpenhaminassa, mutta tahtoisin kyllä kerran suurena Disneyfanina päästä näkemään livenä pieni merenneito patsaan.   Koska olen ottanut käytäntöön lapsuudesta tutun karkkipäivän, ja karkkihammastani jo selkeästi hieman kolottaa, niin jätetään haaveilu sikseen, ja aloitetaan!  

 

Ninni testaa:

Karl Fazer Travel - Copenhagen

rasberry&liquorice infused into delicious white chocolate.

 

ENSIKSI... 

Mikä tuote? 

- Fazerin uusi 130g travel perheen suklaalevy, makuna valkosuklaa-vadelma-lakritsi. 

 

Mistä & hinta?

- Naantalin S-market, 1,95€ 

 

Mitä kautta kuulit tuotteesta?   

- TV:ssä mainostettiin. 

 

Mikä tuotteessa houkutti, & miksi päädyit ostamaan sen? 

- Tämä yhdistelmä kuulosti mielenkiintoiselta, ja halusin testata sitä. 

 

Odotukset tuotteelta? 

- Odotuksia ei varsinaisesti ollut. 

 

Tätä mieltä olen... 

 

Tuotteen ulkonäkö/pakkaus?

- Vaaleataustainen kääre suklaan ympärillä on mukavaa vaihtelua, ja saa tuotteen hyvin erottumaan kaupan hyllyltä.  Se on väritykseltään pirteä & raikas  Pakkaus on mielestäni myös kivankokoinen. 

 

Maku?

Suklaa oli kevyttä, mutta samalla kermaisaa. Sen pystyi huomaamaan jo ensimmäisellä palalla. Vadelma&lakritsi maistuvat juuri sopivalla tavalla. Valkosuklaa on aina ihanaa, mutta kun siihen lisätään liikaa jotakin, niin senkin saa helposti pilattua. Vaikka pidän lakritsistakin hyvin paljon, niin mielestäni pelkkä vadelma olisi toiminut tässä suklaan kaverina paremmin. 

 

Kenelle? 

 Henkilölle,  joka haluaa maistaa jotain jännää makuyhdistelmää. 

 

Missä tilanteessa sopivin?

- Itse nautin tämän levyn kotisohvalla televisiota katsoen, mutta pystyn helposti kuvittelemaan vaikkapa pitkän junamatkan hyvän kirjan ja tämän suklaan kanssa. :) 

 

Mihin muualle voisi käyttää? 

- Mietin tätä pitkään. Oli kyseeessä mikä tuote vaan, mulle on tärkeetä että se on mahdollisimman muuntautuva ja monikäyttöinen.  Tätä suklaata  voisin kokeilla leipoessa,  ja siitä voisi tulla muffinien kuorrutteena aikas kiva. 

 

Ostaisitko itse uudelleen? 

- Ehkä. En välttämättä karkkipäivän karkiksi, mutta voisin kokeilla uudestaan esim yllämainitussa, eli leipoessa. 

 

Suosittelisitko tuotetta ystävälle? 

- Kyllä, jos hän pitää Classicin -valkosuklaa-salmiakki jäätelöpuikosta, hän saattaisi tykätä tästäkin. 

 

Kokonaispisteet tälle tuotteelle: 

6p / 10 pisteestä. 

 

Muita kommentteja; 

- Kun suklaalevy on päässyt loppumaan, älä heitä käärettä heti roskiin! Kääreen sisäpuolella on nimittäin koodi, jonka voit käyttää osoitteessa http://karlfazertravel.com/fi Kannattaa käydä katsomassa mitä kaikkea kivaa koodista voikaan paljastua. 

 

 

Ensi viikolla "matkustetaan" sitten makujen parissa Rio De Janeiroon... Olen aina halunnut matkustaa Etelä-Amerikkaan monestakin syystä. Ehkä vielä jonain päivänä sen teenkin - unissani. :D  Siihen asti voin viettää täällä Suomessa  ja todellisuudessa melko mageeta elämää. :) 

 

                                                                                               With love;

                                                                                                - Ninni -  

 

 

 

 

Kommentit (0)

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat