Kirjoitukset avainsanalla tavoitteet

Vuodenvaihde symboloi ja tarkoittaa monille uutta alkua, sekä useasti  uusia mahdollisuuksia. Ihmisillä  (eikä yksistään vain lapsenmielisillä) on tapana asettaa päättyvän vuoden viimeisenä päivänä  itselleen eri asioihin kohdistuvia tavoitteita ja lupauksia, alkavaan vuoteen liittyen. Mutta harvemmin niitä ainakaan julkisesti tarkastellaan sitten myöhemmin, että toteutuivatko ne sen vuoden päätteeksi, jolle ne asetettiin. 

 Ehkä toteutuneiden/toteutumattomien tavoitteiden julkitoiminen pelottaa ja ahdistaa, sillä ihmiset osaavat olla halutessaan toisilleen joko kateellisia ja ahneita tai todella ilkeitä ja julmia.  Viime vuonna itse lupauksien sijaan minä totesin että "aina voin yrittää."  Riippuen siitä, minkä asian valosta sitä yrittämistä nyt katsoo, mielestäni onnistuin vuonna 2018 aikeissani. Toisien juttujen kohdalla enemmän toisien vähän vähemmän, mutta yritin kaikkea mahdollista kuitenkin. Ja vaikka inhoan sitä, että välillä tuntuu kuin elämä olisi yhtä suorittamista, haluan monien muiden tapaan asettaa jälleen kerran itselleni tavoitteita ja lupauksia.  Haluaisin myös vuoden 2019 aikana pikkuisen unelmoida joutavia, jos vaikka niistä jokin ihan sattumalta  toteutuisi...     

                                   

 

Minun tavoitteet, lupaukset ja toiveet vuodelle 2019 ovat;


Päällimmäinen ja tärkein tavoitteeni on yrittää olla positiivinen joka päivä, ja sen myötä löytää ja nauttia myös arjessa enemmän hyviä juttuja. Yritän myös olla valittamatta ja kiroilematta ilman erittäin pätevää syytä. Näiden lisäksi... 

 

 

 

 


terveys; 


💪  LIIKU ENEMMÄN; Vietä päivittäin ainakin tunti ulkona, tai mielekkään liikunnallisen asian parissa, ja pyri ottamaan vähintään 2019 askelta päivässä.  - Tämä olisi todella helppoa, jos olisi töissä tai koulussa. Mutta kun päivät kuluvat nykyään ilman niitä, niin siksi tämä on haaste. Ei kyllä täysin mahdoton sellainen. 

💪 UNIRYTMI;  Mene nukkumaan iltaisin viimeistään klo 23:00, ja herää aamulla klo 08:00 mennessä.  Sulje myös kaikki erilaiset ruudut ennen iltakymppiä. 


💪 RUOKAVALIO;  100 päivän herkkulakko-haaste odottaa 7.1 aloittamistaan. Tämän jälkeen maista, kokeile ja valmista rohkeasti erilaisia ja itselle uusia ruokia avoimesti ja ennakkoluulottomasti.   

 

koti & talous


💎 Aloita €urojen säästäminen.  
💎 Opeta J:lle, kuinka kierrätetään; pyrkikää vähentämään muovi - ja ruokajätettä! 

💎 Opettele "kerralla enemmän"- käytäntöön.  eli toisin sanoen suunnittele kodin energian yms käyttöä  niin että pystyt hyödyntymään esim yhtä uuninlämmitys kertaa useampaan asiaan samanaikaisesti. 

 


minä itse


🤓 lue 48 kirjaa
🤓 lopeta  turha omien ja  toisten  asioista murehtiminen ja stressaaminen 
🤓 aloita konkreettisesti jonkin oman, suuremman unelman toteutus, yksin tai jonkun avulla. 

 


ystävät & parisuhde


💑 aloita J:n kanssa jokin yhteinen harrastus, ja ylläpidä sitä! 

💑  ota tavaksi  kuukausittainen "treffi-ilta" J:n kanssa, koska #parisuhteenlaatuaika 

💑  ole läsnä;  vietä enemmän aikaa parhaimpien ystävien kanssa. 

 muut tavoitteet


✅ Löytää työpaikka - (jollei sitä tänäkään vuonna onnista, niin luovutan!)

Tuntea itsensä onnistuneeksi ja tarpeelliseksi ihmiseksi. 
Kirjoittaa paljon uusia runoja ja  blogia aktiivisemmin. 

Matkustaa (ainakin) kotimaassa 10 sellaiseen kaupunkiin, joissa ei ole aiemmin vieraillut. 

Nauttia ja pienistäkin hetkistä ilman materiaa ja muita ärsykkeitä ja elämästä yleisesti, sekä edes muutaman kerran tarttua tai heittäytyä  johonkin spontaanisti sen enempää suunnittelematta etukäteen tai miettimättä voinko tehdä niin tai näin.  

Yllätä itsesi, ja muut useaan otteeseen vuoden aikana eri tavoin 

Järjestä ainakin viidet illanistujaiset / juhlat vuoden aikana. Jollei tiedossa ole mitään erityistä syytä juhlia, keksi sellainen! 

 

With love; 

-Ninni 

 

 

Kommentit (1)

E.
1/1 | 

Olipa sä tehnyt ajatuksella nuo lupaukset, rispektit siitä. Toivon todella että saisit töitä, en ymmärrä mitenkykaan ei ole älynnyt palkata noin fiksua likkaa. Älä Ninni silti luovuta. Ikinä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat