Kirjoitukset avainsanalla vloggaus

 

 

 

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
 
Moikkelis!
 
Yllä on linkki, (koska en enää muista, miten video upotetaan) joka vie blogin nimeä kantavalle Youtube-kanavalle, ja ihka ensimmäiseen vloggauspostaukseeni, - jossa höpöttelen kuulumisiani sitkeän flunssan jälkeen, ja menneiden kuukausien tapahtumista.  Vähän jännittää, miten tää otetaan vastaan ja miten tää toimii kun oon sitte niin paljon pois mukavuusalueeltani, mutta tällä kertaa toi  kameran edessä puhuminen tuntu vaa niin paljon kivemmalta vaihtoehdolta - kirjoittamisesta on selkeesti ollu liian pitkä tauko!! Joten käykää tsekkaamassa,  ja heittäkää kommentteja kannattaako tätä jatkaa enää XD
 
With love;
-Ninni-
 
 

 

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 | 

kiitos videosta :) olet niin ihanan positiivinen, että itsellekin tulee hyvä mieli. Mukava, että flunssan olet saanut jo selätettyä. Niistä srk:n tilaisuudessa esitettävistä joululauluista, niin miten yksi, jos olisi Tonttu, se on musta niin ihanan tunnelmallinen. Ja saako heittää arvauksen niistä kirjamessujen tapaamisista, niin olisiko yksi ollut JenniHaukio =O Mukavaa marraskuun jatkoa sinulle!

nakymatonninni
Liittynyt3.12.2015

Hei!

Kiitos kivasta palautteestasi!  Tonttu on kyllä todella kaunis joululaulu, mutta ehkä hieman liian rauhallinen (ja pitkä!!) tällä kertaa tähän.  Tapaamisesta sen verran että arvailuja saa aina heitellä mutta pidän sinua vielä hetkisen jännityksessä ;) mukavaa marraskuun jatkoa myös sinulle!

- Ninni - / Pisaran verran poikkeavampi

Vierailija
2/4 | 

Katsoin videon :) olis kiva lukea sun ajatuksia tuosta elämäntapamuutoksesta. Ja vaikka ruokapäiväkirjaa yms. jos haluat julkaista. Joulupostaukset on myös aina ihania :D ihan mikä vaan jouluun liittyvä!

nakymatonninni
Liittynyt3.12.2015

Hei!

Kiitos toiveista!! Mietin tässä yhdessä vaiheessa pitäisikö minun kirjoittaa toista blogia esim vaikkapa bloggerissa, (josta maaliskuussa tänne KK:n blogiyhteisöön siirryin) niin liittyen tuohon elämäntaparemppaan,  mutta ajatus jäi kuitenkin vielä toistaiseksi ajatuksen tasolle.  Linkitän toki blogille johtavan sivun tänne, jos joskus päätän tuon toteuttaa. Jouluisia postauksiakin on ehkä tulossa tässä lähitulevaisuudessa, joten kannattaa käydä kurkkimassa blogiani säännöllisesti!

- Ninni - / Pisaran verran poikkeavampi

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat