Kirjoitukset avainsanalla stailaus

Tänään on vietetty "Anna lapsesi stailata sinut" - päivää.  Koska minulle/meille ei (tietääkseni vieläkään) ole vielä niitä jälkeläisiä siunaantunut, niin ajattelin tämän ns. teeman innoittamana hieman muunnella päivän "sääntöä" meille sopivaksi  ja niimpä rakas pääsi stailaamaan kerrankin minut juuri sellaiseksi kun hän haluaa. 

Aamukahvin juotuani menin kylpyhuoneeseen laittamaan itseäni kuosiin, ja pyysin miestäni valitsemaan minulle mitkä tahansa vaatteet, ja korut.  Palauttani makuuhuoneeseemme minua odottikin sängyn päällä kasa, jota rupesin oitis mielenkiinnolla tutkimaan.

Aloitetaan;

Ensimmäiseksi silmiini osui tietysti alusvaatteet, mutta niiden jälkeen puin päälleni seuraavat:

ICON:in  vaalea "urheilu"toppi (kuvassa lattialla)

Tämä on yksi lempitoppejani, joita käytän yleensä aina päällyspaidan alla. En osaa olla ilman "alustoppia" enkä varsinaisesti osaa selittää tälle asialle syytä. Toppi on monta vuotta vanha mutta aina yhtä kiva, ja luotettava vaikka väri onkin muuttunut valkoisesta vaalean harmaaksi.

- Seppälä / great girls:in  ohut ja valkoinen paita hillityin koristekirjailuin. (kuvassa henkarissa)

Jokunen vuosi sitten  ALEsta heräteostoksena ostamani paita on ollut nyt marraskuussa pitkän tauon jälkeen kovassa käytössä - näköjään kultakin on huomannut tämän :)

- JEANS:in Mustat/tummanharmaat legginssit kevyellä lämpövuorella (kuvassa lattialla)

Nämä ns "valefarkut" löysin Tokmannilta viime syksynä, kun olimme äidin kanssa tyttöjen shoppailureissulla. hinta oli edullinen, joten näitä löytyy ainakin 4 kappaletta vaatekaapistani. Legginssit ovat jakaneet aina mielipiteitä ihmisten keskuudessa, mutta minun mielestäni ne ovat yksi ihanimmista ja monikäyttöisimmistä vaatekappaleista mitä tiedän. !! Joten ehkäpä juuri siksi tälläiset löytyy lähes viikottain myös päältäni ;)

- Mustavalkoiset, pallokuvioiset sukat. (kuvassa lattialla)

"JEE!, jotain kuviota tähänkin päivään" - ajattelin kun näin sukkaparin. Yläasteelta asti päähäni on iskoistunut sellainen pukeutumiseen liittyvä "sääntö" että paidan ja sukkien on oltava samanväriset, tai edes samaa värisävyä. Sen myötä tämä kullan valinta on looginen, vaikkakaan en siihen ole millään lailla vaikuttanut.

- jsfn:n vaaleanharmaa, epäsymmetrinen neuletakki (kuvassa henkarissa)

"IHANAA, että valitsit juuri tämän tähän päivään - kiitos"  huudahdin keittiössä aamukahviaan vielä hörppivälle miehelleni ja puin tämän suuren syysrakkauteni valkean paidan päälle.  Tämä on myös kuin nuo yllä aiemmin mainitsemani  legginsit - monikäyttöinen isolla M:llä. Vuosi toisensa jälkeen hyväksi havaittu ja tilanteeseen kuin tilanteeseen sopiva.

 

Koruiksi mies oli valinnut yhden tämän hetkisen lempikaulakoruni; edesmenneeltä papaltani joksikin lahjaksi aikoinaan saamani Kalevalakoruihin kuuluvan "Euran sydän"-riipuksen, sekä Glitteristä pöllöhuumani alkutaipaleella ostaneeni "kultaiset pöllöt" korvakoruiksi. Rakastan isoja korvakoruja ja väljiä, yksinkertaisia kaulakoruja.  (Kuva koruista alla)

En tiedä johtuuko se siitä että olemme asuneet jo 6 vuotta yhdessä, ja tunnistaa joitain lempivaatekappaleitani, vai siitä että hän silloin tällöin auttaa käymään vaatekaappiani läpi, (ja tietää ainakin osan sen sisällöstä)  mutta lopputulos oli yllättävänkin hyvä - ehkä vähän liiankin turvallinen, vaikka alussa sitä hieman epäilinkin. niin nyt tunsin samalla myös pikkuriikkistä helpotuksentunnetta. Syy lopputulokseen voi olla myös niinkin tylsä kuin aikuisuus, vaikka se ei saisi olla ikinä koskaan milloinkaan syy/este millekkään...  Pieni lapsenmielisyys ja heittäytyminen tekevät  sopivina annoksina sekä säännöllisesti nautittuna hyvää jokaiselle, mutta myös parisuhteen arjesta värikkäämpää. Ei kaiken tarvitse olla niin vakavaa.

Olisi päivän  asukokonaisuus kullan stailaamana kuitenkin ollut minkälainen tahansa, olisin kantanut sen koko päivän päälläni ylpeydellä niin kotioloissa kuin julkisestikin. Olen jo aikoinaan liikkunut rakkaan kotikaupunkini kaduilla julkisesti banaani - ja possupuvuissa, joten en usko että tämä olisi saanut sen suurempaa nolostusta tai häpeäntunnetta itsessäni aikaan  Kanssakulkijoissani ehkä ennemminkin :D Tämä oli kyllä täyden kympin suoritus kullalta! Voisin antaa kyllä hänelle useamminkin tälläisen vapauden ihan selkeästi.

 

With love;

-Ninni-

 

                                

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat