Kirjoitukset avainsanalla vuosikatsaus

Olette varmaan pitkin vuotta huomanneet, minun erityisesti pitävän erilaisista listoista. :) Ne ovat niin näppäriä! - Helppoja koota tärkeät asiat yhteen. Rakastin jo kouluaikana listojen tekemistä, sillä esseiden vastapainoksi ne (& erityyppiset mindmapit)  oli käytännöllinen ja nopea tapa kirjoittaa pitkät muistiinpanot vihkoon, eikä niitä ollut yhtään niin puuduttavaa läpikäydä kokeiden lähestyessä.  Minulla on jo jostain 15-vuotiaasta ollut näin vuoden lopussa  "perinteenä" koota koko vuosi ns. nippuun, ja uuden alkaessa kirjata vastikään alkavan vuoden ensimmäisiä juttuja ylös. En muista mistä tapa sai alkunsa, mutta jälkeenpäin ne ovat itselle olleet kivoja muistoja.  Vähän niinkuin Facebookin "katso muistojasi" ominaisuus, mutta perinteisemmässä muodossa. Lopulta sitä oikein yllättyy itsekin, miten paljon kaikkea  mennyt vuosi toikaan mukanaan. 

Nyt on siis aika sanoa hyvästit pian historiaa olevalle vuodelle, ja käydä vuosi 2016 pikakelauksella läpi, ja samalla palauttaa mieliin sen kohokohdat omalta osaltani. :)

 

MINUN VUOTENI - 2016

 

TAMMIKUU Tammikuun yksi mieleenpainuvimpia päiviä on eittämättä 9.1. kun sain aloittaa vuoden vauhdikkaasti  Cheekin keikan parissa Turun suunnilla, oma äitini keikkakaverina :D - se on aika harvinainen combo.  Muistan että ilma oli tuona päivänä  kylmä, ja luntakin taisi olla, kun kauhistelimme yhdessä äitini kanssa nuorten tyttöjen vähäistä pukeutumista, ja pohdimme heille eri "oireita" joita he tulivat todennäköisemmin keikan jälkeen sairastamaan. Ilta oli Cheekmäiseen tapaan täynnä hyvää musaa (ainakin mun mielestä) ja fanin odotusten täyttymistä. Kyseinen keikka käytiin myös ottamassa uusintana helmikuun lopulla Hartsulla, eli Hartwall Areenalla Helsingissä VIP-hienouksin. Tällöin seurana oli avomies & ihana ystäväni J.

HELMIKUU Helmikuussa 2016 tämä blogi sai alkunsa, enkä meinaa vieläkään ymmärtää että kirjoittelen nykyään niin monen lukijan iloksi. Olen useaan otteeseen kuluneen vuoden aikana kokenut suurta iloa ja ylpeyttä tästä mahdollisuudesta jonka olen KK:n lukijabloggaana saanut, mutta ajoittain on iskenyt se pienen pieni paineen ja riittämättömyyden tunne takaraivoon; "olenko sitten kuitenkaan tarpeeksi hyvä?"  "kirjoitanko kiinnostavista aiheista ja riittävän usein jotta mielenkiinto blogia kohtaan säilyy?" "entä jos toistan itseäni teksteissä liikaa?" "blogissani ei ole tarpeeksi hienoja juttuja tai kuvia ja siksi kukaan ei halua seurata sitä" <--- Nuo kummittelevat mielessä edelleen sillöin tällöin. Helmikuu on myös vuoden kuukausista se, josta löytyy meille pariskuntana tärkeä päivä; ystävänpäivä eli 14.2. Meidän kihlajaispäivämme. Tänä vuonna juhlistimme päiväämme käymällä syömässä Naantalin rannassa, ravintola Trapissa.

   

MAALISKUU  Joulukuussa 2015 Kodin Kuvalehteen tehdyn henkilökuvani myötä, minulle sateli monenlaisia yhteydenottoja vielä tämän vuoden maaliskuulle asti. Niistä mieleenpainuvin on ollut varmastikin helmikuun puolenvälin jälkeen saamani viesti fb:n inboxiin, joka lopulta johti siihen että sain sen myötä valmistumiseni jälkeen ensimmäisen työpaikkani, jossa aloitin siis maaliskuun puolen välin paikkeilla. Työsuhde oli osa- ja määräaikainen ja on nyt jo päättynyt, mutta se oli hieno hetki ja iso juttu minulle.

 

HUHTIKUU  Hmm, pitipä oikein hetki miettiä, mitä erityistä alkukeväässä oli ... Ei tule muuta kyllä mieleen kuin eka vappu kun sai luvallisesti kulkea merkonominlakki päässä - ja siinä oli sitä jotain! Vappu oli muutenkin ehkä parhaimpia ikinä <3

TOUKOKUU Järjestyksessään viides kalenterivuoden kuukautemme jätti parhaiten mieliin Elastinen feat, konsertin Hartsulla, ( ja sen meet&greet brunssin keikan jälkeisenä aamuna)  Suomen MM-lätkät,(joista se yks ja tärkein mentiin HÄVIIMÄÄN!) ja Lämpöiset alkukesän aamut/päivät  <3

KESÄKUU  Juhannusviikko vietettiin tänä vuonna tuetulla lomalla, joka meille myönnettiin Hauholla sijaitsevaan Lautsian Lomakeskukseen. Olen ollut Lautsiassa kerran  vuosia aiemmin, silloin oli kyllä moni asia siinä paikassa paremmin. Silti lomamme oli rentouttava ja kiva.  Parhaiten tämänvuotisesta lomasta jäi mieliin ensimmäinen kuumakivihieronta kokemukseni, oma-aloitteisesti tehty vierailu Rönnvikin viinitilalla, sekä Juhannusaaton kokko Särkemän rannalla.

HEINÄKUU  Naantalissa kun asutaan, niin yksi heinäkuun ja koko kesän mieleenpainuvimpia kohokohtia on perinteisesti unikeonpäivä. Tänä vuonna aurinko ja lämpö hellivät aikaisin aamulla aloittavia juhlijoita aina aamuyön pikkutunneille asti.  Päivää vietettiin jälleen Rannassa markkinoiden, turistien sekä  hyvän ruuan, juoman ja musiikin äärellä. 

ELOKUU  Oli kesän 2016 kohokohtia - se sisälsi monta ihanaa ja lyhyttä reissua; Naantalista suunnattiin ensin Helsinkiin, jossa käytiin mm erään kuuluisan julkisivun (kuvassa tämän sivuprofiilia) kulisseissa, ja siihen liittyvällä "pyhiinvaelluksella"  ja etsittiin uutta leffaelämystä Tennispalatsin SCAPEsalissa.  Hesasta jatkettiin Järvenpään kautta Tampereelle Särkänniemen retroperjantai¨- iltaan,  jota isännöi Radio Novastakin tuttu Esko Eerikäinen. Huvipuiston vierailijoita viihdytti tuona iltana myös Movetron. Tampereelta matkamme jatkui  delfiinien siirtoa koskevan uutisoinnin takia vähän surullisella mielialalla vielä Lahteen, josta lopulta kotiudumme ja ehdimme vielä kokemaan kotikaupunkini ensimmäiset street food festivaalit  sekä tunnelmallisen muinaistulien yön.  Niin kivaa ja avartavaa kun matkailu kotimaassakin onkin, kotiin on aina ihana palata <3

SYYSKUU Kuun puolenvälin tienoilla posti toi enemmän kuin mieluista postia. Sain kuulla, että 1,5v kestänyt hakuprosessi oli päättynyt ja sen seurauksena vastaanotin n 1200€ arvoisen VKTT:n myöntämän apurahan  anomilleni apuvälineille joita siis ovat nykyinen läppärini & ihka ensimmäinen digijärjestelmäkamerani. Jälkimmäisen käytön opettelu on vielä pahasti kesken, mutta lupaan opetella sen käyttöä ahkerasti, jotta myös te lukijat pääsette nauttimaan laadukkaammista kuvista mahd pian.

 

LOKAKUU  Syys-lokakuun vaihde vietettiin ystävien ja avopuolison kanssa Turun  kirja - sekä ruoka&viinimessujen parissa. Ne ovat ainoat messut, joissa vuosittain pitää päästä käymään. Messuhumu ei pettänyt taikka jättänyt kylmäksi tänäkään vuonna, ja tulipa niiden aikana otettua osaa mielenkiintoiseen lakritsi&viinitastingiinkin. Bongasin ja sain yhtäreitä viikonlopun aikana myös monen julkimon kanssa; vastaamme kävelivät nimittäin julkkiskokit Maija Silvennoinen, Aki Walhman & Kari "Kape" Aihinen, (joka muuten signeerasi pyynnöstäni keittokirjani) näyttelijä Kalle Lamberg,  juontaja Jenni Pääskysaari, sekä tietysti ihku JVG. Sain kokea myös  jotain todella odottamatonta ja upeaa: Sain nimittäin kunnian jutella kasvotusten maamme ykkösmiehen, Herra Tasavallan Presidentti,  Sauli Niinistön kanssa. Juttutuokiomme oli lyhyt, mutta sitäkin hienompi kokemus tälläiselle "tavis" kansalaiselle. Suostuipa Sauli(kin) vielä yhteiskuvaan  :) Olen otettu, että maatamme johtaa monestakin syystä hieno mies, ja toivon että hän jatkaisi toiselle kaudelle. Muutoin koko lokakuu meni muulta osin sitten sitkeän flunssan parissa, josta en sitten erityisemmin tykännytkään.

MARRASKUU   Parhaiten marraskuusta jäi mieliin "BLACK FRIDAY" sekoitti ihmiset ympäri maan - vaikka meillä on Suomessa sellaisia loka-marraskuusta aina tammikuuhun asti joka perjantai ;) :D Mutta koko kuun kohokohta oli kuvassakin ilmitullut informaatio <3 Fanityttö ei voinut olla hymyilemättä ja tais se sitä  uutista hiukan kiljahtaakin...

JOULUKUU Se tunne kun eräänä päivänä käyt vaa'alla ja se näyttää 7kg VÄHEMMÄN kuin syyskuun alussa. Se on aika upeaa, vaikkei ehkä fyysisesti minusta huomaakaan, se tuntuu niin hyvältä. Pidän siitä fiiliksestä kun jaksaa asioita paremmin - enkä edes muuttanut mitään kovin radikaalisti. Tästä on hyvä jatkaa loppiaisen jälkeen - siihen asti on lupa vähän lepsuilla ;)

Yhteenvetona voi siis todeta että monia hienoja hetkiä, upeita kokemuksia ja käsittämättömän hauskoja muistoja ja paljon muuta. Niitä oli vuosi 2016 pullollaan. Kiitos niistä kaikista kaikille osallisille. Näitä on kiva muistella  vielä monesti jatkossakin. Nyt on kuitenkin aika kääntää katseet eteen ja suupielet ylöspäin ja vastaanottaa vuosi 2017 - monin. erilaisin odotuksin.

 

Turvallista vuodenvaihdetta kaikille!

 

With love;

- Ninni-

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat