Kirjoitukset avainsanalla vlogi

Aamulla kun heräsin, vielä viluissani kaikki peitot päälle keräsin. Katsoin ulos huomasin, lunta tuli sittenkin - oli päivä ensimmäinen joulukuun.! ... 

 

Kun sen hoksasin, kimppuun kalenterin kävin innoissani niinkuin joka vuosi ennenkin. Eikä aikaakaan, kun ekan luukun auki sain - ja mitä sieltä tuli tiedän minä vain!  Ja kohta myös moni muu, sillä Pisaran verran poikkeavamman joulukalenteri on taas täällä!  

Kyllä - olen palannut ns. "kotiin", ja ai että miten mukava fiilis se onkaan, vaikka pidin vierailustani Tukilinjalla hyvin paljon. Availinkin päällimmäisiä ajatuksiani tähän liittyen  sekä joulukuisia ideoitani oman blogin suhteen jo Facebookissa aiemmin, mutta pidemittä puheitta siirrytään kurkkimaan nyt 1. luukun kimppuun, ja nautitaan leppoisesta viikonvaihteesta. Yritän pohtia maanantaiksi jotakin järkevää tekstiä, mutta juuri nyt pääni on aivan tyhjä. 

 

With love; 

-Ninni 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

KIITOS #Cheek 1998-2018

" Täältä sinne ja sieltä tähän kulkiessa aika päässy vierähtämään.  Jep, se painaa mieltä vähän, mut mä pidän muistot messissä vielä tänään"  (Cheek, Täältä sinne) 

Viime marraskuusta asti sitä päivää  odotettiin sekavin fiiliksin kuin kuuta nousevaa, ja nyt siitä on kulunut jo hieman yli viikko kun valot sammuivat Lahden mäkimontussa. Alla olevalla vlogipostauksella käyn läpi  ajatuksia liittyen tuohon elokuun viimeiseen viikonloppuun :) 

 

With love; 

-Ninni- 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Heips!

Meillä on nyt ollut tässä kaikenlaista, niin en ole ehtinyt istuuntua koneen äärelle vaikka olisi pitänyt!  Sempä takia J:n ollessa töissä, istahdin nyt hetkeksi kameran eteen, ja höpöttelin sille huimat 55 minuuttia! 

Toukokuun suosikit löytyy siis tällä kertaa listattuna vlogin puolelta, käy kuuntelemassa mitä ne oikein oli ja miksi.  :)  Toivottavasti pian olisi taas aikaa perehtyä blogiinkin enemmän sitä ennen on kuitenkin tultava sanomaan teille nämä nopeahkot moikat, ja kertomaan että olette mielessäni kokoajan.  

Ihanaa alkukesää kaikille sinne ruudun toiselle puolen, 

 

With love; 

-Ninni- 

PS. 1000 000X KIITOS teille kaikille, joilta saatiin vinkkejä Tamperereissua varten, meillä oli kivat 2 päivää Mansen maisemissa. Tästä ja paljon muustakin kirjoittelen juttuja taas heti, kun suinkin kykenen. ! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Heippa ihanat seuraajani.! On jälleen aika katkaista blogin puolella ollut hiljaiselo, joka on johtunut enemmän ja vähämmän siitä, ettei mulla ole oikein ollut fiilistä kirjoitella. Syksy on hyvässä vauhdissa ja vaikka kynttilöiden polttaminen ja värit ovatkin suosikkijuttujani tässä vuodenajassa, niin silti se saa välillä mieleni painumaan maahan. Tähän syksyyn on myös tullut muutama odottamaton, ei-niin-mukava asia mukaan, joten energiani on myös keskittynyt niiden murehtimiseen sekä selvittelyyn. Aina ei  mene nallekarkit tasan, eikä arki niin omalla painollaan kuin luulisi. Haluan silti pitää uskoa yllä, että lopulta kaikki järjestyy. :) 

Murheiden ja kaiken muun ohella on myös ollut/tulee olemaan ihan kivojakin tapahtumia. Viime viikolla esim JVG järjesti mahtavat 30v bileet Hartsulla, ja tuleva viikonloppu vie minut yhteen oman syksyni kohokohdista, nimittäin ruoka&viinimessuille johon voitin liput jo keväällä eräästä kilpailusta. Kirjamessuille pääsee samalla lipuilla, joten ehkä niissäkin tulee piipahdettua.  Olen viime aikoina yrittänyt herättää henkiin vanhan, ja rakkaan harrastukseni lukemisen, joka on jäänyt aivan liian vähälle sitten ammattikoulun. 

 Enkä ole varmaan teille vielä kertonutkaan, mutta mulla on nykyään myös vlogi.  Idea siihen syntyi erään minusta tehdyn haastattelun yhteydessä elokuun alkupuolella, kun keskustelimme paikallisen lehden toimittajan kanssa. Jonkin aikaa sitä ideaa makustelleena päätin sitten vlogin perustaa. Vlogi kantaa nimeä "Arjen havaintoja" ja kuten nimikin kertoo tarkoituksena on siis havannoida omaan arkeen liittyviä asioita, sekä ajankohtaisia puheenaiheita tämän blogin ohella. 

Käykää ottamassa vlogi seurantaan Facessa ja Youtubessa, (löydätte sen ihan omalla nimellä)  sillä tiedän että pimeänä vuodenaikana tulen ehkä enempi tekemään juttuja sinne. Just nyt tuntuu vaan siltä, että jotenkin on helpompi klikata kamera läppäriltä pyörimään ja höpöttää sille, vaikka se ei ikinä ole ollut mun mukavuusaluetta. Uusimpaan videoon pääset tuosta alta: 

 

 

With love; 

-Ninni- 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Näppiksen takana kirjoittelee; 

31-vuotias harvinaisen sairauden kanssa elävä nainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, musiikkia ja kaikkea kesään liittyvää rakasta avomiestään unohtamatta. Nainen joka unelmoi suurista, pitää kaikesta tyttömäisestä ja ihastuu ja innostuu välillä asiasta kuin asiasta liiankin kanssa. Mutta ennenkaikkea ihminen jonka toinen nimi voisi olla aitous, ja joka haluaa kyseenalaistaa juttuja ja haastaa itseään mahdollisimman useasti, mahdollisimman monipuolisella otteella. Ihan vaan "pisaran verran"

Tervetuloa moninaiseen arkeeni!

 

 

Blogiarkisto

2018
Heinäkuu

Kategoriat