Kirjoitukset avainsanalla vlogi

Pari vuotta sitten tekemäni videon jälkeen, sain paljon yhteydenottoja, muttei yksikään niistä johtanut toivottuun lopputulokseen; työpaikan saantiin.

 

Laitoin silloin myös vielä paikallisten yritysten perään viestejä, mutta yhtä lukuunottamatta kaikki tarjosivat eioo:ta. Tämä yksi, silloin melko tuore tulokas tarjosi minulle "tarvittaessa töihin kutsuttavan" keittiöapulaisen paikkaa, mutta tarvetta ei ole tuntunut olevan kuin 1 työvuoron verran, sekin 10/17.

Kyselin jonkin aikaa vuorojen perään, myös sellaisten mahdollisien muiden kuin keittiöapulaisen; aina tuli sama vastaus; ei juuri nyt ole tarvetta. Luovutin vuoden peräänkyselyn jälkeen, ja nykyään tunnen niin suurta kiukkua tai oikeastaan pettymystä tätä yritystä kohtaan, etten edes halua nykyään vilkaista koko julkisivua päin. Jos olisin tajunnut tuolloin että todellisuudessa allekirjoitin ns nollasopimuksen, oisin haistattanut pitkät - sellaiset kun pitäisi oikeasti lailla kieltää ihan kaikenlaisilta ihmisiltä.

Kirjoitan koko ajan lisää runoja, toisen runokirjan julkaiseminen ja sen myynti mielessäni, olen parhaan kykyni mukaan yrittänyt miettiä kuukaudesta toiseen vaihtoehtoisia tapoja ja ottanut niistä selvää miten saisin itseni työllistettyä niitä ovat olleet mm. ihan perus MOL/TE-palveluiden selailu, tutut, omien vahvuuksien (kuten laulaminen/äänenkäyttö ylipäätään, sosiaalisuus, halu vaikuttaa asioihin ja valokuvaus) hyödyntämistä yms. Mutta vieläkin ja edelleen ei ole ratkaisua löytynyt...

Harmitus oli myös suuri, kun en pystynyt osallistumaan Turun rekrymessuille jokin aikaa sitten, ylitsepääsemättömän esteen takia. En voi kuin ihmetellä, miten jostain ihan näinkin realistisestakin haaveesta, kun työpaikan saaminen voidaan tehdä hieman erilaiselle ihmiselle näin mahdottomalta tuntuva haaste. Mutta tämähän on Suomi.

Ehkä mua ja montaa muuta mun kaltaista ei vaan ole tarkoitettu työelämään vaikka kuinka yrittää ja haluaa... Voisiko joku silti todistaa tämän "olettamuksen" vääräksi? 🤔

PS. Älkää välittäkö "Jaajon hokeman tartunnasta" videolla :D - tajusin sen itsekin vasta kun katsoin videon läpi :D

 

With love; 

-Ninni- 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eksyin katsomaan jotain kautta tälläisen "minun kassini"-video-sarjan Youtubessa jokin aika sitten, ja innostuin siitä sen verran että päätin tehdä teille seuraajilleni oman versioni.

 

Alla olevasta videosta pääset kurkistamaan millainen kassi minulla on arkikäytössä, ja mitä se yleensä pitää sisällään.  

 

 

With love;

-Ninni- 

 

PS. "Kuukauteni kuvina" - postaus helmi-ja maaliskuun osalta on työnalla ja yritän saada sen julkaisukelvolliseksi tässä lähipäivinä. 

Kommentit (0)

 
Eilen sain facebookin viestiosioon viestin joka kertoi minun voittaneen palkinnon kisasta, johon olin ihan muuten vaan ohimennen ottanut osaa muutamia päiviä sitten.   Aluksi luulin sitä vitsiksi, mutta joskus  (mutta melko harvoin) näköjään käy hyvä(kin) tuuri, eikä kaikki olekaan pelkkää läppää. 
 
 
Voi sitä ilon määrää!! Eipä olisi tämän tuurin matka nimittäin voinut osua yhtään parempaan ajankohtaan :) . Vaikka joudunkin palkinnon käytäntöönottoa vähän odottamaankin,  niin voi että - olipas kiva ylläri näin viikonlopun alkuun! Lupasin näyttää palkinnon sisällön eräälle sukulaiselle, ja sain idean unboxata sen myös teidän iloksi.  Videon näet alta: 
 
 

With love; 

-Ninni- 

Ps. Olen viime aikoina katsellut Haluatko miljönääriksi maratoneja, joten pahoittelut pienimuotoisen Jaajon puhetyylin tarttumisesta :D Höpöttelin vain ihan spontaanisti kaikkea ja huomasin jossain vaiheessa toistavani itseni vähän liikaa  ;) :D Sori siis siitä. 

 

Kommentit (1)

NN
1/1 | 

Olen lukenut blogiasi, mutta hauskaa oli ekan kerran kuulla myös äänesi! Onnea voitosta! (Kookosmuffinssit kuulosti lupaavalta...)

Mun piti tehdä tästä aiheesta kirjoitettu postaus, mutta koin että kerrottuna mut voitaisiin ehkä ymmärtää vähän paremmin. Siksi saatte  nyt pohdintoja tänään vlogin kautta ;) 

 

 

With love; 

-Ninni 

 

Kommentit (1)

Pastaakos tässä
Liittynyt28.10.2018
1/1 | 

Hei!

Mainitsit jossain aiemmasa julkaisussasi, että voisit olla kiinnostunut tekemään töitä äänelläsi. Tässä videossa kuulin ensimmäistä kertaa äänesi ja mielestäni se oli miellyttävä ja selkeä. Juuri sellainen, jota voisin esim. radioäänenä väsymättä kuunnella. Tai sitten vaikka äänikirjoissa. Että suosittelen kyllä sen "ääni työkaluna" ajatuksen ylläpitämistä :)

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat