Kirjoitukset avainsanalla vlogi

Eksyin katsomaan jotain kautta tälläisen "minun kassini"-video-sarjan Youtubessa jokin aika sitten, ja innostuin siitä sen verran että päätin tehdä teille seuraajilleni oman versioni.

 

Alla olevasta videosta pääset kurkistamaan millainen kassi minulla on arkikäytössä, ja mitä se yleensä pitää sisällään.  

 

 

With love;

-Ninni- 

 

PS. "Kuukauteni kuvina" - postaus helmi-ja maaliskuun osalta on työnalla ja yritän saada sen julkaisukelvolliseksi tässä lähipäivinä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
 
Eilen sain facebookin viestiosioon viestin joka kertoi minun voittaneen palkinnon kisasta, johon olin ihan muuten vaan ohimennen ottanut osaa muutamia päiviä sitten.   Aluksi luulin sitä vitsiksi, mutta joskus  (mutta melko harvoin) näköjään käy hyvä(kin) tuuri, eikä kaikki olekaan pelkkää läppää. 
 
 
Voi sitä ilon määrää!! Eipä olisi tämän tuurin matka nimittäin voinut osua yhtään parempaan ajankohtaan :) . Vaikka joudunkin palkinnon käytäntöönottoa vähän odottamaankin,  niin voi että - olipas kiva ylläri näin viikonlopun alkuun! Lupasin näyttää palkinnon sisällön eräälle sukulaiselle, ja sain idean unboxata sen myös teidän iloksi.  Videon näet alta: 
 
 

With love; 

-Ninni- 

Ps. Olen viime aikoina katsellut Haluatko miljönääriksi maratoneja, joten pahoittelut pienimuotoisen Jaajon puhetyylin tarttumisesta :D Höpöttelin vain ihan spontaanisti kaikkea ja huomasin jossain vaiheessa toistavani itseni vähän liikaa  ;) :D Sori siis siitä. 

 

Kommentit (1)

NN
1/1 | 

Olen lukenut blogiasi, mutta hauskaa oli ekan kerran kuulla myös äänesi! Onnea voitosta! (Kookosmuffinssit kuulosti lupaavalta...)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Mun piti tehdä tästä aiheesta kirjoitettu postaus, mutta koin että kerrottuna mut voitaisiin ehkä ymmärtää vähän paremmin. Siksi saatte  nyt pohdintoja tänään vlogin kautta ;) 

 

 

With love; 

-Ninni 

 

Kommentit (1)

Pastaakos tässä
Liittynyt28.10.2018
1/1 | 

Hei!

Mainitsit jossain aiemmasa julkaisussasi, että voisit olla kiinnostunut tekemään töitä äänelläsi. Tässä videossa kuulin ensimmäistä kertaa äänesi ja mielestäni se oli miellyttävä ja selkeä. Juuri sellainen, jota voisin esim. radioäänenä väsymättä kuunnella. Tai sitten vaikka äänikirjoissa. Että suosittelen kyllä sen "ääni työkaluna" ajatuksen ylläpitämistä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Aamulla kun heräsin, vielä viluissani kaikki peitot päälle keräsin. Katsoin ulos huomasin, lunta tuli sittenkin - oli päivä ensimmäinen joulukuun.! ... 

 

Kun sen hoksasin, kimppuun kalenterin kävin innoissani niinkuin joka vuosi ennenkin. Eikä aikaakaan, kun ekan luukun auki sain - ja mitä sieltä tuli tiedän minä vain!  Ja kohta myös moni muu, sillä Pisaran verran poikkeavamman joulukalenteri on taas täällä!  

Kyllä - olen palannut ns. "kotiin", ja ai että miten mukava fiilis se onkaan, vaikka pidin vierailustani Tukilinjalla hyvin paljon. Availinkin päällimmäisiä ajatuksiani tähän liittyen  sekä joulukuisia ideoitani oman blogin suhteen jo Facebookissa aiemmin, mutta pidemittä puheitta siirrytään kurkkimaan nyt 1. luukun kimppuun, ja nautitaan leppoisesta viikonvaihteesta. Yritän pohtia maanantaiksi jotakin järkevää tekstiä, mutta juuri nyt pääni on aivan tyhjä. 

 

With love; 

-Ninni 

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Näppiksen takana kirjoittelee; 

31-vuotias harvinaisen sairauden kanssa elävä nainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, musiikkia ja kaikkea kesään liittyvää rakasta avomiestään unohtamatta. Nainen joka unelmoi suurista, pitää kaikesta tyttömäisestä ja ihastuu ja innostuu välillä asiasta kuin asiasta liiankin kanssa. Mutta ennenkaikkea ihminen jonka toinen nimi voisi olla aitous, ja joka haluaa kyseenalaistaa juttuja ja haastaa itseään mahdollisimman useasti, mahdollisimman monipuolisella otteella. Ihan vaan "pisaran verran"

Tervetuloa moninaiseen arkeeni!

 

 

Blogiarkisto

2018
Heinäkuu

Kategoriat