Kirjoitukset avainsanalla arvostelut

On taas analysoinnin aika... (Ihanan) Kasmirin päivä  <3 ÄLÄ LUE PIDEMMÄLLE JOLLET HALUA KUULLA JAKSOSTA MITÄÄN VIELÄ !

Huh, mikä jakso oli kokonaisuudessaan tämä järjestyksessään toinen, pystyn samaistumaan niin moneen juttuun&tunteeseen! En ehtinyt arvailemaan kuka mitäkin vetää tälläkään kertaa, mutta mutta...  Tässä taas nopeasti mielipiteitä versioinneista ennen kuin lähden laittautumaan iltaa varten; 

 

<3 Danny / vadelmavene; Tää ohjelma ei tuu tekemään musta edelleenkään mitään iso D fania, mutta VITSIT oli hyvä alotus tällä jaksolla! Vattuvene on mun lempparibiisejä Kasmirilta, ja nyt kun vertaa sitä ja tätä coverointia, tuntuu kuin biisiä laulais poika & isä. Poika vs aikuinen mies. Sen fiiliksen myötä koko biisi saa uuden viban, vaikka rytmillisesti Dannyn veto pysyykin aika samanlaisena.

<3 Terhi Kokkonen / Amen; Tää originaali on mun mielestä kyl maagisin Kasmirin biiseistä. Siks on mun mielestä aika riski lähtee versioimaan tätä uudestaan koska alkuperäinen on niin hieno kaikinpuolin... Ei kyllä nyt ihan uponnu muhun tää Terhin veto.

<3 Arttu Wiskari / wow wow wow; nostan hattua Artun yritykselle räpätä. Arvostan sitä kun joku heittäytyy pois mukavuus alueeltaan ja haastaa itseään. Hyvin arttumainen veto, mutta tälläkertaa liputan kyllä Kasmirin puolesta tässä kohtaa. Sori Arttu...

<3 Mira Luoti / huonoo seuraa; Orginaali kappale on mulle täys mysteeri, mutta Miran coverointi oli todella koskettava ja Miran look sopi vetoon paremmin kun hyvin. Huomasi myös että tässä biisissä teksti olisi voinut olla juuri tehty myös hänestä. Itku oli lähellä. Tai ei edes lähellä, se tuli nyt. Arvostan myös miten auki hän on kaiken kokemansa jälkeen asioista ollut ja oli nytkin.

SIT TULIKIN SELLASET 25MIN VÄLI-ITKUT ET HUH HUH. Mä en kyl ikinä uskonu et Kasmir liittyis noihin Axel Smithin kuvauspaskajuttuihin tai ois menny mukaan tollaseen, mutta toi kaikki mitä se on joutunu kestää on ja minkätakia... On niin syvältä.!!!!! Onneks totuus tiedetään nyt, ja onneks Kasmir on vahva tyyppi <3

<3 Sani / Kaija: ja sit itkut pyyhitty kasvoilta ja bileet pystyyn! Cmoon lets go! IHAN PARASTA! Tää biisi tuli just oikeeseen saumaan ja oikeella soundilla! KIITOS Sani!

<3 Aki Tykki / Iholla: Koko Happis estradilla! Tää on tän kesän ehdotonta festarikamaa ihan selkeesti! Mä niin nään sen jo nyt, vaikkei ehkä mua sytyttänyt tää veto iha heti... 

Ja sit mun top 3 tästä päivästä:

1. Sani / Kaija
2. Danny / vadelmavene
3. Arttu Wiskari / wowwowwow

 

Tästä lähtien julkaisen muuten nämä "arvostelut",  ainanäin lauantaisin, koska tykkään katsoa nuo puolikkaat putkeen.. :)  

 

With love;

-Ninni- 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Mä oon jo parina vuonna "ilahduttanut" ystäviäni omilla VE arvosteluilla mun FB:n kautta.  Nyt, kun uusi kausi alkoi taas, ajattelin jatkossa jakaa nämä arvostelut teidänkin kanssa.  Ehkä innostun myös tulkitsemaan vlogin puolella 1 jokaisen mukana olevan artistin biisinkin, kuka tietää ;) Ekaan päivään en tältä osalta tai biisiarvoiluilta ehtinyt mukaan, mutta jos sitten tästä eteenpäin ottais ne myös mukaan. Mutta tässä siis Ninnin "arvostelu"  ekasta jaksosta, joka oli siis Dannyn päivä.  

 

HUOM! JOLLET HALUA TIETÄÄ JAKSOSTA MITÄÄN, ÄLÄ LUE ALASPÄIN!

 

Jaahas, se ois sitte Vain elämään 8 kausi korkattu. Puin tässä postauksessa nyt sitten  sen osalta päällimmäisiä adjektiiveja ja tuntemuksia tässä ja nyt Dannyn päivästä. Ensinnäkin itse odotan tätä kautta eniten Arttu Wiskarin & Aki Tykin takia. <3 Noista muista en oikein saa minkäänlaisia fiiliksiä, vaikka toki kaikki artisteina varmasti hyviä ovatkin.

Tätä ekaa jaksoa ei ollut mennyt puoltakaan, kun huomasin ajattelevani kolmea asiaa; yleistunnelma tuntui olevan (ainakin omiin silmiin) 1. jäykkä, 2. levoton ja jotenkin 3. mitäänsanomattoman "tyhjä" tunnelma kaikkiin meinneiden kausien aloituksiin verrattaessa. Terhi tuntui vain tuijottelevan tyhjyyteen ruokailutilanteissa, ja välillä näytti siltä, kuin ihmiset iso D:n ympärillä olisivat olleet väsyneitä kuuntelemaan juttuja, vaikka niitä niin hehkuttivatkin kukin vuorollaan. Suurta ihmetystä herätti myös ensimmäisen esityksen kesto, tuntuiko musta vaan vai kestikö se extrapitkään - esitettiinkö se kokonaan? Lisäksi musta tuntui että jakson etenemisen kannalta juttuja olisi ns. hoputettu. En tiedä ymmärrättekö mitä tarkoitan, mut sellainen olo mulle jäi - yleisesti siis.

Sitten päästään  mun lemppariosioon tässä "analysoinnissa", eli biisien versiointiin.

<3 Aki Tykki / kauan: Aki sai kunnian aloittaa tämän kauden versioinnit, ja teki sen mielestäni yllättävänkin hyvin ottaen huomioon että en osannut odottaa tältä jengiltä oikein mitään. Näin itseni heti kuuntelemassa nimenomaan tätä versiota jossain kesäajelulla/lenkillä.

<3 Sani / vähän ennen kyyneleitä; siis WAU. tuo ääni! Tää biisi toi melkein kyyneleet itsellekin, mutta sain vielä nieleskeltyä ne. Heittämällä tän jakson yks lempparivedoista! Niin hieno! ja niin tunteikas...

<3 Mira Luoti / kesäkatu: jollain tavalla aika looginen valinta tää kesäbiisi vs. kesäbiisi asettelu. Mira teki tästä kyllä sellaisen ihanan fressin, ja ilokoivan version. Hyvin itsensä näköisen ja silti alkuperäistä kunnioittavan. Mä näen myös itseni avoauton kyydissä kesähelteillä kuuntelemassa tätä :D

<3 Arttu Wiskari / tahdon sulle olla hellä; NO NYT! Vaikkei mulla ollu pienintäkään veikkausta mitä kukakin laulais, niin tän oisin voinu veikata! Aika rohkee veto Artulta, ja Sani upea lisä naisäänenä. Biisi päivitettiin nyt 2010-luvulle ja sitä varmaan tullaan kuulemaan vielä radioissakin. Vähän silti jäi ärsyttää toi originaalia vieläkin enemmän jatkuva "toistelu" ... Mut ihan OK.

<3 Terhi Kokkonen / me vain: Siis mä en tiedä miks, mut Terhissä on jotain, mistä mä en pidä. Voi olla että kaikki lehtijutut vaikuttaa alitajuntaisesti, koska Terhi on mulle tuntemattomampi hahmo. Ehkä tää muuttuu kun ohjelmaa mennää eteenpäin. Mutta tämä veto oli lauluäänellisesti ehkä kaikkein ammattimaisin ja toisiksi tunteellisin. Muuten se oli mulle kuin mikä tahansa taustalla soiva kappale jonkun muun työn ohessa. Sani sanoi myös hyvin, että tää oli kyllä kuin suoraan jostain 60-luvun leffan kohtauksesta jossa järven pinta kimaltelee ja koivut heiluu hiljalleen.

<3 Kasmir / 45 (orig.7x7) Hmm... Rytmi/melodia iski muhun heti, mut en silti tiedä tykkäsinkö vai en. Hyvin Kasmirmainen! Ja nerokkaasti oivallettu :)

Ja sitten mun lempparit top3 tältä perjantailta;

1. Sani - vähän ennen kyyneleitä
2. Mira Luoti - kesäkatu 
3. Aki Tykki - kauan.

Ensi viikolla sitten vuorossa Kasmirin päivä. Ja voisin kai heittää jotain arvailuja viimeistään torstaina :) 

 

Siihen asti möimöi.

-N 

ps. jutun kuvat lainattu netistä. 

Kommentit (1)

Torey
1/1 | 

Mä en jaksa seurata näitä ulkomailla kuvattuja. Sen verran sivusilmällä tullu katottua jos on sattunu kanava olemaan oikea. Terhi sit taas oli ainoa joka mua ois kiinnostanut! Arttu ehkä... Mä kun rakastan Scandinavian Music Groupia, Terhin ääni on ❤

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat