Kirjoitukset avainsanalla Hartwall Areena

Vähiin käy, ennenkun loppuu.  Nimittäin Cheekin keikat mun osalta. Viime vuonna hankitut 3 vikaa tikettiä, ovat yhtä vaille käytetyt.

 

Eilisiltana matkustettiin viimeistä kertaa Cheekin perässä Hartwall Areenalle, "Täältä Sinne" tourin päätöskeikkaa kuulemaan. Sitä ennen vietettiin  jo ilta  toukokuun alussa  saman kiertueen merkeissä, Turun Gatorade Centerillä.  Enää on siis jäljellä Lahti, elokuun 25:tenä päivänä, ja tiedän jo nyt että siellä tulee nenäliinoja tarviimaan.  Mutta elokuuhun on onneksi vielä aikaa,  eikä muistoja ole kukaan viemässä.  Siispä tehdään pieni fiilistelyretki eiliseen keikkaan kuvien muodossa. 

 

Nuo neljä viimeistä kuvaa ovat Turun keikalta, jolloin minulla oli paikka yläkatsomossa. Onnekseni Hartsulla sai eilen olla alakatsomossa. Kumpikin keikka oli tietysti ikimuistoinen ja illat huikeita.  Eilen oman lisäfiiliksen toi mukanaan tähtivieraat, joita olivat siis upeaääninen Diandra, sekä ihanat  Elastinen & Jenni Vartiainen.  Myös ainakin fanien tiedossa oleva nuori nainen, Cheekin taustalaulajana alunperin ollut lupaava artistinalku Ilta nähtiin lavalla Cheekin kanssa.  Kappaleita kuultiin kummallakin keikalla aika laidasta laitaan uran pituutta ajatellen. Nappasin muutamista videotakin, mutta tämä taitaa olla niistä ainoa, jonka kehtaan oman taustalauluni takia teille  pieneksi maistiaisiksi täällä julkaista...  ( antakaa anteeksi :D ) 

 

Kyllä musiikilla on ihmeellinen vaikutus. Kiitos sille, joka sen on joskus keksinyt. Virallisille jatkoille en kumpanakaan kertana jaksanut, vaan tulin kiltisti suoraan kotiin. Eilen kyllä kohotin pikku"maljan" konjakin muodossa hienon kiertueen päätöksen, ja Cheekin uran ja saavutuksien kunniaksi.  Tänään ei ihme kyllä ole särkenyt päätä, eikä ole väsyttänyt vaikka ilta venyi aamun pikkutunneille. Sanotaan vaikka niin, että;

"yön viimeinen drinkki aamiaiseksi vaihtui, kun lisäsin siihen kahvia." ;) 

With love;

-Ninni- 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Näppiksen takana kirjoittelee; 

32-vuotias harvinaisen sairauden kanssa elävä nainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, musiikkia ja kaikkea kesään liittyvää rakasta avomiestään unohtamatta. Nainen joka unelmoi suurista, pitää kaikesta tyttömäisestä ja ihastuu ja innostuu välillä asiasta kuin asiasta liiankin kanssa. Mutta ennenkaikkea ihminen jonka toinen nimi voisi olla aitous, ja joka haluaa kyseenalaistaa juttuja ja haastaa itseään mahdollisimman useasti, mahdollisimman monipuolisella otteella. Ihan vaan "pisaran verran"

Tervetuloa moninaiseen arkeeni!

 

 

Blogiarkisto

2018
Heinäkuu

Kategoriat