Kirjoitukset avainsanalla PURE RUBY

 Makeaa maanantaita kaikille! Joulu  - ja sen alusaika on paitsi ihmeiden, myös herkkujen aikaa.  Kuten lupailin "kotiinpaluu"- videossani kuluvan kuun alkupuolella, luvassa on ennen joulua vielä mm pari arvostelua, joiden toteuttamista olen itse odottanut innoissani kuin pikkulapsi.  Heti alkuun todettakoon, että tekemiini arvosteluihin ei kuitenkaan liity minkäänlaista etukäteen sovittua yhteistyötä, (sillä ne ovat täällä kiellettyjä) vaan teen niistä jokaisen täysin omasta aloitteestani ja kiinnostuksestani tuotetta kohtaan. Mikään osapuoli ei siis hyödy tästä postauksesta, paitsi tietysti te lukijat :)  

Olen tehnyt näitä "tuotearvosteluja"   jo aiemminkin muutaman, mutta tällä kertaa mulla on kokonainen laatikollinen arvosteltavaa odottamassa, sillä tilailin itselleni testiin Fazerin talven 2019 -uutuusboxin sillä a) rakastan testailla kaikkia uutuuksia, ja b) Fazerin makeiset on vaan ihan parhautta <3 . Näitä et siis vielä saa kaupasta, mutta halutessasi voit myös tilata samanlaisen boxin heidän candy storesta, tai vaihtoehtoisesti odottaa tuotteiden kauppaan ilmestymistä jonkin aikaa.  

Ennen kuin lähdetään käymään tämän uutuusboxin sisältöä enempää läpi, on kuitenkin yksi tuote, joka suorastaan vaatii tulla arvostelluksi ensin. Se nimittäin on suomalaiset marraskuussa sekaisin saanut "pinkiksi kullaksi"kin tituleerattu FAZER PURE RUBY.  Onnistuin saamaan tuota harvinaislaatuista, n 15 500 kpl erään kuuluvaa suklaata käsiini muutaman levyllisen monien mutkien kautta, ja odotukseni siitä ovat .. Hmm, no en oikein osaa selittää tai pukea niitä sanoiksi.  Toisaalta on hyvin outoa, että pelkkä suklaa(?!) saa ihmiset näin sekaisin.  Mutta pakkohan tätä oli itsekin päästä testaamaan. :) Pitemmittä löpinöittä mennään asiaan...  Ja ihan BTW, tässä ja muiden tuotteiden arvosteluraadissa on myös allekirjoittaneen avopuoliso. :) 

 

Ninni testaa... 

 

ENSIKSI... 

 

Mikä tuote? 

Fazer PURE RUBY (limited edition)

 

Mistä & hinta?

Fazer candy store / 4,95€/kpl (omani ostin FB:n kautta koska en ehtinyt saamaan tilausta candy storesta läpi)

 

Mitä kautta kuulit tuotteesta?   

Sain FazerCafelta uutiskirjeen, (minulla on heidän mobiilikortti käytössä) jossa kerrotaan ajankohtaisista jutuista, siellä oli maininta myös tästä PURE RUBYsta, josta tulisi rajoitettu erä myyntiin. 

 

Mikä tuotteessa houkutti, entä miksi päädyit ostamaan sen? 

Halusin ehkä eniten  selvittää, onko suklaan väri todella pinkki, ja että  miltä  se oikeasti maistuu... Olin lueskellut monia mielipiteitä. 

Odotukset tuotteelta? 

Fazerin tuotteena odotan että tämä on hyvää, muuten en oikein tiedä mitä muuta odottaa. Noh tietty sitä pinkkiä väriä, kun sitä on luvattu. 

 

Tätä mieltä olen... 

 

Tuotteen ulkonäkö/pakkaus?

Pakkauksen ulkonäkö erottuu kivasti muista PURE-sarjan pakkauksista värinsä puolesta - jos  tuotteen  näkisi hyllyssä, se erottuisi sieltä helposti ja siksi saisi myös mielenkiinnon heräämään jotta sitä alkaisi tutkimaan syvemmin ja harkitsemaan ostoa. Raadissa tykättiin myös yläreunan simppelistä kuvioinnista ja kultaisesta fontista jotka luovat pakkaukselle persoonallisuutta. Plussaa pakkaus saa myös siitä että se on helppo avata nätisti, ja sen voi kierrättää monella tapaa - esim takan sytykkeenä näin joulun alla.   Itse suklaa on sitä mitä luvattu; eli pinkkiä, kuviointi suklaassa saa myös peukut nousemaan ylös. 

 

Maku?

Maultaan PURE RUBY on jonkin verran makeampi kuin normaali suklaa. Ensimmäisenä siitä maistaa selkeästi valkosuklaan, mutta suklaanpalan ensipuraisu tuo mukanaan runsaan marjaisan maun levittäen sen koko suuhun, joten raatilaiset kuvailisivat suklaan maistuvan pääasiassa marjaisalta. 

 

Kenelle? 

Nautiskelijalle, tätä levyä todella pitää nauttia, sillä hinta on kokoon (95g) nähden melko kallis. Toisaalta sen ymmärtää levyssä käytettyjen kaakaopapujen takia. Levy sopisi myös keräilijälle, tai lahjaksi erityiselle ihmiselle joka osaa arvostaa tuotteen ainutlaatuisuutta. 

 

Missä tilanteessa sopivin?

Kun haluat nauttia pienen ja erityisen palasen jotakin makeaa, esim viinilasillisen tai kahvikupillisen kanssa, ota palanen tai pari PURE RUBY-levystä. 

 

Mihin muualle voisi käyttää? 

Ei tätä tätä suklaata raaskisi käyttää kovin paljon muuhun, kuin omaan suuhun laitettavaksi - ja sitäkin erittäin spesiaalitilanteissa. Näkisimme silti että jokin hieno ravintola voisi taikoa tästä jälkiruokiinsa upeita koristeita huipputekniikalla höystettynä. 

Ostaisitko itse uudelleen? 

Olettaen että tuotetta myytäisiin edelleen, niin pakkauksen koon ja hinnan suhdetta ajatellen tämä olisi todennäköisesti sellainen "Once in a lifetime"- osto ja kokemus. Vaikka kaakaopaput olisivatkin kuinka harvinaisia tahansa, mielestämme hieman alle 5€ n 100g suklaalevystä on liikaa.

Suosittelisitko tuotetta ystävälle? 

Ehkä, isolla E:llä. 

 

 

 

Kokonaispisteet tälle tuotteelle: 

8,5p/10p 

 

Muita kommentteja; 

Pakkauksen pieni ja hauska yksityiskohta on levyjen numerointi. Raatilaisilla oli maistelussa levy numero 6079 / 15 500 

 

 

 

 

With love; 

- Ninni - 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat