Kirjoitukset avainsanalla päätös

Heippa kaikki ihanat seuraajani. 

On kulunut reilu puoli vuotta viimeisimmästä blogipäivityksestäni, ja olen tullut siihen pisteeseen, että tämä oli nyt tässä. Että "Pisaran verran poikkeavamman" tarina on nyt tullut päätökseensä. En kuitenkaan ole lopettamassa bloggaamista, saati sitten kirjoittamista älkää pelätkö, mutta tuntuisi hullulta jatkaa tätä tarinaa, kun jokin osa siitäkin  "kuoli" eron myötä kesällä. En oikein tiedä, mistä jatkaisin sen nimen alla. 

Uusi vuosikymmen ansaitsee kuitenkin mielestäni uuden alun, ja tästä inspiroituneena uusi blogikin on jo syntymässä, Jos haluat piakkoin kuulla kuulumisiani lisää seuraa vielä jonkin aikaa "Pisaran verran poikkeavampi"-nimeä kantavaa Facebook-sivuani. (nimi muuttuu myöhemmin)  Linkin uuteen blogiin löydät lähiaikoina sieltä sekä tarkkasilmäisemmät bongaavat itse bloginkin varmasti myös KK:n sivuilta, sillä ajattelin että pysyttäydyn iloksenne täällä ;)  

 

PS. Jos joku ihana voisi alla kommentteihin kertoa, miten tämän vanhan blogin saa lopullisesti kokonaan poistettua kun sen aika on, olisin enemmän kuin kiitollinen. 

With love; 

-Ninni- 

Kommentit (1)

Rosa Oman
1/1 | 

Hei, haluan kertoa upeasta todistuksestani Sen jälkeen kun olin ollut aviomiehenä vuosia, hän hajosi kanssani, tein kaikkensa saadakseni hänet takaisin, mutta kaikki oli turhaa, halusin häntä takaisin niin paljon rakkauteni takia, joka minulla on häntä varten pyysin häntä kaikella, tein lupauksia, mutta hän kieltäytyi. Selitin ongelmani ystävälleni ja hän ehdotti, että ota mieluummin yhteyttä oikeinkirjoittajaan, joka voi auttaa minua loitsun palauttamisessa häneen, mutta olen tyyppi, joka ei koskaan uskonut loitsuun, minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kokeilla sitä, minä lähetti sähköpostin oikeinkirjoittajalle, ja hän kertoi, ettei ollut mitään ongelmaa siitä, että kaikki on kunnossa ennen kolme päivää, että entinen palaa minulle ennen kolme päivää, hän heitti loitsun ja yllättäen toisena päivänä, se oli noin klo 16. Entinen soitin minulle, olin niin yllättynyt, vastasin puheluun ja hän sanoi vain olevansa niin pahoillani kaikesta mitä tapahtui, että hän halusi minun palata hänen luoksensa, että hän rakastaa minua niin paljon. Olin niin onnellinen ja menin hänen luokseen, ja näin me aloimme elää taas onnellisina. Siitä lähtien olen luvannut, että jokaisella tiedän, että jolla on suhteellisuusongelmia, auttaisin sellaista henkilöä osoittamalla hänet ainoaan oikeaseen ja voimakkaaseen oikeinkirjoittajan, joka auttoi minua oman ongelmani kanssa. sähköposti: babaidadawiseman01@gmail.com
 you can email her if you need her help in your relationship or otherwise.

Love spells
Earn good money or win a lottery.
Achieve business success.
Spiritual problems.
Win the trial.
Find a partner in your life.
Get a well paid job.
Manage your marriage.
Take the grace and get the attraction from the people.
Get your lost money back.
Cure you of all diseases. both healable and incurable.
Solve pregnancy problems and bless you with babies, etc ...

Contact this fine person if you have problems with a permanent solution
via babaidadawiseman01@gmail.com
WhatsApp: +2348136951551
Viber: +2348136951551

Thank me later

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat