Kirjoitukset avainsanalla kuukausi kuvina

Vuotta 2019 on nyt tallattu ensimmäisen kuukauden, ja jonkin verran jo sen ylikin. Edellisinä vuosina mulla on ollut tapana aina kuun vaihteessa listata kuukauden suosikkeja, mutta tänä vuonna ajattelinkin tehdä noiden suosikkilistojen sijaan  jotain vähän erityyppistä, nimittäin kuvapostauksen. Koska olen itse hyvin visuaalinen ihminen; pidän kaikesta kauniista, otan paljon kuvia ja omaan vahvimmin näkömuistin.  

Lisäksi kuvat luovat muistoja, joiden avulla niiden ottohetkiin on helppoa ja mukavaa palata aina uudelleen.  Loppuun  myös kerron tiivistetysti kuukauden mahdollisesti isoimmat kohokohdat  tai koettelemukset, sekä mikä oli erityisen mielenpainuvaa, ja miksi.  Joten tässä on ensimmäinen "minun kuukauteni kuvina" - postaus.  Tämä postyaus on nyt aikataulullisesti vähän myöhässä, mutta kuvien käsittely ja siirto vie vähän aikaa, eikä ollut ihan niin yksinkertaista kuin alkuun kuvittelin.. 

 

Jos joku väittää, että tämän vuoden tammikuu on ollut tylsä ja väritön, niin hän on kyllä niin väärässä.! Pakkasta ja lunta on riittänyt ja vaikka en erityisemmin talvi-ihminen olekaan, olen nauttinut niistä tälläkertaa niin paljon kuin suinkin vain voi. Se ehkä välittyy myös kuvista. Talvi on vain asennekysymys ja vaikka Naantali mielletään pääasiassa kesäkaupungiksi, niin rakastan sitä ja vanhan kapungin vallitsevaa rauhaa vähintään yhtä paljon kuin kesäisen kotikaupunkini hälyäkin.

Tähän alkuun ennen omia kuviani haluan näyttää teille muutaman huikean  tallvimaisemakuvan, jotka olen siis saanut luvan julkaista blogissani kuvaajien suostumuksella. 

 

Ihan mielettömän kauniita otoksia, eikö? Näiden ohella omani näyttäytyvät niin amatööriotoksilta, mutta jatketaan niillä silti tästä eteenpäin...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ää

 

 

ää

 

ä

 

 

 

ä

    

 

 

 

 

 Kuten ehkä huomaattekin, lumiset maisemakuvat ovat olleet selkeästi se "THE JUTTU" tammikuussa :D Ehkä joukossa oli monta saman tyyppistä kuvaa, vähän eri kulmista, mutta kun tälläiset talvet ovat niin harvinaista herkkua täälläpäin, niin älkää rokottako mua ainakaan kauheasti siitä... Toki tammikuu piti sisällään muutakin, kuin lumisia hetkiä ulkoilun parissa. Tästä eteenpäin vielä kuvia niistä satunnaisessa järjestyksessä: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

With love: 

-Ninni 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat