Kirjoitukset avainsanalla kisa

 
Eilen sain facebookin viestiosioon viestin joka kertoi minun voittaneen palkinnon kisasta, johon olin ihan muuten vaan ohimennen ottanut osaa muutamia päiviä sitten.   Aluksi luulin sitä vitsiksi, mutta joskus  (mutta melko harvoin) näköjään käy hyvä(kin) tuuri, eikä kaikki olekaan pelkkää läppää. 
 
 
Voi sitä ilon määrää!! Eipä olisi tämän tuurin matka nimittäin voinut osua yhtään parempaan ajankohtaan :) . Vaikka joudunkin palkinnon käytäntöönottoa vähän odottamaankin,  niin voi että - olipas kiva ylläri näin viikonlopun alkuun! Lupasin näyttää palkinnon sisällön eräälle sukulaiselle, ja sain idean unboxata sen myös teidän iloksi.  Videon näet alta: 
 
 

With love; 

-Ninni- 

Ps. Olen viime aikoina katsellut Haluatko miljönääriksi maratoneja, joten pahoittelut pienimuotoisen Jaajon puhetyylin tarttumisesta :D Höpöttelin vain ihan spontaanisti kaikkea ja huomasin jossain vaiheessa toistavani itseni vähän liikaa  ;) :D Sori siis siitä. 

 

Kommentit (1)

NN
1/1 | 

Olen lukenut blogiasi, mutta hauskaa oli ekan kerran kuulla myös äänesi! Onnea voitosta! (Kookosmuffinssit kuulosti lupaavalta...)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Näppiksen takana kirjoittelee; 

32-vuotias harvinaisen sairauden kanssa elävä nainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, musiikkia ja kaikkea kesään liittyvää rakasta avomiestään unohtamatta. Nainen joka unelmoi suurista, pitää kaikesta tyttömäisestä ja ihastuu ja innostuu välillä asiasta kuin asiasta liiankin kanssa. Mutta ennenkaikkea ihminen jonka toinen nimi voisi olla aitous, ja joka haluaa kyseenalaistaa juttuja ja haastaa itseään mahdollisimman useasti, mahdollisimman monipuolisella otteella. Ihan vaan "pisaran verran"

Tervetuloa moninaiseen arkeeni!

 

 

Blogiarkisto

2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat