Ylös, ulos & lenkille.!! 

Mikä hitto siinä on, että ihmisen on niin vaikeaa saada itsensä ylös sohvalta, ja lähteä liikkeelle??  Ei luulis olevan niin vaikeaa, mutta kun vaan on... Mä päätin heinäkuun lopussa että siihen on tultava muutos.  Annoin itselleni elokuun armonaikaa totutella ajatukseen, että elämäntavat on laitettava (ainakin yritettävä)  jonkinmoiseen remonttiin. Mä täytän maaliskuussa 30v, ja se ois hyvä motivaattori laittaa itsensä pienillä totuttelu-muutoksilla ja lisäämällä asioita arkeen vähän parempaan kuosiin.

 Haastavaa tästä tekee sen, että mä en ole ikinä, siis ikinä ollut mikään erityisen liikunnallinen ihminen.  En syytä mun fyysisiä rajoitteita tästä, mutta valehtelisin jos väittäisin, etteikö ne olisi vaikuttaneet asiaan jollain tasolla. Kynnys on ollut ehkä pikkusen korkeemmalla, mitä normaalisti ihmisellä jolla on mm tasapainoa  hienomotoriikkaa tai lihasvoimaa molemminpuolisesti, niinkuin kuuluu.  

Tää projekti on alotettu ja lopetettu niin monta kertaa kun jaksan muistaa, mutta silti jaksan edelleen uskoa että olen  sen yhden pienenkin  askeleen edellä niistä, jotka eivät sieltä sohvalta nouse. Helppoa se ei todellakaan tuu olemaan, (eikä tarvitsekaan olla)  ja vaatii multa paljon ponnistelua jos aikuisten oikeasti haluan joskus jotain tuloksiakin, mutta oon valmis siihen. 

Mulla ei nyt muuta olekaan kuin aikaa. Töitä ei ole - aktiivisesta etsimisestä huolimatta, joten mä kehitin itselleni viikko"lukkarin" jonka avulla pidän arjen rutiinit kuosissa, ja pidän huolen siitä että mun on pakko lähteä ulos kodista lähes päivittäin.  Tällä viikolla onkin jo aloitettu tanssi/jumppatunnit joita on siis viikottain 5 päivänä aina toukokuun loppuun asti. Niinä päivinä kun ei tunteja ole, lenkkeillään ja geokätköillään kullan kanssa, joka lupasi ryhtyä tähän projektiin myös. .... 

Olemme sopineet myös alustavasti uudistavamme ruokatottumuksemme ja  herkkupäivien harventamisesta. Tämä kuitenkaan ei tapahdu vielä, totutellaan nyt ensin tämän liikunnan päivittäiseen iloon.  

Monet minut tuntevat ihmiset tietävät miten helposti minut saa innostumaan jostakin, ja he tietävät myös, miten nopeasti intoni asioiden suhteen voi lopahtaa.  Toivoisinkin teiltä vinkkejä, ja ideoita millä ylläpitää motivaatio myös parin ensimmäisen kuukauden jälkeenkin?  Ettei tämä tällä kertaa olisi vain sitä kuuluisaa alkusyksyn huumaa... 

 

with love; 

-Ninni- 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat