En osaa selittää miksi tai miten olen joskus kiinnostunut tästä aiheesta, mutta joku ehkä muistaa  viime vuoden alussa mun vahingossa löytämieni tarot-korttien kanssa leikkimisen ja sen myötä viime vuoden alussa tekemäni vähemmän vakavasti otettavan vuosiennustuksen.

Ajattelin että tästä voisi tehdä sellasen hassuttelutavan, ja kävin äsken taas kaivamassa kortit esiin. :)  En voi sanoa uskovani ihan satalasissa tälläisiin, mutta ihan pikkusen taikauskosena (ja painosanalla pienesti)  kurkistus alkaneeseen vuoteen houkuttaa,  ja koska uuden vuoden tinojakaan ei saa enää valaa, niin tää on hyvä kakkosvaihtoehto. Joten jos mä nyt vaan vähän katson aurinkoisen pakkaspäivän kunniaksi...   

Tämä on siis itselleni tutuin, ns "kalenteripöytä", jonka tein viime vuonnakin kun vuosi oli juuri vaihtunut. Pöydässä on 13 korttia: 1 jokaiselle kuukaudelle ja 1 koko vuodelle yleisesti. Yllä olevassa kuvassa olen laittanut korttien viereen numerot lukusuuntaan.  Ja nyt... Aloitetaan tämän  ennustuksen "purku" .

 

VUOSIENNUSTUS 2019

 

Tammikuu; 

Vuoden alussa saan seuraa tummasta mieshenkilöstä, joka on  todennaköisesti naimisissa oleva, ja vastuullisessa asemassa. Hän on myös käytännöllinen realisti ja ovela kaikessa mitä tekee. Vauraudestaan huolimatta hän ei teeskentele minulle mitään, eikä suutu helpolla. Henkilö voi olla myös vaarallinen vihamieheni, joka on tyhmä ja mielikuvitukseton. 

 

Helmikuu;

Helmikuu puolestaan tuo luokseni vaalean naishenkilön, joka on minua kohtaan lämmin, ja empaattinen. Hän saattaa olla taiteellisesti lahjakas. Tämä nainen pitää yleensä huolta ja on uskollinen, mutta voi  jossain tilanteissa olla myös hyvin huomionkipeä tai kieroilevaihminen. 

 

Maaliskuu

(avainsana; taakat) 

Kevään alkupuolella minua painaa raskaat velvollisuudet, ja stressaava (työntäyteinen) elämä. Otan mahdollisesti kantaakseni muiden huolia, ja useita vaikeita tehtäviä on tekemättä. Saan kuitenkin ne hoidettua, mutta voin joutua maksamaan niistä hinnan terveyden tai ahdistuksen lailla. Voisi olla parempi, jos luopuisin joistakin velvollisuuksistani.  Maaliskuussa voi myös tuoda tullessaan odottamattomia vihamiehiä,  ja tekemiäni suunnitelmiani voidaan yrittää häiritä jollain tavalla. 

 

Huhtikuu

( kortin hallitsija; Neitsyt) 

 

Kevään edetessä minua kehotetaan olemaan varuillani; äkkinäiset liikkeet ja päätökset,  sekä harkitsemattomuus eivät ole kannattavia juuri nyt. Sen sijaan minun tulisi kuunnella vanhempien ja viisampien neuvoja. Kortti enteilee näin ollen varovaisuutta, kärsivällisyyttä ja kokemusta.  Käänteisesti tämä kortti voi tarkoittaa etten jaksa odottaa. Saatan olla myös yksinäinen ja pitää oman pääni.  

 

Toukokuu

(kortin hallitsija; vaaka)

Toukokuu alkaa ja tuo hetkellistä helpotusta muutoin vaativaan kevääseeni;  hyvä harkintakykyni johtaa menestykseen, joka näyttäytyy siten että jokin juridinen riita ratkastaan minun edukseni. Jokin vääryys tulee yksimielisesti oikaistuksi, ja toukokuu on myös muutoin tasapainoinen. Kuukausi voi tuoda mukanaan myös mahdollisesti jonkintyyppisten sopimusten solmimista ja  houkuttelevan työtarjouksen. Käänteisesti kortti voi näyttäytyä juridisina ongelmina, huonoina neuvoina tai tappioina riita-asioissa. 

 

Kesäkuu

(hallitsija(t) ; naptunus & vesielementti) 

Kesä alkaa levottomissa merkeissä. Kortti enteilee jonkinasteista tilapäistaukoa elämästä, samalla kertoen että  en saisi pyristellä vastaan, vaan minun tulisi hyväksyä käsillä olevat muutokset. Minun kehotetaan vaalimaan jälleen kärsivällisyyttä. Saatan joutua myös tänä kesänä tilanteeseen, jossa on uhrattava jotakin, jotta voin saavuttaa jotain vielä arvokkaampaa. Joskus harvoin tämä kortti voi tarkoittaa myös sairautta.  Tapahtumat voivat saada minut alkukesästä myös hyvin epävarmaksi.   Käänteisesti tämä kortti voidaan tulkita itsekkyytenä joka pidättelee minua itseäni , toisten ihmisten manipulointina tai marttiytenä.  

 

Heinäkuu

(avainsana; rajoittaminen)

Vaikka kesä on minun lempivuodenaikaani, ja nautin siitä suunnottamasti, niin heinäkuussa alkaa jonkinsortin pitkä epäonnen ja voimattomuuden jakso jonka lisäksi tunnen joutuvani ahtaalle.  Jotta vapaudun tästä tilanteesta, vaatii se jälleen kerran kärsivällisyyttä. Saan kyllä apua, jos en kainostele pyytää sitä. Vuotta 2019 Kahlehtivat rajoituksekset alkavat pikkuhiljaa hellittää tämän jälkeen. Käänteisenä tämä kuukausi saattaa turhauttaa minua, ja voin olla itse itseni pahin vihamies, sillä  kahlehdin itseäni rajoituksilla. 

 

Elokuu

(avainsana: rauniot) 

Noniin. Syksy alkaa ja eteen tuli  heti pakan pahin kortti, joka symboloi aallonpohjaa. Se merkitsee yksinäisyyttä, koleutta ja petetyksi tulemista. Lohduttavaa on kuitenkin se, että tästä asiat eivät voi enää pahentua, joten edessä on oltava parempia aikoja. Pohjakosketus on pian historiaa. Käänteisesti vaikea elämänvaihe voi jatkua vielä jonkin aikaa, mutta negatiivisiin ajatuksiin ei kannata sortua - se voi pilata mahdollisuudet.  

Oma välikommentti; VOIKO NIITÄ TÄSSÄ KOHTAA ENÄÄ SITTEN OLLAKAA...?!? 

 

Syyskuu

(avainsana; kumppanuus)

Kun kerta kaikki muu näyttää tänä vuonna koettelevan,  niin kumppanuus on onnekseni menestyksekästä ja kukuistavaa. Yhteisymmärrys tulee edistämään joitakin projekteja, ja johtaa sen siivellä menestykseen tällä saralla.  Vihdoin minullakin on aihetta ajatella mahdollisuuksiani aiempaa positiivisemmin. Käänteisesti syyskuu voi olla eripuran aikaa vakiintuneessa suhteessa tai aiheuttaa muuten kitkaa kahden eri ihmisen välillä. 

 

Lokakuu

(avainsana; pitkästyminen)

Lokakuussa minua pitkästyttää lähes kaikki tuttu ja turvallinen. Enkä välttämättä ehkä osaa arvostaa niitä tarpeeksi.  Kaipaan uusia tuulia, niin tekemisiini, harrastuksiin kuin parisuhteenkin. Käänteisenä tänä näkyy mm yksinäisyyden pelkona, ja hurjasteluna jolla yritän torjua pitkästymistäni. Loppusyksystä voi esiintyä mahdollisesti myös masennusta, joka saattaa johtaa alkoholin normaalia runsaampaan käyttöön. 

 

Marraskuu

( avainsana; matkustaminen)

 

Marraskuun alkaessa päällimmäiset ongelmat alkavat ratketa, ja positiivisempi suunta, johon jatkaa alkaa selviämään.  Luvassa voi olla tämän lisäksi seuraa matkalle tai tilanne jossa olen samassa "veneessä" muiden kanssa.  Kortti kehottaa myös siirtymään vaarasta loitommalle ja pitämään matalaa profiilia.  Jos kortti enteilee käänteistä puolta se heijastuu tietämättömyytenä omasta suunnasta, taikka viivästyksinä. 

 

Joulukuu

(Hallitsija; Jupiter)

Loppuvuosi 2019 on selkeä käännekohta parempaanpäin; se on menneiden tekojen ja kohtalon vaikutuksen yhteistulos, jota kukaan ei oikein ymmärrä. Nykyiset ongelmat tulevat viimeinkin päätökseen, ja luvassa on  yllättäviäkin onnenpotkuja. 

Tämä kortti voi myös merkitä  huonoa onnea tai ikäviä yllätyksiä jonkin asian suhteen. Tällöin on hyvä muistaa, että ennenpitkää pyörä pyörähtää myös siihen minulle suotuisaan asentoon vaikka juuri nyt ei  tuntuisikaan siltä... 

 

VUOSI 2019 YLEISESTI 

(avainsana; yrittäminen)

 

Kaikki ässät viittaavat yleensä alkuihin, ja  tämän kortin kohdalla se enteilee yleensä yrittämisen aloittamista. Tämän kortin saaminen viittaakin useimmiten joko tärkeään uuteen työasiaan, tai ihmissuhteeseen. Vuosi 2019 tulee kokonaisuudessaan siis olemaan pitkälti eri asioiden alkuja. Tosin niiden toteutumisen tiellä voivat olla oma heikohko itsetuntoni ja ne saattavat kohdallani alkaakseen tarvita toisien ihmisten tukea. 

 

MUUTA HUOMIOITAVAN ARVOISTA PÖYDÄSSÄNI OLI:

 

Kalenteripöytääni oli päätynyt 2 kymppiä. (kortit maaliskuu&elokuu)  ja nämä yhdessä tarkoittavat hyvää onnea & uutta työsuhdetta. Pöydästä voidaan myös laskea ajanmääre, joka kestää ennenkuin asioita tapahtuu. (laskutapa on hieman monimutkainen, joten jätän sen nyt tässä selittämättä) Omalla kohdallani tätä pöytää ajatellen tuo aika on 6 kuukautta, ja toteutuminen ajankohdalle tulee ilmeisesti olemaan talvella. (Vuodenajan ja ajanmääreen määrittää tarotkorttipakan maat ja kortin numerot) 

 

 

En tiedä, minkälaisin fiiliksin minun tulisi odottaa vuotta ja sen tapahtumia nyt  tämän katselmuksen jälkeen, mutta tätä kaikkea pitää hetki sulatella :D 

With love; 

-Ninni 

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat