Ystäväni kirjoitti viime vuoden puolella blogissaan hyvin siitä, kuinka monet blogien seuraajista kuvittelevat yleensä tuntevansa blogin kirjoittajan, mutta todellisuudessa he tietävät vain pintaraapaisun hänestä.  Vaikka itse olen myös hyvin avoin blogissani arjestani, ja elämäni täyttävistä asioista, niin silti minäkin allekirjoitan tuon täysin.  Ette te lopulta tiedä minusta kuin sen, jonka haluan itse tuoda julki. Tämä oli seikka, jota mietin pitkään kun siirryin isomman blogi"yleisön" eteen; mitä kaikkea voin ja haluan tuoda esiin? Jo jokin aika sitten ajattelin tekeväni teille postauksen asioista, joita ette ehkä tiedä minusta tai jotka voivat yllättää teitä. Nekään yhdessä kaiken muun blogisisällön kanssa eivät tarkoita sitä, että tuntisitte minua paremmin.  Silti haluan kertoa ja jakaa muutamia sellaisia teille. 

 

 

1.  Olen hurahtanut anagrammeihin ja geokätkentään. Pokemon Go ei ollut yhtään mun juttu, vaikka idea on sama kuin geokätkennässä.  Anagrammeja taas voisin tehdä kuinka monta lehteä tahansa, jos sellaisia vain löytyisi. Yleensä niitä on vain pari sivua per ristiikolehti, tylsää.!! Pidän kaikesta muustakin missä pitää vähän käyttää hoksottimia; oli kyse sitten lautapeleistä, murhamysteereistä tai juuri mainitsemastani geokätkennästä,  Ninni on ekana käsi ylhäällä ja mukana menossa  jos joku niitä ehdottaa. Pakopelit on toistaiseksi mulla vielä kokemutta, mutta elättelen toiveita että pian pääsisin niihinkin kiertämään. 

2. Olen aina halunnut matkustaa Etelä-Amerikkaan edes kerran elämässäni, erityisesti Brasilia kiinnostaa monestakin syystä. 

3. Olen opiskellut puoli vuotta audiovisuaalista viestintää Loimaalla. Jouduin lopettamaan opinnot  sen osalta kesken koska koulumatkat kävivät pidemmän päälle vähän turhankin rankoiksi, ja se harmittaa minua välillä edelleen. (nyyh) Yksi suurimpia salaisia toiveitani onkin, että vielä jonain päivänä saisin jatkaa opintoja tämän alan ympärillä; toimittajan, ja erityisesti radiotoimittajan työ on edelleen yksi haaveeni, mutta koulutus siihen on pirun kallis ja mahdollista vain pääkaupunkiseudulla ilman ilmaisia asuntoloita.  Eli ehkä on parempi hyväksyä tosiasiat, ja lopettaa toiveajattelu. 

4, En osaa, luistella, hiihtää, pyöräillä uida enkä neuloa eikä mikään näistä "puutteista" haittaa minua.. Sen sijaan haluaisin oppia soittamaan pianoa sellaisten kuvionuottien avulla. (hahmotus  ja oppiminen itsessään on näin mulle helpompaa) 

5. Olen todella surkea englannissa; ymmärrän sitä  hyvin vähän, mutta puhun ja kirjoitan sujuvasti vielä vähemmän. Matemaattiset aineet sekä avaruudellista hahmotusta vaativat jutut ja kielet ovat olleet mulle aina vaikeita. Siitä huolimatta  haluaisin oppia ranskan tai italian kielen. Joskus nuorempana innostuin myös viittomakielestä, ja kävinkin kansanopistossa alkeis ja jatkokurssin. Joitain juttuja muistaa vielä hyvin. 

6. Jos olen pessyt hiukseni ennen nukkumaanmenoa, on minun laitettava ne yöksi kiinni ja vaihdettava tyynyliina  - koska näin hiukset pysyvät puhtaina kauemmin.  

7. Irtokarkkeja ostaessa minun on saatava jokaista pussiin ottamaani karkkia 4kpl. Ei yhtään yli eikä yhtään ali, vaan tasan 4. Tämä tapa herättää välillä J:ssä hilpeyttä, mutta niin on ollut ja niin on aina oleva :D . Tälle en siis osaa sanoa sen erityisempää syytä mutta parilliset luvut ovat olleet aina mun mieleen sisustamista lukuunottamatta.  

8. En ole koskaan maistanut tupakkaa. Ei ole tullut tarvetta, enkä usko että tulee jatkossakaan. :) Mulla on vahva epäilys siitä, etten ole menettänyt mitään. 

9. Jollei mulla olisi tasapaino-ongelmaa tai luottamuspulaa mun vasempaan puoleen, mä olisin jo monesti tehnyt benji-hypyn tai muun vastaavan. :) 

10  Pidän yleisestä järjestyksestä ja suunnitelmallisuudesta, joka tekee asioista helpompia. Tämän piirteeni takia meillä on esim olohuoneen kaapeissa kaikki elokuvat, lautapelit ja kirjat aakkosjärjestyksessä.  Näin ne on helpompi ja nopeampi löytää. Ja jos joku ne sitten sekoittaa niin piru on irti.! No ei vaan, korkeintaan tulee vähän sanomista samalla kun itse ne palautan oikeisiin väleihin. 

+ BONUS

Olen joskus päätynyt itse hakijaksi BB-taloon, vaikka menin vain tukijoukoksi haastattelutilanteeseen. Vuosi tämän jälkeen minulle soitettiin että jos haluan pääsen suoraan taloon. Jätin menemättä, vaikka tarjous kyllä houkuttikin hetkellisesti... Silloisen opiskelupaikan vastaanottaminen oli mielestäni parempi vaihtoehto. 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat