1. Kauniit, lämpöiset illat.  (ja päivät) 

VIHDOIN! Mä pystyn taas liikkumaan vapaasti ja jännittämättä mun lempipaikkoihin/ssa. kuten Rakkaudenpolulla, Kuparivuorella sekä muutenkin rannassa. Ilta - ja päivälenkit tälläisissä maisemissa sekä  iltaruskoissa,  ja vähintään 15 lämpöasteen kanssa, on kyllä niin ison peukun arvoisia!  Eikä näihin kyllästy ikinä... 

 

2. Uudet kengät ja pikkulaukku kesäksi. 

Kun lenkkarit alkaa olemaan siinä pisteessä, että märillä keleillä vesi tulee pohjasta läpi kastellen sukat, on varmaan aika hankkia uudet...  Päivä kaupoilla ja varmaan 15 testattua kenkäparia myöhemmin, olen nyt onnellinen uusien popojen omistaja! Löysin myös vihdoin pitkään etsimäni  pikkulaukun H&Mstä tosi edullisesti kesän rientoihin.  

 

3. Subway 

JEE! Me saatiin vihdoin Naantaliin Subway takas!  Kävin heti avajaispäivänä "pikalounaalla" 

 

4. Luomen poisto. 

Siis mä en tiedä, mistä nää ilmestyy säännöllisin väliajoin ja aina kasvojen alueelle,  mut  ovat todella rasittavia tapauksia! Nyt on kuitenkin taas yksi ärsyttävä luomi poistettu, Ja hyvä niin! 

 

5.  Parveke kesäkuntoon

Jokakeväinen, yhteinen projektimme J:n kanssa, pitää sisällään aina parvekkeen tyhjennyksen,  laattojen pesun&sävytyksen terassiöljyllä, sekä  laattojen "alusen" imuroinnin.   Pesun saa aina  myös kalusteet ja lopuksi ilme viimeistellään kukilla, muutamin lyhdyin ja tekstiilien kanssa. Vaikka kerrostalossa asutaankin eikä partsi ole lasitettu, se on kuin yksi huone näin kesäisin. Siksi haluan ainakin omalta osaltani panostaa sen viihtyvyyteen. ( Kuvassa laatat on juuri pesty, ja odottavat sävytystä.) 

 

6. IKEAn kynttilä <3 

Tää on vaan niin hyvän tuoksuinen, etten kestä :D Voisin tuoksutella sitä ikuisuuksia. 

 

 

Tälläsiä lemppareita kuului tähän alkukevääseen. :)  Mistä te ootte ollu erityisen innostuneita tai kiitollisia menneenä kuukautena, tai ihan muuten vaikka just nyt? 

 

With love: 

-Ninni- 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
2018
Heinäkuu

Kategoriat