Aamulla kun heräsin, vielä viluissani kaikki peitot päälle keräsin. Katsoin ulos huomasin, lunta tuli sittenkin - oli päivä ensimmäinen joulukuun.! ... 

 

Kun sen hoksasin, kimppuun kalenterin kävin innoissani niinkuin joka vuosi ennenkin. Eikä aikaakaan, kun ekan luukun auki sain - ja mitä sieltä tuli tiedän minä vain!  Ja kohta myös moni muu, sillä Pisaran verran poikkeavamman joulukalenteri on taas täällä!  

Kyllä - olen palannut ns. "kotiin", ja ai että miten mukava fiilis se onkaan, vaikka pidin vierailustani Tukilinjalla hyvin paljon. Availinkin päällimmäisiä ajatuksiani tähän liittyen  sekä joulukuisia ideoitani oman blogin suhteen jo Facebookissa aiemmin, mutta pidemittä puheitta siirrytään kurkkimaan nyt 1. luukun kimppuun, ja nautitaan leppoisesta viikonvaihteesta. Yritän pohtia maanantaiksi jotakin järkevää tekstiä, mutta juuri nyt pääni on aivan tyhjä. 

 

With love; 

-Ninni 

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Näppiksen takana kirjoittelee; 

32-vuotias harvinaisen sairauden kanssa elävä nainen, joka rakastaa hyvää ruokaa, musiikkia ja kaikkea kesään liittyvää rakasta avomiestään unohtamatta. Nainen joka unelmoi suurista, pitää kaikesta tyttömäisestä ja ihastuu ja innostuu välillä asiasta kuin asiasta liiankin kanssa. Mutta ennenkaikkea ihminen jonka toinen nimi voisi olla aitous, ja joka haluaa kyseenalaistaa juttuja ja haastaa itseään mahdollisimman useasti, mahdollisimman monipuolisella otteella. Ihan vaan "pisaran verran"

Tervetuloa moninaiseen arkeeni!

 

 

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Heinäkuu

Kategoriat